Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Samo se zaglavio dok sam čitao neki članak u chrome-u i to je bilo to. Ni na šta nije reagovao. Maler.
Pao mi se loš primerak definitivno. Posle 20 dana se pokvario.

Sent from my HT3 using Tapatalk
Ко зна какво ђубре увози њин њин само да буде што већа зарада....

Купујмо домаће!

Moj je sa kp i boio je poslat za Emirate

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Samo se zaglavio dok sam čitao neki članak u chrome-u i to je bilo to. Ni na šta nije reagovao. Maler.
Pao mi se loš primerak definitivno. Posle 20 dana se pokvario.

Sent from my HT3 using Tapatalk

a sećam se, pisao si o tom pre nekog vremena... mislio sam da je neko drugi sa sličnim problemom.

Nije u servisu. Ali je primerak koji sam uzeo poslat za Arabiju a završio kod nas nakp

I moj, samo što je donijet iz Emirata. Besprekoran.

Avgustovski apdejt, svetli sijalicka kao pre, blicka. Nesto najbolje sto su mogli da vrate.

I senzori su sredjeni pore notifikacije

kao neko ko je sa dva uzastopna nexusa prešao na miui prošle godine imam samo da izjavim sledeće: miui kida.

Last year Xiaomi Mi A1 Android One phone and yet to be launched Mi A2 will get Android Pie by the end of this year.

Kana malo j kupio od čovek na oglasu i čovek kaže da se ne kažemo mogu da završim garanciju tipa do 6 meseci odmah sve preko toga se lažemo

Jel može prevod?

Hej. Ja sam moj kupio od čoveka na oglasu i rekao je mogu garanciju da ostvarim brzo tipa 6 meseci. Sve preko toga ne bi da obećava . Generalno za 10 god mi se ni jedan nije pokvario nadam se da će i ovaj da gura 2 godine.

Uzeo sam danas mi band3 i upario sam a1, i sad me nervira sto u gornjem levom uglu non stop stoji ikonica mi i kad povucem dole za notifikacije stalno stoji onaj info "band is connected", da li zna neko mogu li i kako to da sklonim?

Uzeo sam danas mi band3 i upario sam a1, i sad me nervira sto u gornjem levom uglu non stop stoji ikonica mi i kad povucem dole za notifikacije stalno stoji onaj info "band is connected", da li zna neko mogu li i kako to da sklonim?

Možda ako notifikaciju malo pomeriš na stranu dobiješ zupčanik pa kad tapneš na njega možeš isključiti? Nisam koristio pa nisam siguran, ali tako se najlakše gase neželjene notifikacije. :)

Za sad sam tako i uradio, samo nisam siguran da li time nesto poremetim ili ne

Te notifikacije imaju svrhu, ako isključiš nećeš vidjeti kad iskoči nešto bitno.

Evo ovde otkaci notification shade i nema ikonice
1b0012c78034ea9a11d89ccbb963c65b.jpg

@roy fokker, tako sam i mislio.
@dusmanic sad sam namestio tako, to nista ne remeti?

Može neka preporuka koje zaštitno staklo pa poručim sa Alija. Znam da se već pisalo o tome ali mogu da nađem koja ne legnu dobro po ivicama...

Danas mi je bez pitanja telefon sam ažuriran na 8.1 sa avgustovskom zakrpom. Isključio sam ažuriranja još u martu ako se ne varam, kad sam instalirao gcam, a kasnije verzije su prema rečima kolega sa foruma imale različite probleme, pa sam rešio da ostanem na toj verziji. Danas hteo da izbrišem Yahoo nalog sa GMail aplikacije, posle toga sam ga restartovao (pošto nisam ko zna od kad) i posle nešto dužeg paljenja dočekala me je "čestitka" zato što sam ažurirao softver.

Ne znam kako je ovo uopšte moguće.

Ja sam sinoc video da mi je sam skinuo i instal avgustovsku zakrpu, i pisalo je da ceka jos samo na restart, kad sam restartovao odradio je jos samo ono na kraju "ucitavanje" i zavrsio sa update-om, iako ga ja nisam ni startovao..

Vrh Dno