Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018 (bez kvota i tipova)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ocekivano. I ujedno prva "ozbiljnija" ekipa na koju su Hrvati naleteli... I ovo im je puna kapa i istorijski uspeh.

Finale...malo li je...mi to u fudbalu necemo videti ni za 100 godina..

Ali zato u mnogo drugih sportova to stalno gledamo!

Sent from my Galaxy S6 Edge

Hrvati su na ovom prvenstvu odigrali 90 minuta više i značajno su istrošeniji i naravno da su od početka krenuli snažnije jer su i sami znali da im je to da u startu ostvare povoljan rezultat bolja šansa pošto kako vreme bude odmicalo šanse idu na stranu Francuza!

Ufff kakva golčina.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

4-1.....mislim da je sada svima jasna razlika u kvalitetu izmedju ova dva tima.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Ocekivano. I ujedno prva "ozbiljnija" ekipa na koju su Hrvati naleteli... I ovo im je puna kapa i istorijski uspeh.
Slažem se skroz. Najveći gubitnik ovog SP je ipak Belgija.
Francuska igrala pod grcom finale zbog mladosti i uloge favorita.

Puna kapa za Hrvatsku koja je ipak prosečna ekipa sa 2 top igrača.

Na poluvremenu je bio nerealan sad je realan. Hrvati ne znaju da igraju odbranu

Finale...malo li je...mi to u fudbalu necemo videti ni za 100 godina..

Apsolutno.

Inace sto se odbrane Hrvata tice - ko prati PL zna koliko je Lovren rupa (isto vazi i za ovog Strinica u Kalcu) a ni Vida ne deluje kao pouzdana opcija iako je odigrao odlicno ovo SP - tako da ih sredina krpi i pokriva majstorski.

+edit:

Au, jos ce da padne ponizavanje... Komsije pukle psihicki po savovima... Pasce i petarda... :d

+edit

@martin

Da se ne lazemo Modric/Rakitic/Perisic ih nosili (plus Mandzo koji obavljao prljav posao) celo SP. Francuzi su kompletniji i bolji tim...

Poslednja izmena:
Velika steta i nerealan rezultat.
Trebali su im hrvati nabiti 2-3 u prvom, ovako, sto neko rece, francuzi se cuvali za drugo poluvrene

Edit: kakva psiha... gube 3 razlike i mandza im vrsi pritisak na golmana. Kakva klasa!

Poslednja izmena:
Hahahhahahaha Hugo Stojkovic!

Golmani obeležavaju ovo finale, ne zna se koji je gori.........

Ja tvrdim da su oni imali mnogo više od 15 minuta loše igre ali neka bude da je samo toliko...

I da su imali mnogo sreće i poklona protivničkih golmana...

^ btw... dok sam motao kanale da vidim kada pocinje fudbal - videh Srbija - Rusija u vaterpolu (zene)... Prenerazio sam se kada sam video rezultat... xD

Subašić rupa. Lloris - Higuita (ko se seća, Rože Mila, Ita '90)

Nije subasic nikakva rupa, vrhunski je golman. Samo su francuzi vrhunski igraci i znaju tacno gde da sutnu, a ne kao nasi sampioni koji samo raspale iz sve snage, bez grama mozga, i da se nadaju da ce pogoditi okvir gola

Ja tvrdim da su oni imali mnogo više od 15 minuta loše igre ali neka bude da je samo toliko...

I da su imali mnogo sreće i poklona protivničkih golmana...

Imali su i ? Kolko su inali dobrih minuta kolko su nadigrali u prvom poluvremenu Francusku. To sto gube ne pokazuje da je sredina loss i to bilo ko konse razumw u fudbal ne moze da kaze. Ja peicam odavjo za sredinu i pokazalo se kolikonsam u pravu.

Slažem se skroz. Najveći gubitnik ovog SP je ipak Belgija.

Što Belgija? Nezasluženo prošli Japan, Brazil je bio bolji od njih u narednoj utakmici, to prošli zahvaljujući autogolu i stativama Brazila. Nisu bili bolji ni protiv Francuza.

Belgija nije polazala ni pola onoga što može.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno