- Učlanjen(a)
- 30.06.2000
- Poena
- 6,000
PostExpress i PostNet su dobitna kombinacija. Neka kosta koliko kosta, sve ostalo je 3 klase ispod.
Tapatalk
Još bolja kombinacija je postexpress i uplata na tekući račun
PostExpress i PostNet su dobitna kombinacija. Neka kosta koliko kosta, sve ostalo je 3 klase ispod.
Tapatalk
Da li si na očekivani dan isporuke dobio SMS od Post Ekspresa?I meni je poslat sony 4 juce za danas i nije stigao postexpressom
Upravo to, sasvim se slažem!Još bolja kombinacija je postexpress i uplata na tekući račun
Uvek dolazi PE, zovu ranije i provere da li ste kući. Ako nisam kući, recimo preko puta na u teretani, dođe do teretane.Post Ekspres postar da mi ne dolazi na vrata to mi se nikad nije desilo , uvek dodje na vrata , ne znam kako je po Beogradu.
Јер није ни у обавези да зове, стигне ти ујутру око 9 смс да очекујеш пошиљку и то је то.PE je zapravo jedina kurirska služba koja često NE zove.
Колико знам, они ујутру спакују све пошиљке и крену редом. Ако може (како се прича) да позове кад је пред вратима, могао је да позове рецимо код претпоследње испоруке. Чак и ако позове кад испоручи претходну и док стигне до мене, ипак значи да и ја покушам да стигнем за тих неколико минута. Али ако је зазвонио и нико није отворио, па онда позове, једино остаје да га јурим. Чак би ово и било боље за њега, не би морао да иде до улазних врата ако неко није у стану. Ако аутоматска порука обавести да у току дана стиже пошиљка, то ништа не користи, ако обавештава да стиже у одређено време је већ друга прича. Не сећам се како је било када сам примао последње пакете.Да те позове сат времена раније? Ајде мало реалнији буди..
Ја не кажем да не треба да зове, само кажем да није у обавези јер тебе аутоматска порука обавести о достави.
Ако зовеш пар минута пре доставе, исто ћеш време да изгубиш и ако позовеш сат раније. Неко има време па може цео дан да седи и чека пакет, неко можда има посао у коме може да направи паузу од сат времена ако зна када му је потребна. Шта радиш када ти њих 30 назначи да испорука буде после 17? Шта радиш ако мораш да однесеш солидан пакет некоме ко живи на рецимо дестом спрату, позовеш га пар минута раније и он каже да може да дође за пола сата? Чекаш или оставиш цедуљу да сам оде и подигне? Мени се сигурно једном десило да сам затекао цедуљу буквално у вратима, чујем нешто шушка, отворим кад оно цедуља. Погледам кроз прозор, комби управо одлази. У приземљу сам, сигурно није зазвонио нити ме позвао телефоном. Журио негде? То је исправан начин?Ja npr zovem uvek pre dostave , ali par min, najbolje sad da zovem sat dva ranije... A imam po 70-80 posiljaka i vise, trebao bi da sedim i zovem korisnike i gubim vreme... Ako si porucio posiljku i ako ti je cimanje sa vremenom uvek imas opciju da kazes da posiljalac naznaci da isporuka bude npr posle 17h i onda lepo budes kuci i tjt. Mi u zr to postujemo ali nmg da tvrdim za druge gradove.
Што се плаћања тиче, као што су у радњи касири ти који би требало да имају ситан новац или као што је проблем таксисте ако га нема (а у оба случаја је иста прича, ајде раситни јер немам ситно) тако би и курири могли да спреме новац за рад.
Ti misliš da si jedini?Ако зовеш пар минута пре доставе, исто ћеш време да изгубиш и ако позовеш сат раније. Неко има време па може цео дан да седи и чека пакет, неко можда има посао у коме може да направи паузу од сат времена ако зна када му је потребна. Шта радиш када ти њих 30 назначи да испорука буде после 17? .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari