Naravno da ne! Ostani ti na tome šta koristiš.Ja koristim Google launcher, Google poruke, slike,itd.
Jos nisam instalirao ovaj 8.0.
Da bih imao Oreo, to znaci da moram da koristim sve default Huawei ili mogu da ostanem na tim Google aplikacijama?
Kod žene radi normalno otisak.Ima li ikog na oreo (Ota) da ima problem kao ja sa otiskom prsta... to jest samo mi prebaci na pin ili sablon zavisi sta koristim... U stvari ne otkljucava nikako ekran sluzi isto tako kao da sam pritisnuo power na zaklucanom ekranu.
Dva puta sam bio na Oreo..ranije hwota i sada ota... slucaj isti a na nugatu radi perfektno.. Radio factori reset... Isti slucaj.
Huawei P10 Lite
Ko zna koji mu je djavo.Ovaj put ota... Sa b210 na b362 sve regularno... Pre par meseci sam bio probao preko hwota imao sam isti problem.. Pa sam se vratio na nugat... Ali ovaj put sve stock sve regularno i opet isto... Da probao dva puta i factori reset i brisanje keša... Ne pomaze... Sto kaze Alexxx nesto se tu izgubilo u medjuvremenu..
Ispod klase 10 nemoj (i telefon će da ti izbaci upozorenje).Mislim da je najzad doslo vreme da kupim karticu, posto mi je na telefonu ostalo 1,2 GB slobodno...
Neki savet sta da kupim, marka/klasa/velicin?
Za nas koji drljamo sa Hwota bitna stavka.
Huawei menja xloader tako da novi buildovi mogu da nas iznenade. Zato prvo proveriti.koji je xloader u novom buildu inače možemo završiti sa cigliranjem telefona ;-)
https://forum.xda-developers.com/mate-10/how-to/beware-bla-l29c432b147-t3817241
Poslato sa VKY-L29C432B370
Hm, 02 je za sad samo na Mate poslednji build. Koji si to raspakovo?http://prntscr.com/k9mmjy Ovo bi trebalo da je okej?
Hm, 02 je za sad samo na Mate poslednji build. Koji si to raspakovo?
Poslato sa VKY-L29C432B371
To izgleda ne funkcionise za nase. Ja sam proverio rucno u hexedit xloader red 0x1A8 i stoji 00 za sada....364 pa 199 i isto.
To izgleda ne funkcionise za nase. Ja sam proverio rucno u hexedit xloader red 0x1A8 i stoji 00 za sada....
Ma kakvi, koj da ceka, ja sam na b362. Jos uvek vidim na ff mi nije odobren. Na p10 plus odobren kad kliknem, a od prilike nedelju dana kasnije bude za lite od kad hoce za plus. [emoji6] Cekam Catuvu, prosledih mu link za Mate i kangV preciscen. Valjda ga dobro prepakuje za nase, nadam se.Izgleda da ne funkcioniše. Je l' dobi ti oreo?
Ti zaboravljaš da si na Huawei koji je jako osetljiv kineski telefon i da tako možeš da ga spržiš iz samo par puta flešovanja. [emoji23]Ma kakvi, koj da ceka, ja sam na b362. Jos uvek vidim na ff mi nije odobren. Na p10 plus odobren kad kliknem, a od prilike nedelju dana kasnije bude za lite od kad hoce za plus. [emoji6] Cekam Catuvu, prosledih mu link za Mate i kangV preciscen. Valjda ga dobro prepakuje za nase, nadam se.
Eh da ocu da ga sprzim i ne zamlacujem se vise B-) ;-)Ti zaboravljaš da si na Huawei koji je jako osetljiv kineski telefon i da tako možeš da ga spržiš iz samo par puta flešovanja. [emoji23]
Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari