Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

• Začetnik teme Začetnik teme ZAP
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro, to je individualna stvar. Još uvek nisam probably MIUI 10 😀

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Meni je baterija drastično ili oslabila ili nesto u potpunosti nije u redu( Globe Rom MIUI10)

aa5de675da775d8783fcfd98d9de999d.jpg
b5bffd65c7e9390e34654caa011d2800.jpg
c68cec6f48dabfeb1248d7ef451bafeb.jpg

Poslednja izmena:
Tako je i meni isto pa sam uključio Memory Optimization na High u Developer Options i vratila mi se baterija u normalu.

Imaš na @rn4official telegram grupi brdo screenshotova vezano za statistiku baterije. Pogledaj pa uporedi sa tvojom.

Tako je i meni isto pa sam uključio Memory Optimization na High u Developer Options i vratila mi se baterija u normalu.

na MIUI10 nemam tu opciju u developeru uopste, samo MIUI optimisation toggle. Najvise me buni sto Android system trosi ovoliko i pise CPU total 8h 45m, iako je screen on samo 4h

A ibg, meni je MIUI 9.6, mislio sam da i na 10 ima isto..

zbog ovoga a i zbog nesto jaceg zagrijavanja koliko mi se cini(pretpostavljam da je CPU mnogo vise zakucan za vise frekvencije nego sto bi trebalo) sve su prilike da cu da se vracem na custom, iako mi se ovaj MIUI10 svidja i radi stvarno brzo

Vidiš da ti je telefon skoro pa konstantno budan. Ubaci BBS i nađi temu na forumu, pročitaj prvi post, uradi kako piše i tamo ćeš dobiti odgovor. Neka aplikacija ga previše budi.

I meni se to desilo sa baterijok, ali je restart resio problem...i juce je stigao novi update, dev rom..

8.8.9 je suspendovan.

Kakva je zadnja MIUI 10 beta u odnosu na stable 9.6?

Imaš na @rn4official telegram grupi brdo screenshotova vezano za statistiku baterije. Pogledaj pa uporedi sa tvojom.

Nisam siguran da je ovo tačno...
7d4f7727983a8290ea13e2f8d2d6838c.jpg

Kapacitet opao na 3624mAh za 15 meseci. 😀

Poslednja izmena:
Radi 10 odlicno, nisam primetio nikakve ozbiljnije probleme, baterija je kao sto je i bila, jedini bag koji se meni desava je kad stigne poruka na wa iznad ikonice stoji broj 2, a kad stignu dve poruke stoji 3, to sam primetio, nije bitno, al opet nije kako treba..

Mislim da je bilo priče da ne radi. Ali nać' će se rešenje. Na P nije radio otisak, zapravo sistem ga brisao nakon restarta. Koliko vidim, danas su rešili i to.

Probao sam p stvarno dobro radi ali za mene jedini bag zbog kojeg ga ne koristim je taj delay prilikom budjenja telefona na power dugme,to bas nervira covjeka.

To je port. Neverovatno je koliko dobro radi, kao Pixel telefon.

A uskoro stiže AOSP sa skoro svim ispravljenim stvarima (wifi+bt bug ispravljen, možda goodix zeza).

Uskoro stabilan build.
IMG_20180810_191054_891.jpg IMG_20180810_191058_216.jpg

Poslednja izmena:
Koji rom trenutnk koristite? Malo me smorilo ovo sa custom 😀 trenutno sam na los 15.1
nesto mi se gubi domet, skoro sam pisao o tome..i pre par dana instaliram drugaru isto, isti problem, druga mreza, drugi deo grada, pa pocinjem da sumnjam u 15.1, moguce i da nije..al' sam dobio zelju da se vratim na nesto "zvanicno"
Kako bih to sad uradio uopste?..da ga od 0 instaliram npr na miui? Da li je ok i kakav je miui 10? jel on zvanicno izbacen za nas note 4x?

ili ako vec menjam custom, voleo bih neki sto prazniji (u smislu app), svezeg izgleda (msm to podrazumeva bilo koji vrvtn..samo da probam nesto novo 😀 ) najbitnija mi je baterija..i da radi gcam 😀

Poslednja izmena:
Skinuo i ja 🙂

ili ako vec menjam custom, voleo bih neki sto prazniji (u smislu app), svezeg izgleda (msm to podrazumeva bilo koji vrvtn..samo da probam nesto novo 😀 ) najbitnija mi je baterija..i da radi gcam 😀

Android Pie 😀

Dajte utiske kad instalirate. Skinuh, ali instalacija i proba tek večeras...

Radi.

Prvi build, za sada skoro sve radi kako treba. Performanse su dobre, jedino last app animacija prebacivanja (dupli dodir recents dugmeta) laguje.

Screenshot_20180811-131209.png IMG_20180811_131724.jpg

Lepo radi P, ali brate, fp delay je jos veci... Koji custom rom po vama ima najmanji fp delay???

Možda LOS Advanced 14.1 Nougat.

Kriv je xiaomi zbog source-a. Inače, srediće taj problem uskoro, poznato je developerima. Display wake up je malo duži i na power dugme, primećuje se.

Ovaj novi recents je dosta čudan, bolje je bilo pre.

Svi ne-miui su dosta, dosta slični. I jedino rešenje ti je navika... Da se nateraš da istrpiš par dana dok se ne navikneš. Nema nijedan da može da se uporedi sa MIUI po tom pitanju. Do duše, što neko reče sreća pa MIUI stvarno dosta napreduje pa custom romovi nisu potrebni kao nekada.

@Zile995 to su dobre vesti. Stvarno kad dođeš posle dužeg korišćenja MIUI-a baš ti je ogromna razlika.

Nazad
Vrh Dno