Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Zasto se toliko ceni xiaomi mi tv box kad ima mnogo manje Ram i Rom od ostalih uredjaja u tom cenovnom rangu?Licno mislim da je Probox2 Air Plus ok uredjaj za te pare.

Ja imam x96 mini 2/16 sve radi bez greške.
Za 3.000 din.stv.nemam zamerke. Za kodi i poopcorn, i poneku listu EXTRA

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk

Zasto se toliko ceni xiaomi mi tv box kad ima mnogo manje Ram i Rom od ostalih uredjaja u tom cenovnom rangu?Licno mislim da je Probox2 Air Plus ok uredjaj za te pare.
Najbolje to shvatiš kada probaš sve te "jače" box-ove.
Onda uzmeš Mi i odmoriš se :)

Realno ni ja ne vidim zasto tolika pomama za mi boxom -jedino razumem ako vam treba za Netflix i za cast....I jos nesto uopste ne kapiram kako i zasto android tv os nekog odusevljava...

Poslednja izmena:
Android TV ima interfejs prilagođen nameni navedenoj u imenu, jednostavan je za kontrolu i korišćenje. Mi box kontrolišem daljinskim od TV-a, i imam na njemu nekoliko aplikacija koje i služe za gledanje na televizoru i to je to, jednostavno radi.

Android TV ima interfejs prilagođen nameni navedenoj u imenu, jednostavan je za kontrolu i korišćenje. Mi box kontrolišem daljinskim od TV-a, i imam na njemu nekoliko aplikacija koje i služe za gledanje na televizoru i to je to, jednostavno radi.

Pa cec funkcija radi i na regularnom androidu i plus mogu sve apk za android tv da se instaliraju ...mislim ne vidim ni jednu jedinu prednost pogotovo ne kapiram to lakse lepse prilagodjeno...ma nema veze sve ima svoje prednosti i mane

kao sto ljudi vole apple zato sto "jednostavno radi", tako isto vole i xiaomi box

nije dzabe ono "less is more"

da li je neko koristio probox2 ava?

treba da ga dobijem na test i deluje mi stvarno zanimljivo, ali vidim da su se ljudi zalili da im je spaljivao usb diskove, sd kartice i hard diskove

Može li neko, ko ima TV BOX sa 3GB RAM-a, da proveri, radi li Fortnite igra?

Dete me udavi za tu igru, a ne daje mi se (najmanje) 300e za PC, na laptopu mi ne prolazi instalacija :trust:.

APK ima da se skine na PirateBay (kada se otpakuje, instalirati original verziju).

Može li neko, ko ima TV BOX sa 3GB RAM-a, da proveri, radi li Fortnite igra?

Dete me udavi za tu igru, a ne daje mi se (najmanje) 300e za PC, na laptopu mi ne prolazi instalacija :trust:.

APK ima da se skine na PirateBay (kada se otpakuje, instalirati original verziju).

NE RADI

I da radi pitanje je kako s eupravlja igrom ako ne podrzava gamepad

Treba mi za Tanix TX3 Max neka aplikacija koja imitira screen saver, da sprečim burnout na plazmi dok radi spotify. Najbolje bi bilo kad bi postojao neki spectrum analyzer u samom spotify, ali može i kao eksterna app.
Jel' ima neko neku ideju?

meni deluje da spectrum analyzer isto moze da ti napravi burnout on je uglavnom statican.

Onda nešto slično, što reaguje na ritam muzike i pali se posle x minuta neaktivnosti.

Verujem da nije za ovu temu ali koji app preporucujete za gledanje tv kanala na android boxu...imam x92 i pre sam koristio exyu tv...

Najlakše je preko nekog iptv player-a i url liste, mada je teško naci neku free i da je kompletna. Možda je ipak bolje da instaliraš kodi u ubaciš green build 2.9(kodibalkan) tamo se redovno update-ju iptv liste

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ako mislis da ti to zameni kablovsku...nece, jer to cesto puca i ne radi.
Pouzdane su jedino liste koje se placaju.

@nagard
ne znam kako je kod ostalih uredjaja ali moj matori minix povezan sa bluetooth harman/kardon zvucnikom radi tj. baca zvuk i kad je tv ugasen.
ja doduse ne koristim spotify, ali rekao bih da sve ostalo radi.

Vrh Dno