Bila je aplikacija koja je radila 100% na gear s3,ja sam je davno deinstalirao ali akonse setim napisacu ti,probaj remote camera ili tako nesto ,stvarno se ne secamDa, plaća se (što nije problem) i ne koristi samsungovu app za kameru već neku 3rd party koja mi se uopšte ne dopada.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Meni ne fali ništa (osim pomenutog za kameru), ali podrška developera je očajnaA sta fali tizenu?sve radi kako bi i trebalo da radi na pametnom satu? Zanima me samo sta vam fali na tizenu
I GPS.. ne zaboraviteBip ima dosta bolju vidljivost na suncu, pored naravno većeg ekrana...
Par pitanja od mene:
Možda tražim mnogoali moze li da meri puls na 1 sec interval i koliko to utiče na bateriju?
Ne sećam se, ima li internu memoriju za muziku ili ne?
Koliko je precizan kod merenja spavanja, prepoznaje li popodnevne dremke?
Kako rade notifikacije, postoji li mogućnost reply na komunikacije (sms, Viber, WU) preko unapred definisanih poruka?
P Smart
ZahvaljujemKad se selektuje neka aktivnost, trčanje, hodanje... onda meri svake sekunde. Van toga, može da meri svakog minuta, na 10 minuta ili na pola sata. To smanjuje trajanje baterije, naravno.
Nema memoriju za muziku, nema ni bluetooth slušalice koliko znam.
Spavanje meri ok, ne spavam danju pa ne znam da li to meri precizno.![]()
Notifikacije rade odlično, lako su čitljive, ali nema odgovora. Može da se odbije poziv ili da se mutira i to je to.
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Reci mi da li si platio carinu i PDV kad ti je stigao sat i koliko te je ukupno izneo?Kupljen na Amazonu za 63e, bila je neka akcija sa popustom od 10% (redovno 70e).
Nije se nešto proslavio ni sa prodajom niti su korisnici bilo zadovoljni...Koristi li neko Gear Sport?
Verujem, čim su napisali "several days" umesto week recimo...@djurkash evo ja mogu odma da ti garantujem da ni veća verzija neće moći pet dana da izdrži sa redovnim podešavanjima, a kamoli manja
@Ivan I. Nema poente za istim pored frontiera
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Nije se nešto proslavio ni sa prodajom niti su korisnici bilo zadovoljni...
Čime nisu bili zadovoljni ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari