Šta je novo?

win 10 pitanje

ficicaaa

Slavan
Učlanjen(a)
16.12.2008
Poena
380
nakon uspesnog prelaska sa win 7 na 10 (kada su nudili za dz tu opciju) imam valjda legalan win sa mejlom i passom.E sada pitanje je...posto menjam hw (mobo cpu i ram) sta se desava sa mojim legalnim win ako formatiram ssd na kom je sada win i stari i5 a idem na 8700?

Pozdraviš se sa istim ;)

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

nakon uspesnog prelaska sa win 7 na 10 (kada su nudili za dz tu opciju) imam valjda legalan win sa mejlom i passom.E sada pitanje je...posto menjam hw (mobo cpu i ram) sta se desava sa mojim legalnim win ako formatiram ssd na kom je sada win i stari i5 a idem na 8700?

Ovo zvuči da si (već) vezao HWID iliti OEM:NONSLP za svoj Hotmail/Outlook nalog. (Ako nisi kojim slučajem, pogledaj tvoje uređaje na Hotmail/Outlook nalogu, da li su povezani)

Samim tim, na novi računar možeš preneti tu licencu.

Međutim, postoji mogućnost da sam napraviš HWID za novi računar na toliko načina, pisao sam u w10 temi. Microsoft dozvoljava (za svaki korisnički w10) HWID aktivacije, kao pleve.

Poslednja izmena:
izgleda sam ga tesko popusio sa legalnim win...
vezano je za mrtvu plocu

Capture.JPG

Svejedno, probaj prebaciti, imaš link u temi.

S druge strane, zaista nije šteta, jer, još jednom, M$ deli HWID kao pleve.

Poslednja izmena:
1 Use the Windows key + I keyboard shortcut to open the Settings app.
2 Click Update & security.
3 Click Activation.
4 Click Add an account

pod br 4 ne postoji opcijaCapture2.JPG

Poslednja izmena:
imam i jos 1 pitanje, jel de god da kupim win10 key za pro, se isto vezuje za plocu ili ne ?

Nije trebalo to da pitas, sad ce Sam633 da se trigeruje :)

Da, ti kljucevi koje kupis online za par $ se vezuju za plocu.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Nije trebalo to da pitas, sad ce Sam633 da se trigeruje :)

Da, ti kljucevi koje kupis online za par $ se vezuju za plocu.

koja je to svinjarija...

znaci ovaj key sto imam je useless?

P.S.

poslusao sam te i otisao na najjeftiniju z370 i 8700 i adatu ram za "saamo 140e" na 2666

Poslednja izmena:
Oladi. Slobodno dovodi ljude u zabludu.
Ja da oladim? :D

Jel treba da trazim gomilu tema gde si iznapadao ljude bez nekog posebnog razloga, kao sto si mene isprozivao jer sam, kad je neko postavio link(sa svojim referalom pride) napisao da na isti nacin moze da se dodje do licence, za dva ipo puta manje novca?

Ja razumem, nije eticki davati novac random coveku za tudji proizvod, ali preterujes.

Poslednja izmena:
attachment.php

Da li ti to vozaš ljude ovde ili šta? Onako iskreno pitam, jer sve na slikama piše, crno na belo.

S druge strane, kad ljudi ne znaju objasniti, plus forum, može uvek da se dobije ono: "lud zbunjenog".

Poslednja izmena:
Da li ti to vozaš ljude ovde ili šta? Onako iskreno pitam, jer sve na slikama piše, crno na belo.

S druge strane, kad ljudi ne znaju objasniti, plus forum, može uvek da se dobije ono: "lud zbunjenog".

zasto bih trolao ?

nadji mi stavku "Add an account"

"Digital licence linked to MS Account" slika 1, već urađeno, zato nema.

Ovo kao da smo u 2003-oj, ladno koristite Win :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jok, no će da koriste linux :)

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Vidiš da ima Add Account. Inače jedan key za jedan PC mada postoje i druge metode pa da ispadne digital licence ako se ne varam.

Nazad
Vrh Dno