Nemoj da se uvrediš ali šta napravi od telefona od 1.000€ s ovim fontom (veličina) i temom... crno, pa beli grafikon, pa šarenilo.. pa tekst kojeg pola fali. Možda je tako fabrički, ali izgleda užasavajuće. [emoji38]
Ma kakvi - opušteno [emoji16]Pa baš zato ako je zbog vida tako. Mislim svakako je šala, što kažeš podesiš kako se tebi sviđa, ali otkud znam, da ne protumačiš pogrešno.
Kad sam uzeo telefon stvarno je grejao kao lud ali sam ga podešavao i skinuo oko 80aplikacija.. evo već danas je hladan kao duša moje bivše devojke.Samo zbog baterije vredi preći na Note
Jedino mi se ne sviđa to što se većina žali na pregrevanje...
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]... evo već danas je hladan kao duša moje bivše devojke.
Upravo to. Pogledajte samo veličinu (pa i cenu) boljih fotoaparata. Ne treba tu očekivati značajna poboljšanja u bliskoj budućnosti.Sto veci senzor to i vece socivo a samim tim i veca "budza" na ledjima. Ljudi hoce jednostavan, cist dizajn, minimalisticki. Cak i ovi rivijuveri na tjubu se zale kako telefon klacka dok lezi na stolu upravo zbog sociva koje istupaju od ostatka ledja. Naravno da bi bilo dobro imati odlicnu kameru, ali u ovom slucaju mislim da je najveca prepreka upravo svest ljudi. Vidimo kako su se proveli svi silni "camera-phone" modeli (izuzev nokia) kao sto je Panasonic cm-1 i sl. Nisu ljudi spremni da imaju camera-phone nego hoce telefon sa dobrom kamerom a to znaci i dalje senzori od 1/1.7" - 1/3". Ponavljam, bilo bi lepo ali nece niko danas da odstupi puno od onoga sto jabuka uradi. A jabuka sigurno nece napraviti telefon sa 1" senzorom.

Pusti mailDa li imas slucajno spisak sta sve moze sa se onemoguci
Da nije samsung briefing?Danas se pojavilo ova ikonica - šta je jel zna neko? Pogledajte prilog 256010
Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока
Briefing je onemogućen - nemam pojma sta jeDa nije samsung briefing?
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Nisam to imao do danas a nisam našao ni na linkuLink za sve ikone doduse za s9
https://www.google.rs/amp/s/gadgetg...cation-icons-in-samsung-galaxy-s9-and-s9/amp/
Da nije nesto sa preferred sim card...
Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ima neke veze sa sim. Kad isključim bilo koju nestane ikonica ali nemam opciju nigde da ugasim ikonicu.Jesi li pročešljao xda? Deluje stvarno kao nešto vezano za sim. [emoji848]
Jesi probao ovo "Go to Settings>SIM card manager>select either SIM card>tap 'Icon to distinguish between SIM cards' and change it."
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari