Ја сам бар сто пута написао да моје КТ не допуњујем, нисам сигуран да баш никада није морало али се не сећам да сам у последњих пар година допунио. Једини проблем ми је када убацим неку припејд картицу у причу, углавном не ради фд али 200 кинте на трафици и проради после пар дана. КТ картице су ишле у све пакета, мало КТ, мало припејд а није немогуће и да је једна била и постпејд.
Идућег месеца ми истиче КТ1000 са 50% али нећу да тражим да настави са толико, иде у припејд на неко време.
Мислим да је 3,9 и 12 дин. а скидају с основног.Molim za informaciju, koliko iz Srbije sa paketa Kontrola troskova košta slanje SMS-a i sa kog kredita se skida (osnovnog ili bonus) i to za:
1) Mtel CG mrežu
2) Ostale CG mobilne operatere.
Hvala!![]()
Јел проблем корекција заокруживања од 0,01дин? Оно под саобраћај ми личи на допуну некоме од 200 кинте.Potpuni cinizzam od MTS-a - krasti pare od korisnika na ovakav način (vidi sliku).
Јел проблем корекција заокруживања од 0,01дин? Оно под саобраћај ми личи на допуну некоме од 200 кинте.
Hvala. Mislio sam da za Mtel CG skidaju sa bonus kredita.Мислим да је 3,9 и 12 дин. а скидају с основног.
Две ставке на рачуну су заокружене на другу децималу, иначе имају и трећу и код обе је преко 0,004 па за обе имаш 0,008 што су заокружили на 0,01. Ако ти је 0,002 динара покушај крађе ... а ионако су обе ставке већ заокруживане. Све у свему, ако овако наставе, за 83 године ће да те опљачкају за два динара.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari