Šta je novo?

Huawei Mate 10 Lite

Da li može da se ugasi ono da se, kad uzmeš telefon u ruku, upali ekran? To je samo kad je Face Unlock uključen. Kad krenem da obrišem Face Unlock pojavi se ta opcija da se isključi, ja je odštikliram ali posle par minuta se sama uključi.

Sent from my Mate10 Lite using Tapatalk

Da li može da se ugasi ono da se, kad uzmeš telefon u ruku, upali ekran? To je samo kad je Face Unlock uključen. Kad krenem da obrišem Face Unlock pojavi se ta opcija da se isključi, ja je odštikliram ali posle par minuta se sama uključi.

Nije to FU vec opcija paljenja kad se podigne telefon

Poslato sa RNE-L01 uz pomoć Tapatoka

Pa to. Gde se to gasi? Pošto se automatski pali kad dodam FU.

Našao, hvala.

Naravno da cu reklamirati ali mislio sam da je los lepak proslost. Ima masa primera online, isti problem. Videćemo sta ce reci servis.

Sent from my RNE-L21 using Tapatalk

Reklamirano, prihvaceno, par sati kasnije telefon stigao sa servisa sa novim ekranom.

U zdravlju da sluzi nov ekran. :D

Reklamirano, prihvaceno, par sati kasnije telefon stigao sa servisa sa novim ekranom.
Pa svaka čast na brzini, za svaku pohvalu... Srećom nisam se nešto preterano cimao sa servisima do sada, a i kad jesam, to nikad nije bilo zavrseno u tako kratkom roku... Jednom sam čak imao "fantastičnu" garanciju u jednoj radnjici na Bulevaru Kralja Aleksandra (blizu pravnog faxa) i za zamenu ploče su mi telefon držali punih 45 radnih dana....(tako pisalo u garantnom listu). E od tada telefon kad kupujem isključivo preko operatera / sa regularnom garancijom uvoznika.

MATE10 LITE za 24.999,00
Šta mislite o ovoj akciji, da li je ok ili ima bolji izbor (govorim o kupovini u prodavnici u Srbiji).

Kako se pokazao MATE10 LITE?
Trenutno koristim P10 lite, kakvi su ovi telefoni kada se uporede, koji je bolji?

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Ja mislim da je akcija extra. Naručio malo pre. Nadam se da se neću pokajati. Ali ovo je prilika koja se ne propušta.

Gesendet von meinem E2303 mit Tapatalk

Koji je bolji telefon, P10 lite ili MATE10 LITE?

MATE10 LITE

Realno više i ne vredi... Jedino što je garancija domaće radnje pa ajde da prodje... kao neka akcija

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Sada sam ga malo probao, malo je zagasit ekran nekako, oštriji deluje P10 lite.
Ali sa druge strane je viši, tanji, nekako kompaktniji, moderniji je MATE10 LITE.

Izgleda da je već rasprodat u celoj Srbiji, po akcijskoj ceni.

Sada sam ga malo probao, malo je zagasit ekran nekako, oštriji deluje P10 lite.
Ali sa druge strane je viši, tanji, nekako kompaktniji, moderniji je MATE10 LITE.

Izgleda da je već rasprodat u celoj Srbiji, po akcijskoj ceni.

Hehehe ja mislim da je to samo bilo par desetina u realnoj prodaji. Ovo ostalo je zavrsilo kod preprodavaca....klasika.

Kako me ispizdi ovaj fokus ponekad. Bas ima nekad problem da fokusira. Jedino nesto sto mi smeta na telefonu.

Stiglo azuriranje softvera...

Kako me ispizdi ovaj fokus ponekad. Bas ima nekad problem da fokusira. Jedino nesto sto mi smeta na telefonu.
Probaj sa zakljucanim fokusom, meni pomaze.

Pa svaka čast na brzini, za svaku pohvalu... Srećom nisam se nešto preterano cimao sa servisima do sada, a i kad jesam, to nikad nije bilo zavrseno u tako kratkom roku... Jednom sam čak imao "fantastičnu" garanciju u jednoj radnjici na Bulevaru Kralja Aleksandra (blizu pravnog faxa) i za zamenu ploče su mi telefon držali punih 45 radnih dana....(tako pisalo u garantnom listu). E od tada telefon kad kupujem isključivo preko operatera / sa regularnom garancijom uvoznika.
Telefon mi je star tek 4 meseca, odmah sam preskocio prodavca i kontaktirao zvanicni servis da proverim da li imaju ekran na stanju ili mora da se ceka da stigne. Ekran su imali na stanju, predao ga oko 12 zajedno sa papirima i u 17h mi je stigla poruka da je gotovo i da mogu da dodjem po telefon.

Da li je neko rootovao telefon?

Распродато. Чекам да ми врате паре на картицу. Не знају ни колико комада имају на стању. Вин Вин.

I mene ponekad zeza fokus. Čekam da pređem ulicu preko puta HILTON-a, okinem DEFAULT kameromsa hdr-om a posle 30tak sekundi isto ali sa open camera. drastična razlika...

Prilozi

• IMG_20180903_112549.jpg
    IMG_20180903_112549.jpg
    986.1 KB · Pregleda: 107
  • IMG_20180903_112608.jpg
    IMG_20180903_112608.jpg
    1 MB · Pregleda: 98
Poslednja izmena:
Распродато. Чекам да ми врате паре на картицу. Не знају ни колико комада имају на стању. Вин Вин.

Bilo je u Tehnomaniji.

Telefon mi je star tek 4 meseca, odmah sam preskocio prodavca i kontaktirao zvanicni servis da proverim da li imaju ekran na stanju ili mora da se ceka da stigne. Ekran su imali na stanju, predao ga oko 12 zajedno sa papirima i u 17h mi je stigla poruka da je gotovo i da mogu da dodjem po telefon.

Da li je neko rootovao telefon?
Pričao mi drug koji radi u ovlašćenom servisu da valjda imaju ugovor sa huaweijem po kome moraju da poprave telefon u danu.

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka

I mene ponekad zeza fokus. Čekam da pređem ulicu preko puta HILTON-a, okinem DEFAULT kameromsa hdr-om a posle 30tak sekundi isto ali sa open camera. drastična razlika...
Jeste vala razlika. Sta je open camera ?

@mickk
Kako se to zakljucava fokus ? Tek sad vidim da si mi odgovorio. :D

U def kameri prevuces na desno podesavanja i ukljucis pracenje fokusa(zakljucas ga na nekom objektu) tako ces dobiti koliko toliko bolji fokus. Treba malo vezde ali primecujem da je malo bolje u odnosu na standard.

Hvala, isprobacu oba. :)

Kako da se skine ova iritirajuća Swiftkey tastatura, koja stoji po difoltu?
Kako se uopšte dodaje srpska tastatura?

Držiš duže space key i onda izaberi tastaturu. Ili u settings pa sistem...

Nazad
Vrh Dno