Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Standardno dobro...
8c541663da980f7805c6878e42de83ba.jpg
93b709049977172fee2e883c9367b53b.jpg

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Imam jedan baš iritantan problem, s vremena na vreme čuje se zvuk notifikacije i ništa više se ne desi. Ekran se ne upali ako je telefon zaključan, nema nikakvih obaveštenja o kojoj aplikaciji je reč, nema ikonice u status baru - apsolutno ništa osim zvuka. Gledao sam u podesavanjima aplikacija i nijedna nema omogućen samo zvuk za notifikaciju. Ovo mi se dešava zadnjih 2 dana, nema nikakvih pravila, ne čuje se 2-3 sata i onda za pola minute javi se 3-4 puta. Restart sam probao, nema nikakvog efekta, ima li neko ideju o čemu se radi?

Isto i kod mene

Mihajlo ti si kao Spaxon bog baterije 12-13 sati ekrana :d

Pošto na Miui ne prikazuje dobro znači imaš i više.

Da sam znao kakvo je đubre poslednji update Tapatalka ne bih ažurirao nikad.
Iako je u podešavanjima isključeno da mi stižu zvučne notifikacije one stižu i dalje. Prvo su stizale za svaki novi post kratko zvučno obaveštenje, a kad sam to isključio sad je isto kao ton zvona dolaznih poziva.
Mislio sam da mi je zabagovao telefon i provalim šta je u pitanju.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Ja sam svoj RN5 flešovao sa MIUI 10 Beta bez otključavanja butloadera i sve fercera besprekorno i možeš da se vratiš normalno na Global Stable (kao što si prešao na Betu, ali ne vidim razlog za to).
TWRP ne moraš da flešuješ već možeš samo da butuješ u njega i radiš šta ti treba...

To se i meni desava. Jel zna neko koja je najbolja verzija tapatalka?

@neogeo to sam i ja danas uradio, za sad sve radi lepo, osim sto je mozda malo sporije otkljucavanje otiskom prsta, ali to mi ne smeta.

Koji smor sto moram da cekam 720h da bih ga otkljucao... [emoji58]

Ma mani se ćorava posla i oključavanja b/l-a. Zarad čega će ti to?
Da bi dobio po koju fotku bolju nego li sa stok kamerom (koja je takođe odlična)?

Opusti se i uživaj ;)

P.S. Nisam ni primetio da li je otisak sporiji jer sam odmah kada mi je stigao fon, febrički uflešovao MIUI10Beta ali svejedno je solidno brz.

Navigation bar uvijek mora da bude ovaj bijeli?
Nekako odudara od većine aplikacija

@Djilkosh_Ns
Ne verujem da je kod Spaxona sve aktivno. Mozda samo wifi. [emoji23]
5a9fac858e494d50817a80df78548556.jpg

Poslednja izmena:
Od 22% do 100% mi se napunio za 1h59min, a negde sam citao da se od 0% do 100% puni za 2h sto odudara od ovog mog vremena
Kakva je situacija kod vas?

Inace sam prezadovoljan baterijom izvucem uvek oko 10h sot-a

Od 22% do 100% mi se napunio za 1h59min, a negde sam citao da se od 0% do 100% puni za 2h sto odudara od ovog mog vremena
Kakva je situacija kod vas?

Inace sam prezadovoljan baterijom izvucem uvek oko 10h sot-a

Danas mi se isključio fon jer se baterija skroz ispraznila i za ~sat vremena se napunio do kraja. Ali se punio isključen. Kada je u OS-u ide bar duplo sporije.

Jel presao neko sa Mi Maxa 2 na Note 5 i kakvi su utisci?

Poslato preporuceno s povratnicom

Ja sam svoj RN5 flešovao sa MIUI 10 Beta bez otključavanja butloadera i sve fercera besprekorno i možeš da se vratiš normalno na Global Stable (kao što si prešao na Betu, ali ne vidim razlog za to).
TWRP ne moraš da flešuješ već možeš samo da butuješ u njega i radiš šta ti treba...
Kako? Ja sam morao da otkljucavam BL da bi flesnuo betu.

Zašto si morao? Ja sam sa global stable presao na betu bez ikakvog otkljucavanja BL, samo preko updater opcije. Ruku na srce, na Redmi 5 telefonu, ali cenim da je procedura ista.
Kako? Ja sam morao da otkljucavam BL da bi flesnuo betu.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Sjajno radi, instalirao sam danas free verziju da probam pa cu najverovatnije kupiti kad prodje promo period.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Nema plejera kojeg nisam probao ali PowerAmp definitivno daje najbolji zvuk sa bilo kojim sluškama.

Sent from my Xiaomi Redmi Note 5

Kontam da je ovo bag,nemoguce mislim da sam ga koristio ovoliko od prosle veceri
c8f194947e0f8f3a2cd79715565d17f4.jpg

Šta je bug?

Jel još nekome YouTube venced ne pušta video u kvadratiću kad se spusti app već samo u pozadini u obaveštenjima? Ovo se dešava od poslednje nadogradnje sistema, ranije sam mogla da ga šetam.

Meni kao na obicnom yt spusti dole.
Inace brzina punjanja bas danas nerio od 0-100% tacno 2h u minut. Ukljucen

XIAOMI PISTON Colorful Version In-ear earphone earbuds for XIAOMI Redmi 5 5A 5 plus 4 4A 4X note4 4X for iphone samsung and more
http://s.aliexpress.com/mmUfUJJn?fromSns=Copy to Clipboard

Ja sam ove uzeo, trebalo bi da su iste, za taj novac su vrh, mnogo bolje od generickih koje idu uz fonove.

Jesam ja narucio za sestru, bolje su od ovih sto se prodaju kod nas za te ili vece pare. Tako da sasvim solidne za te pare.

Jel još nekome YouTube venced ne pušta video u kvadratiću kad se spusti app već samo u pozadini u obaveštenjima? Ovo se dešava od poslednje nadogradnje sistema, ranije sam mogla da ga šetam.

Radi normalno.
ab0d6bc7abbf0bcf572cefaf5e3dd493.jpg

Izgleda da je Tapatalk kriv za nebulozne notifikacije koje sam imao zadnjih dana. Iako su bile iskljucene notifikacije za TT u Miuiu, tek kad sam isključio sve i u samom tapatalku prestala je zvonjava.

@atosic47 - pogasi sve notifikacije u TT pa javi posle nekog vremena da li je prestalo i kod tebe.
cad3fe688c562bcd2a1e3e39d7002246.jpg

Poslednja izmena:
Vrh Dno