Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da da, tizen sigurno, postoji verovatnoća da će predstaviti još jedan iz S4 serije na Wear-u, ali sve je manja kako glasine pristižu

P Smart

A sta fali tizenu?sve radi kako bi i trebalo da radi na pametnom satu? Zanima me samo sta vam fali na tizenu

Da, plaća se (što nije problem) i ne koristi samsungovu app za kameru već neku 3rd party koja mi se uopšte ne dopada.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Bila je aplikacija koja je radila 100% na gear s3,ja sam je davno deinstalirao ali akonse setim napisacu ti,probaj remote camera ili tako nesto ,stvarno se ne secam

Jel moguće nekako obavljati i primati pozive putem sata, ali dok je konektovan na WiFi? Kada je na Bluetooth-u, sad uredno zvoni, međutim kada je na WiFi neće da zvoni, iako notifikacije ostalih aplikacija uredno stižu. Kada uđem u Phone aplikaciju stoji "Bluetooth phone audio is unavailable. Calling will not work." Ubeđen sam da sam na netu čitao da je tako nešto moguće (ostaviš telefon kod kuće i možeš recimo da primiš poziv na nekom drugom mestu, ako imaš WiFi. Pitam za Wear OS.

Da li je neko koristio Amazfit cor i kako se kotira u odnosu na Mi Band 3?

Takođe da li Amazfit Bip nudi više za svoju cenu od 70ak evra ili je samo do dizajna i veličine?

Bip ima dosta bolju vidljivost na suncu, pored naravno većeg ekrana...

Ja već desetak dana koristim amazfit bip, ako vas nešto zanima, tu sam. :)

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Kupljen na Amazonu za 63e, bila je neka akcija sa popustom od 10% (redovno 70e).
Pre njega sam koristio mi band 1, pa band 2, I pošto me je band 3 malo razočarao reših da uzmem ovo.
Sat je baš lagan, ne primećuje se na ruci. Ekran je sasvim dobar, na jakom svetlu fenomenalan. Osvetljenje je onako, ništa posebno, ali je tu ako zatreba. Čitljivost je odlična na suncu, kao e-ink ekrani. To znači da je i baterija odlična, bez problema može da izgura mesec dana sa standardnim korišćenjem. Ako se GPS koristi češće, onda se i baterija smanjuje. Što se tiče GPS-a, odlično radi, treba mu oko 10ak sekundi da se poveže, bez telefona. Veoma je precizan i ne gubi signal.
Postoji dosta custom watchface-a, I procedura promene je dosta laka. Nije kao na android wear (imao sam i moto 360), ali završava posao.
Namešten je da meri puls tokom celog dana, na 30 minuta, pa ima i grafika gde mogu da se vide kretanja pulsa.
Sve u svemu, za taj novac odličan uređaj, još uvek nisam našao neku bitnu manu, plus sto je vizuelno dosta lep, pa ljudi misle da nosiš pravi sat, a ne neku fitnes narukvicu. :)

Da li može bilo kakva 20mm narukvica da se stavi ili mora baš spec za njega?

Može bilo koja, ništa specijalnog nema tu. :)

Par pitanja od mene:

Možda tražim mnogo :) ali moze li da meri puls na 1 sec interval i koliko to utiče na bateriju?
Ne sećam se, ima li internu memoriju za muziku ili ne?
Koliko je precizan kod merenja spavanja, prepoznaje li popodnevne dremke?
Kako rade notifikacije, postoji li mogućnost reply na komunikacije (sms, Viber, WU) preko unapred definisanih poruka?

P Smart

Par pitanja od mene:

Možda tražim mnogo :) ali moze li da meri puls na 1 sec interval i koliko to utiče na bateriju?
Ne sećam se, ima li internu memoriju za muziku ili ne?
Koliko je precizan kod merenja spavanja, prepoznaje li popodnevne dremke?
Kako rade notifikacije, postoji li mogućnost reply na komunikacije (sms, Viber, WU) preko unapred definisanih poruka?

P Smart

Kad se selektuje neka aktivnost, trčanje, hodanje... onda meri svake sekunde. Van toga, može da meri svakog minuta, na 10 minuta ili na pola sata. To smanjuje trajanje baterije, naravno.
Nema memoriju za muziku, nema ni bluetooth slušalice koliko znam.
Spavanje meri ok, ne spavam danju pa ne znam da li to meri precizno. :D
Notifikacije rade odlično, lako su čitljive, ali nema odgovora. Može da se odbije poziv ili da se mutira i to je to. :)

Kad se selektuje neka aktivnost, trčanje, hodanje... onda meri svake sekunde. Van toga, može da meri svakog minuta, na 10 minuta ili na pola sata. To smanjuje trajanje baterije, naravno.
Nema memoriju za muziku, nema ni bluetooth slušalice koliko znam.
Spavanje meri ok, ne spavam danju pa ne znam da li to meri precizno. :D
Notifikacije rade odlično, lako su čitljive, ali nema odgovora. Može da se odbije poziv ili da se mutira i to je to. :)

Zahvaljujem :)

P Smart

Koji bi mi pametni sat preporučili za cenu oko 100€?

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Šta kažete za ovaj:

AllCall W1 2GB RAM 16GB ROM 1.39" AMOLED screen Heart Rate Phone Smart Watch GPS 3G/2G Watch-Phone MTK6580m Android 5.1 MP4 WiFi

Trenutno je na popustu...

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Pazario sa, danas Gear S3 Classic.
Vrlo elegantan sat. Sve je podesivo i prilagodljivo. Softver je brz i za nekoga ko dobija gomilu raznoraznih push notifikacija i poziva u toku dana znatno olakšava život.
Imam zamerku na narukvicu koja će sigurno da se izgužva ako ne i iskida na mestu savijanja kod stavljanja i skidanja. Dajem joj 2-3 meseca da totalno pokida na mestu savijanja. Dokupićemo metalnu/plastičnu, nije deal-braker svakako.
Takodje, voleo bih da je 2mm tanji.....ali ok, biće i toga sigurno na novijim generacijama.

Pitanje za amazfit Bip, da li vam radi mute dolaznog poziva?

Ja imam amazfit Pace I telefon na Oreu (Mi A1, Oreo 8.1) te mogu samo odbiti dolazni poziv. Kad kliknemo za utišavanje onda samo sat prestane sa vibracijom a telefon i dalje nastavlja zvoniti... Pisao sam i mail službenoj podršci ...izgleda da je to limitacija na ovoj verziji Androida pa me zanima da li je isti problem i na Bip-u.

Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk

Nešto slabo komentara za Galaxy Watch...

Meni lično interesantan samo ako se pokaže da manja verzija može izgurati 5 dana baterije, veći mi je suviše veliki za nošenje tokom spavanja...

I dalje mi je Ionic best buy, samo da srede ove sitnice sa kompatibilnoscu...

I, pitanje za moderatora, ima li smisla preimenovati i promeniti lokaciju temi, pošto smo odavno prešli sa samo android satova na sve ostale platforme

P Smart

Poslednja izmena:
Koristi li neko Gear Sport?

@djurkash evo ja mogu odma da ti garantujem da ni veća verzija neće moći pet dana da izdrži sa redovnim podešavanjima, a kamoli manja ;)

@Ivan I. Nema poente za istim pored frontiera

Dvouimim se. Sport je noviji, manji, lepše mi leži na ruci, bolji standardi za izdržljivost.

Koristi li neko Gear Sport?
Nije se nešto proslavio ni sa prodajom niti su korisnici bilo zadovoljni...
@djurkash evo ja mogu odma da ti garantujem da ni veća verzija neće moći pet dana da izdrži sa redovnim podešavanjima, a kamoli manja ;)

@Ivan I. Nema poente za istim pored frontiera

Verujem, čim su napisali "several days" umesto week recimo...

P Smart

Топла препорука за сваког ко има мото360 прве генерације, уз промену батерије сатић шљака као нов. Баш сам се пријатно изненадио, спремао сам се да узмем нов сат међутим идаље је у игри мото

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Moram da priznam da nisam detaljno čitao, ali su se uglavnom žalili na hrm, barometar itd...
Činjenica je da Samsung i dalje ne može da napravi odgovarajuću platformu za korisnike kojima treba sportski sat, ne poričem uspeh gear S3, Ali to nije ipak za sportiste, gear fit 2/2pro su sjajne narukvice ali je SW nešto što im fali.
Garmin, Fitbit, Polar i dalje imaju zaokruženije uređaje, i to se izgleda neće promeniti ni sa Galaxy Watch
Čime nisu bili zadovoljni ?

P Smart

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno