Imam jedan baš iritantan problem, s vremena na vreme čuje se zvuk notifikacije i ništa više se ne desi. Ekran se ne upali ako je telefon zaključan, nema nikakvih obaveštenja o kojoj aplikaciji je reč, nema ikonice u status baru - apsolutno ništa osim zvuka. Gledao sam u podesavanjima aplikacija i nijedna nema omogućen samo zvuk za notifikaciju. Ovo mi se dešava zadnjih 2 dana, nema nikakvih pravila, ne čuje se 2-3 sata i onda za pola minute javi se 3-4 puta. Restart sam probao, nema nikakvog efekta, ima li neko ideju o čemu se radi?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Od 22% do 100% mi se napunio za 1h59min, a negde sam citao da se od 0% do 100% puni za 2h sto odudara od ovog mog vremena
Kakva je situacija kod vas?
Inace sam prezadovoljan baterijom izvucem uvek oko 10h sot-a
Kako? Ja sam morao da otkljucavam BL da bi flesnuo betu.Ja sam svoj RN5 flešovao sa MIUI 10 Beta bez otključavanja butloadera i sve fercera besprekorno i možeš da se vratiš normalno na Global Stable (kao što si prešao na Betu, ali ne vidim razlog za to).
TWRP ne moraš da flešuješ već možeš samo da butuješ u njega i radiš šta ti treba...
Kako? Ja sam morao da otkljucavam BL da bi flesnuo betu.
https://forum.benchmark.rs/showthread.php?p=5559861Kako? Ja sam morao da otkljucavam BL da bi flesnuo betu.
Sjajno radi, instalirao sam danas free verziju da probam pa cu najverovatnije kupiti kad prodje promo period.https://r.tapatalk.com/shareLink?ur...share_tid=2674303&share_fid=3793&share_type=t
Sent from my Xiaomi Redmi Note 5
Nema plejera kojeg nisam probao ali PowerAmp definitivno daje najbolji zvuk sa bilo kojim sluškama.Sjajno radi, instalirao sam danas free verziju da probam pa cu najverovatnije kupiti kad prodje promo period.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Kod mene to nije htelo. Krene da dekriptuje i izbaci neki eror ne mogu da se setim koji. Preko mi flash toola nije htelo da prodje dok nisam otkljucao BL. Te klipove što kacite su otkljucani BL.
Spetljo sam se hahahahŠta je bug?
Radi normalno.Jel još nekome YouTube venced ne pušta video u kvadratiću kad se spusti app već samo u pozadini u obaveštenjima? Ovo se dešava od poslednje nadogradnje sistema, ranije sam mogla da ga šetam.
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari