Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Meni Network Rating Provider svetao, nedostupna opcija, a sertifikovan je 8.1 Julski, nikad nista radjeno... A i za sto sluzi inace?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Boli vas uvo za tu sertifikaciju, uzivajte :)

Uspeo sam da sredim i sertifikaciju. Ko jos ima problem da mu je uncertified, neka ode u aplikacije, Play Store i tamo Clear Data, pa restart telefona i bice Certified. I meni je sad sertifikovan.

Jel neko imao trip ovaj kao i ja? Kada sam odradio update na 8.1 notification bar kada spustim, tamo gde je wifi i ostalo, sve mi je crno bilo, a sada se vratilo da bude bele boje. O cemu se radi?

Zavisi od pozadine ,ako izabereš tamnu onda je takva i pozadina za obaveštenja .

Hvala, pojma nisam imao da to ima veze sa tim. :)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Meni je otkljucan bootloader, mozda zbog toga nije serfitikovan.

Probaj clear data na playstore-u pa javi da li je promenjeno. Nece ti se nista desiti, odmah ce se azurirati opet posle toga.

Meni otključan bootloader I custom rom, I stoji certified.

Za ove koji imaju custom ROM, nije ni bitno da li je uredjaj sertifikovan ili ne, vi ionako fleshujete novi ROM kad izadje, tj. ne radite OTA update (osim ako je to omoguceno kao npr RR OS) pa vam stoga ovaj sertifikat nista ne znaci. Smirite se i terajte dalje :)

Inace Play Store ima taj neki bag i nece nekad da sertifikuje uredjaj, u tom slucaju idete u settings, idete na uninstall updates i disable app, pa zatim restart telefona, nakon toga enable google play app i sacekate da izvrsi update sama, prijavite se i proverite svoj status. Ja sam imao isti problem na LG K8 i ovaj postupak mi je resio problem.

Nego niko ne piše o Android P portu, vidim da ga stalno sredjuju izbacuju nove verzije.
Koristi li neko poslednju verziju, kakva je baterija?

Ja koristim, cini mi se da je baterija slicna kao stock, na 50% sam imao preko 3h sota, a igrao sam igrice sat vremena. Meni radi stabilno, bez nekih bagova. Zalje se ljudi na xda da da kad povezu neki uredjaj na blutut da se ugasi wi-fi, ja ne koristim nista pa ne mogu da potvrdim. [emoji3] I ne radi glasovna komanda "ok google", na home dugme radi.

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Ja sam flesnuo moun kernel, njega preporucuje u instrukcijama. Ima sad fix za skoro sve bugove, jos samo fali za VOLTE [emoji23][emoji23][emoji23]

@dexter994 Da li je fon sa kojeg pišeš Pixel Xl

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Nije pixel [emoji3] mi a1, ali je gsi sa pixela xl, pa pise kao da je xl.

Videću da se pridružim ekipi P za koji dan vrv.

Ja 3 dana koristim, i za sada je super. [emoji3]

Treba mi pomoc prijatelja. Drugar odradio poslednji update na njegovom Mi A1 i proximity senzor ne sljaka tokom poziva i zvuk na slusalici se utisao.
Vidim na internetu da nije jedini kome se to desilo. Da li se neko jos ovde susreo sa tim problemom?

Ja samo sa proksimiticsenzorom im problem ali nije strasno. Problem je ako često udaljavaš aparat tokom razgovora.

Ja nemam ni jedan problem, sve šljaka.

Hitno potreban tutorial kako da se napravi i ispodešava kamera (gcam) na A1, ali što jednostavnije da ženska osoba (ne it stručnjak) može da ishendluje. Hvala

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Ima na YouTube neki Indijac odradio ali mora da se pazi za koji uplate ide. Jun ili jul

Vrh Dno