Šta je novo?

MTS- prevara za optiku

• Začetnik teme Začetnik teme natasa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako im je nalozeno da uzimaju staru opremu po zavrsetku radova onda bi bilo logicno da se radi ovako:
1.Zovu operatera koji podesava profile "mi stigli kod ......" i pocinjemo radove
2.operater na osnovu ugovora spremi profil za optiku za korisnika kod kojeg se trenutno radi
3.ekipa opet zove "postavili opremu, pustaj internet", u isto vreme proveravaju da li je odradjen posao kako treba i pustaju korisniku uslugu
4. nose staru xDSL opremu (koja btw nema vise vrednost ni jednog bureka sa jogurtom) , a korisnik sav Heppy uziva u super mega optika usluzi 😀
Po meni, ovako bi i inace trebalo da se radi...
Ima na drugoj temi par slucajeva da i par dana po potpisivanju/namestanju optike kod korisnika, usluga nije pustena u rad.
Upravo tako ja zamišljam da to treba da izgleda i što reče nataša ne vraćam opremu (ili ako im je naloženo da je uzmu ne puštam ih da odu) dok internet kroz optiku ne bude pušten tj u funkciji... Hvala nataša na skrenutoj pažnji.

Preuzetu xDSL opremu koriste dalje kod klijenata koji nemaju uslov za optiku.

Telekom ne može da ima u evidenciji više od jednog internet paketa po fiksnom broju.

Poslednja izmena:
Komsinica uvela MTS optiku i imala vec dve intervencije zbog lose postavljenog kabla, prvu su odmah odradili a drugu su prvo bili u fazonu nije do nas to je kod vas u stanu a kad je rekla da onda hoce da raskine ugovor poslali su majstora i bilo je do njih posto kad su montirali kabl u stanu nisu pazili.

Poslednja izmena:
Tema je zrela za lock ,napisati nesto ,u jednoj recenici ,a ne dati ni d od dokaza ,meni se cini kao da je konkurencija otvorila ovu temu .

Nije prevara, ali je dobar vic: paket pod nazivom: 'Box 2 optika - mts tv' je fiksna +tv 🙂

Zaista kada se iznese neka tvrdnja trebalo bi to potkrepiti sa malo vise cinjenica ili dokaza. Kako opticki kabal moze da bude lose postavljen? Sta stoji, sta ne radi? Meni su juce bili podizvodjaci MTSa, postavili sve, probali da li sve radi, hvala dovidjenja. Sve radi kako treba da radi. Ta varijanta otisli a ostavili neispravno mi nije logicna, jer na kraju svega se potpisuje papir. Sto bi neko potpisao ako ne radi?

Devojka je podelila svoje iskustvo, ne treba od toga praviti big deal, ja lično sam imao iskustvo da sam imao problem sa stb boxom, došao je čovek pogledao i rekao da mora da se nešto resetuje I da će to biti sutra rešeno, sreća imam 2 tv-a pa mi nije bila frka tako da znam sta priča I to jeste praksa telekoma pošto te usluge izvodi outsource firma u svrhe telekoma I ne mogu da utiču na neke stvari koje su samo do telekoma. Forum nije sud da se iznose dokazi itd... Meni je info pomogao u smislu da slepo ne poverujem kada dodju ukoliko žele da odu bez da urade posao do kraja a naravno da bih najviše želeo da sve odmah proradi, da potpišem i ćao zdravo. Informacija više, opcija više na koju sam spreman I to je to. Hvala svima na vremenu i na korisnim informacijama. Živi bili.

Ni slucajno ne uzimajte optiku kod MTS, velika prevara, ne znaju da rade, postave ti uredjaj i onda se 10-15 smaras jureci neke bezobrazne po njihovom kol centru koji kao papagaji koji su naucili lose pesmicu ponavljaju jeno isto da se strpimo. Ja i jos neku kod Fontane novi Beograd evo vec 15 dna bez interneta i telefona. Sramota a ne mozes im nista monopoliti su, Sramota Telekoma:-devil-::smoke:

Ovo nije iskustvo nego obicna glupost.

Mogla je da podeli svoje iskustvo u jednoj od postojećih tema za MTS optiku. Ovo je za brisanje komplet teme, a što je neko već napisao garant konkurencija...

Mogla je da podeli svoje iskustvo u jednoj od postojećih tema za MTS optiku. Ovo je za brisanje komplet teme, a što je neko već napisao garant konkurencija...

+1
Ja vise nisam kod njih, ali ako nesto dobro mts ima, to je tehnicka podrska ,koja zavrsi problem istog dana ili sutradan ,makar u mom slucaju je tako bilo.

Poslednja izmena:
Zaista kada se iznese neka tvrdnja trebalo bi to potkrepiti sa malo vise cinjenica ili dokaza. Kako opticki kabal moze da bude lose postavljen? Sta stoji, sta ne radi? Meni su juce bili podizvodjaci MTSa, postavili sve, probali da li sve radi, hvala dovidjenja. Sve radi kako treba da radi. Ta varijanta otisli a ostavili neispravno mi nije logicna, jer na kraju svega se potpisuje papir. Sto bi neko potpisao ako ne radi?

Valjda moze, preveliki ugao, lose splajsovano (splajs pukne), los pigtail pa ispadne konektor i tako 🙂 slazem se da je najlakse napisati post, ja licno volim da vidim slike 🙂 sve gluposti koje mi se dogode uslikam 🙂

Sent from my iPhone using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno