Šta je novo?

Office 2013 updateovi

-=crusader=-

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
07.02.2005
Poena
320
na poslu imam office 2013 instaliran i apsolutno me redovno smara da updatujem komponente koje nisu ni instalirane, skype for business, one note, one drive, ms project, pubisher, etc...

nigde na netu ne mogu da nadjem o cemu se radi

Nije samo Office 2013, kod mene na 2003 a u VMs na 2007 ista stvar (nisam zagledao na 2010).

Da su mi VMs nLited ili nesto slicno pa da imam common denominator, ali ovako stvarno ne kapiram.

na poslu imam office 2013 instaliran i apsolutno me redovno smara da updatujem komponente koje nisu ni instalirane, skype for business, one note, one drive, ms project, pubisher, etc...

nigde na netu ne mogu da nadjem o cemu se radi

Radi se o tome da Windows Update može da vidi samo da ti je instaliran Office 2013, ali ne i koje su apliakcije instalirane. Zato ti nudi sve. Iako instalacija tih zakrpa za pojedinačne aplakcije uglavnom nema efekta, nema potrebe da ih preskočiš osim tog da će ti vremenom puniti prostor na disku. Nemoj se iznenaditi ako nakon reinstalacije Office 2013 i updatea istog vidiš da ti je oslobođeno nekoliko gigabajta prostora na disku. Nadam se da će 2018/2019 kako god ga nazovu, imati riješene ove probleme.

da, kapirao sam da nisam jedini i da nije bug, stvarno mi nije jasno da ne postoji flag tj check da im kaze sta je instalirano i zasta treba zakrpa... zasto bih punio svoj disk glupostima? zasto bi trosio bandwidth i njima i sebi, ne vidim kako i zasto je MS to ok...

a resenje ne moz biti prostije, bukvalno flag po aplikaciji, marker fajl lol, ma sta god...

Nazad
Vrh Dno