Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

Znaci evo treci dan, do sada mi se grejao malo samo tokom prvog update-a, inace mi se sada ne greje uopste.. A baterija 5% ode za sat i po normalnog koriscenja svega i svacega (igrice ne igram)

Obrisah 20+ postova izazvanih Radisinim trolovanjem.
Sledeci put odmah prijavljujte trolove pa da secemo na vreme.

Radisa: ne znam sto ti je to trebalo da na takav nacin trolujes, ali vise nece biti tolerisano.

Covek je postavio crop low-light sempla sa Note 9 telephoto kamere (a u pitanju je mali 1/3.4'' senzor koji je manji od vecine senzora iz prednjih 2017/2018 kamera) i ''likuje'' kako Saomi sa primetno vecim senzorom primarne kamere ima manje brljotina na kropu fotografije koja nije snimljena u istim uslovima.

Ako nije trolovanje onda je to cisto neznanje ili bar brzinsko hejtovanje bez provere exif-a fotografije koja se ''poredi''.

Poslednja izmena:
ma ne mora ni exif, fotka na gsmareni uredno stoji kao telephoto sample :)

Zavrsio je admin tu pricu a on lepo neka ide u temu u kojoj treba da bude i to je to

Nisam mogao da odgledam ceo klip :) najbolji deo je oko 28min i 30sek kada priča o ipX :)

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Opa...lepe vesti. Znaš li jel može i za 9+?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Ja nemam nikakvu zastiti cak ni foliju zato sam opterecen, pored toga sto volim da je cisto, imam dve samsungove maske : alcantatu i clear flip i svi mi po ovim trznim centrima kazu da ne moze nista da se stavi na ekran zbog konstrukcije maske, ok kapiram za staklo zastitno ali sto ne moze folija?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk
folija se odlepljuje lako zbog nepotrebnog edge ekrana.. A može silikonska folija na zakrivljeni ekran, ali mnogo umanjuje kontrast, rezoluciju, osvetljenost , boje.. Kada sam je skinuo sa Note 8, bila je ogromna razlika.. "progledao je ekran". Kaljeno staklo je ok ali retko koje "legne kako treba".... Na kraju sam kupio wallet case, koji štiti ekran i od padova pa sam bio zadovoljan.

Sent from my SM-T825 TAB S3

Ja sam kombinacijom Nillkin nature, sivo providna i Nillkin glass 3d max cp+ prezadovoljan kako je dobro i kompatibilno sve. Mnogo dobro izgleda i osećaj je odličan.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Pa znam ali ne bih bas menjao ove samsungove maske koje imam prelepe su mi zarad zastitnog stakla... ako ne daj boze padne kako ne treba puca ekran sa ili bez stakla... razlika je samo u stavljanju po dzepovima i torbici bez bojaznosti oko grebanja samog ekrana.. svakako imam clear flip koja je odlicna, jedina mana je nema 'zakopcavanje ' pa ne daj boze, moze da se otvori mada vodim racuna...

Ja sam te folije i stakla batalio davno, nikad ne moze da bude 100% neprimetan osecaj. Nosim telefon u posebnom dzepu u torbici i nikad ni najmanju tackicu nemam. Ako padne jebajga, nema tu spasa :D

+1

Posle kad stavim na oglas mint stanje 11/10 ljudi mi se smeju, a kada dodju da vide telefon vilica do poda

Ko štiti telefon zbog prodaje, džaba to radi. Za dobre zaštite ode 50 evra a posle se proda za jedva 30 evra više od onog što ima manje ogrebotine.

Predpostavljam da je isto,generisi samo kljuc a ja cu ti poslati aplikaciju koja radi

Opa...lepe vesti. Znaš li jel može i za 9+?

Pa znam ali ne bih bas menjao ove samsungove maske koje imam prelepe su mi zarad zastitnog stakla... ako ne daj boze padne kako ne treba puca ekran sa ili bez stakla... razlika je samo u stavljanju po dzepovima i torbici bez bojaznosti oko grebanja samog ekrana.. svakako imam clear flip koja je odlicna, jedina mana je nema 'zakopcavanje ' pa ne daj boze, moze da se otvori mada vodim racuna...

Nisi u pravu za pucanje ekrana sa i bez stakla,drugaru na moje oci dva sprata padao po stepenicama i puklo samo staklo,ekran ostao citav,s8 bio u pitanju

Ma da, mi svi koji damo puno para na telefon trosimo jos para kako bi ga zastitili sto bolje za nekoga ko kupi od nas telefon za mnogo manje para, hahaha apsurd... na kraju mu dodje da prvi vlasnici telefona zive u strahu i ne uzivaju u telefonu

Daj 1k evra za telefon jos treba da ga pazis ko malu bebu

Zasto se opterecujete sa tim ko koliko trosi na telefon i kako ga pazi?
Da trosi vase pare pa ok, ali ovakvi komentari nisu bas osnovani...

Ah da, trolovanje: naravno da je slobodno uporediti sa bilo kojim telefonom, sa cinjenicama a ne crop i sl.
I naravno da se sme spomenuti bilo koji proizvodjac itd u bilo kojoj temi, ali spomenuti, uporediti a ne smarati uvek sa istim i trolovati.

Niste deca, ne trebas tu nista posebno crtati niti objasnjavati, sve je jasno.

Poslednja izmena:
Nikada mi neće biti jasno da se neko opterećuje koliko ko daje para za telefon, neka daje i deset hiljada njegove su pare i troši ih za svoj merak

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Jel mozete tacno da objasnite kamk funkcionise i sta radi i sta se dobija time?
Mislim znam sta je ali neko iz licnog iskustva da mi objasni

Nikada mi neće biti jasno da se neko opterećuje koliko ko daje para za telefon, neka daje i deset hiljada njegove su pare i troši ih za svoj merak

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
Taj koji se opterećuje ko je koliko platio za fon, nema taj telefon i voleo bi da ga ima. Onda ti je jasno.

Sent from my SM-T825 TAB S3

Juče ujutru otišao od kuće i malo zaglavio noćas - nije loše

Screenshot_20180830-084615_Settings.jpeg

d21c0e57b7ae724c26fb700b171dd53d.jpg

9075c13daa8e87df75ba004f4064c1e1.jpg

NOTE 9

Poslednja izmena od urednika:
jel neko kupovao neku memorijsku karticu za note8/note9 preko kupujem prodajem da je pozudana, kvalitetna i da odgovara za nase telefone? i da li su cene pristupacnije od npr tehnomanije gde je 64gb samsungova 4.500din,32gb 2500.din

Vrh Dno