To sto ces dobiti i tvoji utisci ce biti subjektivni , ja ga imam par meseci vec i evo bicu iskren , razmisljam da ga stavim u oglase......neke stvari pocinju da me nerviraju...
Mozda su moja ocekivanja bila prevelika, mozda sam dobio felerican primerak , ne znam....:/
Ekran sasvim ok, ugodan za gledanje i koriscenje, browsing, video i slicno, rekao bih prosek, ali prijatan sve u svemu

po suncu moze da prodje, ali nije sad da je odusevljenje...
Kamera bas bas promenljiva, ume da odusevi, ume da razocara, ona poznata poslovica moze da se iskoristi za kameru ovog uredjaja u potpunosti....
Poceo je mnogo da zeza fp senzor, ne moze pre svega da se poredi sa Huawei/Honor koji sam imao ranije, koji je jedno 10 godina ispred rekao bih, poceo je mnogo da gresi, zakljuca me kao da ne prepozna fp uoposte, vracao na factory, mislio da zeza , posle par dana prica se nastavila, pocelo je da nervira dosta....
Moje licno Google experience nije nista specijalno, verujem da mogu da nadjem telefone i drugih proizvodjaca koji mogu ovako fluidno da rade, to je neko moje misljenje....naravno dobro poznato moje nerviranje oko stock app za sms...nedopustivo.....
Ono sto je najveca prednost ovog telefona, to je sto je neunistiv po pitanju baterije, lagano mi traje 2 dana, bez ikakvih problema, retko kada ga napunim preko 90% (mozda je par puta samo isao do 100%), puni se sasvim dovoljno brzo, a da ga iscedis do nekih 5% uz normalno koriscenje treba truda zaista....
Ovo je kazem jos jednom najveca prednost ovog telefona, takodje izrada je zaista odlicna, tu nemam zamerke nikakve, nije ni prevelik telefon sam po sebi, ali ne ocekuj da mozes da ga stavis u dzep od farmerki i da sednes (not gonna happen)....dizajn takodje prelep, ali sto kaze clan iznad, to je sve subjektivno....
Toliko od mene, pitaj ako te nesto jos zanima....