Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

CRG1 je odličan. kada je izašao Oreo probao sam one CRBnešto i CRC7 buildove i nisam bio zadovoljan, imao sam grejanje i samim tim kraće trajanje baterije (na netu kažu da je to problem sa LTE modemom), seckala mi je unlock animacija, nisam mogao da pogasim headsup notifikacije za whatsapp (ovo je možda bilo i do aplikacije)... vratio sam se na nougat. pre neki dan sam flešnuo SEE CRG1 i sve na šta sam imao zamerke je rešeno, unlock ne secka, (ne) greje se isto koliko i na nougatu, baterija mi je trajala čak i duže nego na Nougatu al ajde da kažemo da lošija nije sigurno.

Nista oni nisu ispravili ovim julskim sto se tice battery drain-a. Ono se prosto desava zbog LTE modema i toeto. I naravno da nije svima isto jer zavisi gde se nalazite i koliko vam je jak signal. Ali trosi ovo sr*** ako je slab signal i preko 15% za jednu noc kako kad. Test je prost... kod mene je signal slab kuci, nikad nisam na wi-fi, ako stavim na 3G/2G auto connect u podesavanjima umesto 4G/3G/2G auto, lagano izdrzi bez ikakvog drain-a noc, laganica, ako je 4G nedo bog da je slab signal...

Jedina stvar koja je stvarno steta za ovaj telefon... standby mu je zbog toga ocajan u nekim situacijama...

Poslednja izmena:
To je istina, LTE potrošnja baterije na exynosu je jeziva ako je nešto slabiji signal.

Ево и ја сам се придружио клубу корисника S8 са разбијеним екраном [emoji25][emoji25][emoji24][emoji24][emoji726]

Sent from Galaxy S8

meni je neki dan ispao sa mozda metar i pol visine i ocekivao sam razbijeno staklo, medjutim prezivio je...ima obicnu neku silikonsku zastitu samo

Sve je stvar kako padne, i malo srece, devojci pre neki dan kad je ljusnuo na parket jos je lepo klizao po njemu reko ovaj se rascvetao kao majska ruza, medjutim nista, ni tackica, spakovan u Nillkin tvrdi case na displeyu nista od zastite.

Tako i meni pade skoro, na plocice, srecom na ledja. Nilkin na njemu. Bio sam ubedjen da je nesto puklo, ali srecom nista...

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Мени је испао у трактору, баш на неко метално избочење, баш на екран.. Није могао преживети. Сад има напрслину на десној ивици екрана. За S7E у промобију стакло беше око 30.000. колико је за S8? Мада не верујем да ћу ја мењати ако буде радио ок и ако не почне да се шири..

Sent from Galaxy S8

Ja sam uvek bio protivnik maski i ostalih gluposti ali ovaj telefon se ne moze nositi bez zastite. Ne zato sto ce se ogrebati i sl. vec jednostavno ne mogu normalno u ruci da ga drzim. Imam velike sake ali kliza i dalje..tanak, staklen ogroman.. Ne moze gore :D

S8 u zargonu zvani SAPUN. :D

8363d991396cbebaedff78a6cf787c86.jpg

Dve trećine Wifi, jedna 4g....

from komsa's S8

Hvala!

Instalirano. Samo jos da može i na home screen-u da se promeni font(ili ja ne znam)? Možda Nova ne da?

Poslednja izmena:
Ja sam uvek bio protivnik maski i ostalih gluposti ali ovaj telefon se ne moze nositi bez zastite. Ne zato sto ce se ogrebati i sl. vec jednostavno ne mogu normalno u ruci da ga drzim. Imam velike sake ali kliza i dalje..tanak, staklen ogroman.. Ne moze gore :D

Aj sto kliza nego sto redovno kacim ivice ekrana dlanovima ako nemam masku

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Nisam pratio temu, i ne mogu da nadjem. Desava mi se kad snimam full hd u 60 fps da posle kad pustim video da nesto secka sliku i koči. U cemu je problem? Da li je podlozno garanciji?

bas dobro da si nas obavestio da se tebi ne svidja....................... :d

Sa s8+ sam snimao klinca u stanu kako đuska uz muziku sa tva i na žalost na snimku se uopšte ne čuje zvuk sa tv-a već samo moje reči. Pretpostavljam da je u pitanju neki noise cancellation ili sl. Kako to da isključim? Ima li neko slična iskustva?

cao. treba mi hitna pomoc.
ne mogu nikako da rutujem tel a ni custom rom da instaliram.

u telefonu je: SM-G955F - South East Europe - Android 8.0.0 - G955FXXS3CRG1 - G955FOXM3CRG1
probao sam i romove sa xda ali nesto ne ide. kod twrp je bilo dosta gresaka tj crvenog ispisano i to sam kao resio sa ext4 u ext2 i opet nazad ext2 u ext4 i imao sam konstantno restartovanje kod s8 plus ekrana tj pre samsunga...
Instalacija fabrickog ROM-a ide kako treba ali problem mi je kao prvo RUTOVANJE spoenutog CRG1 kad to nije uspelo pokusao sam CUSTOM ROM-ove sto isto nije uspelo.
Da li neko zna kako rutovati CRG1 ili preko njega instalirati custom rom?

Odrase me u Bigu 3500 za Samsung Clear Cover masku i jos 3000 opet za zastitno staklo (4. po redu). Mislim da sam za 10m vec 2/3 cene ekrana dao za futrole i stakla

Msm za staklo mi nije zao al kad sam video da je ista maska na KP 1900 din, osecao sam se kao Apple fan :D

Ja sam svasta kupovao od tih stakla i jedino sto stoji za sad je original samsung folija + nillkin defender 2

@kolega
Do sada si mogao uzeti jednu Whitestone zastitu, da ti stoji i najsigurnije stiti, da je "ne vidis" i ne osetis da je ima i jos bi ti ostalo para...
Nekada treba potrositi nesto vise para u startu da bi se dugorocno ustedelo mnogo vise. ;)
Da si gledao oglase ovde video bi da ima WS gde da se kupi.

Crg1 prvo punjenje. Ceo dan wifi i nekih 40 min napolju na 4g. Ja prezadovoljan.
Danas tek pogasio bloat, do tada je imao 6h sota.. Videcu sutra na 4g ali iskreno odusevio me Oreo.

6dffcdd8e8d55736395abd16c2b3743a.jpg

Pošto je zamena ekrana? Pao telefon i pojavila se okrugla mrlja od 3mm u donjem levom delu ekrana. Telefon normalno funkcioniše. S8+

@kolega
Do sada si mogao uzeti jednu Whitestone zastitu, da ti stoji i najsigurnije stiti, da je "ne vidis" i ne osetis da je ima i jos bi ti ostalo para...
Nekada treba potrositi nesto vise para u startu da bi se dugorocno ustedelo mnogo vise. ;)
Da si gledao oglase ovde video bi da ima WS gde da se kupi.
Clear cover (trenutna maska na ledjima, Samsung oficijelna) je sto se tice izgleda fantasticna sa ovim edge 2 edge staklom, ali je toliko tanka da mislim da je trenutno bolje da mob ispadne na ekran gde je staklo nego na ledja gde je futrola... i to je 30e krvavo im sunce :D

Whitestone ide sledeci ako i ovo s*mjau**mjau**mjau**mjau*m a radnica u 3G Storu mi je rekla da ocekujem max 3m od stakla..

Dan posle prvog punjenja. Telefon se preporodio na Oreu.
981e1f3e453d544bafd6fc7c23e9d803.jpg

Hah.. pa sto bih lagao. Sta imam od toga ?
Ako hoces mogu okaciti i SS dok sam bio na Nugatu. Al opet ponavljam ovo je wifi. Na 4g je druga prica.

Vrh Dno