https://forum.benchmark.rs/showthread.php?384474-Otkljucavanje-BOOTLOADER-a-kod-XIAOMI-telefonaPozdrav, može li neko da objavi detaljan postupak za rutovanje note 5 ( ako može i otključavanje) i link do romova. Hvala
Ja ga čekam na Play Store. Deluje osvežavajuće. Stock android ali sa MIUI šmekom.Probao neko ovaj poco launcher? Kod mene radi kao i fabrički. Jedino što je malo dosadno deljenje aplikacija po folderima, uvek meni skroluje na vrh pa mora da se traži svaka aplikacija od početka.
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Nova svakako nudi najviše mogućnosti za prilagođavanje svačijim potrebama/ukusima. Meni se prosto ne uklapa u čitam UI i zato je ne koristim. Ona mi je više za AOSP/stock.I dalje je nova miljama ispred
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Neće nikada napraviti stock launcher kao što je nova. Bar ne sa tolikom količinom opcija. Meni na poco fali grid, menjanje pozadine menija sa aplikacijama, folderi u istom, zaključavanje ekrana na dupli dodir i manuelno dodavanje ikonica, ta opcija je čini mi se bila u temama ali je više nema. Mogu da biram samo one iz tema, ne iz play prodavnice.I dalje je nova miljama ispred
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Možeš da skineš MIUI theme creator/editor i napraviš po svom ukusu temu ili samo ikonice. Koristiš icon pack sa interneta i to je to. Cimanje je ali jednostavno i možeš da biraš.Neće nikada napraviti stock launcher kao što je nova. Bar ne sa tolikom količinom opcija. Meni na poco fali grid, menjanje pozadine menija sa aplikacijama, folderi u istom, zaključavanje ekrana na dupli dodir i manuelno dodavanje ikonica, ta opcija je čini mi se bila u temama ali je više nema. Mogu da biram samo one iz tema, ne iz play prodavnice.
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari