Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

I ja uskoro prelazim na rn5. Cekao sam a2 ali mu bateriju ne mogu oprostiti [emoji58]. Druga stvar je sto na a1 nisam ni koristio stock sistem, vec custom romove. Za rn5 ima dosta romova, a kad smori cist android, tu je miui. Tako da mislim da je rn5 mnogo bolja kupovina, kamere mi nisu bitne, a mislim da se ne oseti neka velika razlika izmedju sd636 i sd660.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ma A1 je i dalje mama. Zamci Gcam sa slike,jet audio muziku i dobre slušalice i mama.

Koliki je problem sa proximity sensor kod A1?
Da li sam razumeo dobro da se u toku razgovora sam ukljucuje ekran pa i speakerphone!?

Taj problem je u zadnje vrijeme prijavilo puno ljudi na dosta kineskih telefona i bukvalno nema pravila. Ja (i jako puno forumaša) apsolutno nikad nisam imao taj problem, a neko stalno.

Ja imam problem sa tim ali saolmo ako u toku razgovora odaljiš aparat od glave. Senzor radi generalno na svim testovima ali ...

Da li ste preuzeli avgust patch datiran na 5. Avgust danas krenulo.

Da li ste preuzeli avgust patch datiran na 5. Avgust danas krenulo.

Ja sam sada abdejtovao [emoji4][emoji4][emoji4] 447MB neke greske pise da je ispravljeno,sta i kako neznam.

Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk

Videćemo ovih dana

LED blinka sada.

Ko prvi primeti neke promene neka odmah javi [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4] da znamo svi [emoji4][emoji4][emoji4] a jos dva meseca pa stize nam i 9.0

Ne nego spusti se traka sa obavestenjima npr i jos neke gluposti.

Nadam se da su sredili i proksimiti senzor. Notifikaciju jesu

Mislim da senzor ima veze sa nekim drugim stvarima, do sada ga nisu ispeglali.

Koloko Sam primeti ,a mozda ni se čini da pre gasi ekran. Kada se prisloni aparat ugasi ga na 3cm odprilike

Što volim kada neko napiše da ga smori stock. Ima puno romova, raznih modova. Ne kažem da neću možda jednoga dana preći na Mi ui..ali stock koristim već 4 skoro 5 meseci na Mi A 1, i sve šljaka. Veliki sam fan stock google romova, i mogu u skorije vreme na Mi ui samo ako mi se ukaže neka prilika.

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Sa custom romovima dobiješ stock + dodatne opcije, ništa drugačiji izgled UI-a. Sve se vrti oko istog, tako da smori. MIUI možeš da furas, ako ti se ne svidja onda skineš LOS ili neki AOSP i gotovo. Kad te smori vratiš se na MIUI.

Mene pomalo smorio cist android na Nexusu za ove dve godine. Sto kaze telep, ubacivanje novih opcija je presporo, funkcije su maltene uvek iste.

Cini mi se da uopste ne bih imao problem da predjem na miui, jedino bi mi ti redovni apdejti nedostajali iako promene daju na kasicicu.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ja sam odlucio da predjem na MIUI, samo je pitanje vremena. Smorio i mene stock malo. Mozda cu se uzeleti posle nekog vremena opet, videcu.

Mene pomalo smorio cist android na Nexusu za ove dve godine. Sto kaze telep, ubacivanje novih opcija je presporo, funkcije su maltene uvek iste.

Cini mi se da uopste ne bih imao problem da predjem na miui, jedino bi mi ti redovni apdejti nedostajali iako promene daju na kasicicu.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
I MIUI se redovno aprejtuje.
Evo najjeftiniji Redni 5A
2 updejta za mesec i nesto.

A ja volim taj neki stock UI. Koristio LOS dok je bio CyanogenMod , jos od verzije 7 :) Probao i te nasminkane verzije, MIUI, Touchwiz itd... Nekako vise volim minimalisticki UI sa gomilom kastomizacije. Ovaj stock na Mi A1 je meni donekle OK, ali je jako siromasno pa sam ubrzo presao na Custom ROMove. Istina je da smori posle nekog vremena, fali dosta toga u odnosu na 'budzene' Androide

Poslednja izmena:
Ma ne fali nista, pogotovo kad se malo naviknes. Meni je čist android idealan.

Pa sta je to sve novo na abdejt [emoji4][emoji4][emoji4] ja nista ne vidim

Blinka lampica za notifikacije umesto da svetli neprekidno.

Ne kažem da Mi ui ili nešto drugo ne valja, ali meni izgled i ikonice nešto i ne znače. Bitna je brzina, i volim što manje da mi proizvođač optimizuje telefon instalacijom svega i svačega.
Štaje to novo u mi ui što se dodaje? Neko je rekao da na stock funkcije sporo stižu.
Jedino što bih koristio u stvari i jeste Mi ui, ima Xiaomi uvek firmware na Mi ui forumu. Nema kopanja kao za mnoge.
I ja sam na custom romu.
Još da se nadovežem jer je rečeno da fale opcije koje nemaju drugi jači telefoni. Ne vidim u S9 ništa vrednije 700, 800 € od Mi A2 ili A1.

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Fon ko fon, samo nek sljaka bez problema, nek ne izda kad treba i ok je.

Winwin prevaranti. Prvo mi pošalju ovo pre 3 dana:
Postovani, Vasa reklamacija 18-01RW-0064537 nije uvazena. Vas zahtev nije prihvacen,uredjaj je hardverski ispravan i prosledjen na softversko podesavanje. Reklamacija ce biti resena u roku do 30 dana.

A sada kada sam zvao rekli su mi da treba ploča da se menja.

Sent from my HT3 using Tapatalk

Pisano je vec o tome na drugim temama.

Moraju u roku od 7 dana da daju bilo kakav odgovor, po zakonu. To je automatska poruka, ta prva.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Winwin prevaranti. Prvo mi pošalju ovo pre 3 dana:
Postovani, Vasa reklamacija 18-01RW-0064537 nije uvazena. Vas zahtev nije prihvacen,uredjaj je hardverski ispravan i prosledjen na softversko podesavanje. Reklamacija ce biti resena u roku do 30 dana.

A sada kada sam zvao rekli su mi da treba ploča da se menja.

Sent from my HT3 using Tapatalk

šta je s mobitela?

Vrh Dno