Šta je novo?

Huawei P10 lite

Ok.... Probacu veceras da se zanimam sa time... [emoji106]

Huawei P10 Lite

Ja koristim Google launcher, Google poruke, slike,itd.
Jos nisam instalirao ovaj 8.0.
Da bih imao Oreo, to znaci da moram da koristim sve default Huawei ili mogu da ostanem na tim Google aplikacijama?
Naravno da ne! Ostani ti na tome šta koristiš.

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Ima li ikog na oreo (Ota) da ima problem kao ja sa otiskom prsta... to jest samo mi prebaci na pin ili sablon zavisi sta koristim... U stvari ne otkljucava nikako ekran sluzi isto tako kao da sam pritisnuo power na zaklucanom ekranu.
Dva puta sam bio na Oreo..ranije hwota i sada ota... slucaj isti a na nugatu radi perfektno.. Radio factori reset... Isti slucaj.

Huawei P10 Lite
Kod žene radi normalno otisak.

Sent from my 3310

Ma kod mene ni da cuje... Probacu veceras kad budem kući da proteram servisni... verovatno je nesto pogubio usput... [emoji23]

Huawei P10 Lite

Ti si uradio OTA ili? Jesi probao restart? Iz početka podesavanje FP, cache iz recovery-a?

Sent from my 3310

Ovaj put ota... Sa b210 na b362 sve regularno... Pre par meseci sam bio probao preko hwota imao sam isti problem.. Pa sam se vratio na nugat... Ali ovaj put sve stock sve regularno i opet isto... Da probao dva puta i factori reset i brisanje keša... Ne pomaze... Sto kaze Alexxx nesto se tu izgubilo u medjuvremenu..

Da li zna neko da li može da se zameni staklo i napred i pozadi?

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Ovaj put ota... Sa b210 na b362 sve regularno... Pre par meseci sam bio probao preko hwota imao sam isti problem.. Pa sam se vratio na nugat... Ali ovaj put sve stock sve regularno i opet isto... Da probao dva puta i factori reset i brisanje keša... Ne pomaze... Sto kaze Alexxx nesto se tu izgubilo u medjuvremenu..
Ko zna koji mu je djavo.

Sent from my 3310

Vama kojima je stigao O da li ste nakon što ste apdejtovali uradili factory reset ili ne?

Poslato uz pomoć Tapatoka

Ma jok, vozim sve kako je i bilo, brdo aplikacija.

Sent from my P10 lite using Tapatalk

Nikada ni na jednom telefonu nisam radio factory reset posle update-a. Lično smatram da je to bespotrebno.

Sent from my 3310

Stigao Oreo oko 22:00h, upravo sam ga instalirao i podigao. Moj Lite je iz mts-a, single sim. Verzija na kojoj sam je C432.

Mislim da je najzad doslo vreme da kupim karticu, posto mi je na telefonu ostalo 1,2 GB slobodno...
Neki savet sta da kupim, marka/klasa/velicin?

Na Redditu sam našao par postova u kojima se ljudi žale na neke Honor telefone da im je stigao bloatware u vidu nekih aplikacija putem system updatea. Da li može to i kod nas da se desi?

Izgleda da ne funkcioniše. Je l' dobi ti oreo?
Ma kakvi, koj da ceka, ja sam na b362. Jos uvek vidim na ff mi nije odobren. Na p10 plus odobren kad kliknem, a od prilike nedelju dana kasnije bude za lite od kad hoce za plus. [emoji6] Cekam Catuvu, prosledih mu link za Mate i kangV preciscen. Valjda ga dobro prepakuje za nase, nadam se.

Poslato sa VKY-L29C432B371

Ma kakvi, koj da ceka, ja sam na b362. Jos uvek vidim na ff mi nije odobren. Na p10 plus odobren kad kliknem, a od prilike nedelju dana kasnije bude za lite od kad hoce za plus. [emoji6] Cekam Catuvu, prosledih mu link za Mate i kangV preciscen. Valjda ga dobro prepakuje za nase, nadam se.

Poslato sa VKY-L29C432B371
Ti zaboravljaš da si na Huawei koji je jako osetljiv kineski telefon i da tako možeš da ga spržiš iz samo par puta flešovanja. [emoji23]

Stigao ota c185 sad sam dobio,Telenor kartica,sestra sa vipom jos uvek nije dobila

Ti zaboravljaš da si na Huawei koji je jako osetljiv kineski telefon i da tako možeš da ga spržiš iz samo par puta flešovanja. [emoji23]

Eh da ocu da ga sprzim i ne zamlacujem se vise B-) ;-)

Poslato sa VKY-L29C432B370

Pre neki dan sam video da mi je odobren update, a jutros kada mi je stigla notifikacija, od nekog Huawei servisa, da li je Hicare ili tako nešto, da popunim anketu u par pitanja, kako sam zadovoljan njihovim uslugama, uređajem bla bla... Bio sam siguran da će danas stići OTA [emoji3]

Vrh Dno