Šta je novo?

Nokia 7 Plus

Kazu na testovima da zbog neke neoptimizacije softvera trpi baterija i da ce verovatno i pre prve godine koriscenja njen kapacitet opasti vidljivo.
Kao to vecina proizvodjaca optimizuje,ali ovi kao nisu

Ima li naznaka da je ovo tačno? Pročitao sam i ja ovu informaciju i za sad je jedino što me odvraća od kupovine.

Sa Julskom zakrpom je proradila Arnova GCam. [emoji38] Aj nek se neko strucniji poigra malo i javi utiske. Mom skromnom oku se cini da je stock trenutno bolja? [emoji6] Mada, verovatno treba nesto da se podesi sta znam.....[emoji2][emoji6]

Послато са Nokia 7 plus уз помоћ Тапатока

Da li neko zna kada se iz viber aplikacije otvara kamera, da li moze da se poziva Gcam a ne stock kamera aplikacija, ili viber ima svoju aplikaciju za kameru.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Ne može. Nije to stock kamera, to je viber kamera

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Najbolje je fotkati sa gcam i onda samo šalješ.

Nikad nisam koristio te kamere iz aplikacija, većinom su krš, ni nemaju algoritme.

Benchmark sa SD 660 8.1 Oreo
39cf36e2b5a91a01ae940135797ddb63.jpg

Drage kolege,
Porucio sam sa Aliexpresa carbonsku nalepnicu za ledja telefona N7 plus. Stiglo je 5 kom za 150 din pa ako neko hoce poklonicu 3 kom, jer mi ne trebaju toliko, poslao bih postom u koverti, ne kosta nista. Samo mi posaljite na pp podatke za slanje.
Ja sam zalepio kod mene evo i slike kako izgleda.
Pozdrav svima
5141d9f3321db4adc211de30694fa09c.jpg

Drage kolege,
Porucio sam sa Aliexpresa carbonsku nalepnicu za ledja telefona N7 plus. Stiglo je 5 kom za 150 din pa ako neko hoce poklonicu 3 kom, jer mi ne trebaju toliko, poslao bih postom u koverti, ne kosta nista. Samo mi posaljite na pp podatke za slanje.
Ja sam zalepio kod mene evo i slike kako izgleda.
Pozdrav svima
5141d9f3321db4adc211de30694fa09c.jpg

Uopšte ne izgleda loše!!! [emoji4]

Kako je moguce da je ovaj telefon kod MTS "samo" 16200 uz Omorika 1 paket?

Da li je neko probao pri obnovi (u mom slucaju druga obnova) ugovora da smanji cenu pretplate ili samog telefona?

To je uz ugovornu obavezu od 36 meseci. Na 24 meseca je 28200.

Vidi prevarante... cena sa povecanom pretplatom i ugovorom na 24 meseca je 100 dinara manja nego full cena u Gigatronu, recimo. A na 36 meseci ustedim celih 1400 dinara... kakvi prevaranti

jel neko uspeo da smanji cenu pri obnovi ugovora?

Poslednja izmena:
Na Morava 3 paketu dobijes jednu gratis pretplatu, a na Omoriku valjda dve i to je to, ali to moras iakljucivo online preko webshopa, ne moze u poslovnici.

Vidi prevarante... cena sa povecanom pretplatom i ugovorom na 24 meseca je 100 dinara manja nego full cena u Gigatronu, recimo. A na 36 meseci ustedim celih 1400 dinara... kakvi prevaranti

jel neko uspeo da smanji cenu pri obnovi ugovora?

A sta je tu prevara? Prodaju ti ga, kada razliku u ceni pretplate saberes sa cenom telefona, po otprilike istoj ceni kao u radnji ali na rate.
Cenu telefona ne mozes da smanjis, ali mozes pokusati da izboksujes nekoliko mesecnih pretplata za dinar.

Pa i u prodavnici dobijam na rate... ocekivao sam nizu cenu kad vec placam punu pretplatu. Verovatno cu uzeti preko njih, osim ako do oktobra ne iskrsne nesto novo

Pa i u prodavnici dobijam na rate... ocekivao sam nizu cenu kad vec placam punu pretplatu. Verovatno cu uzeti preko njih, osim ako do oktobra ne iskrsne nesto novo

Veruj mi - oduvek je kalkulacija bila ista: "puna" tarifa je cena usluge plus deo cene telefona. Nego nekada nije ni postojala varijanta nize cene "bez telefona", pa smo mislili da nam daju popust na telefon...

Pozz , odusevljen sam sto je ovaj telefon android one ali sam na zalost u vipu a oni nemaju ovaj telefon u ponudi. Jel zna neko da li ga zakljucavaju u telenoru posto mi supruga ima ugovor sa njima pa bi mogao da uzmem telefon preko nje.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Jel neko otvorio developer meni?

Tek sad vidim da me čeka neki Google security patch od 87mb. Da li je to nešto novo? Ne postoji nikakva oznaka, samo 07-2018 datum.

Tek sad vidim da me čeka neki Google security patch od 87mb. Da li je to nešto novo? Ne postoji nikakva oznaka, samo 07-2018 datum.

Jesi li isključio automatski updejt?

Jesi li isključio automatski updejt?

Verovatno da jesam. Čačkao sam i podešavao sve i svašta. Odradiću update pa da vidim šta donosi. Samo da mi ne obori gcam.

Lagano odradio update, onako u hodu. Gcam normalno radi, za sada, za ostalo ćemo videti...

To sto si imo opciju preko master lock menija nije prai face unlock.Pogleaj kako rai FU na Huaweiu

To sto si imo opciju preko master lock menija nije prai face unlock.Pogleaj kako rai FU na Huaweiu
Izvini, ali baš me briga kako nešto radi na Hiawei telefonima. Do jutros mi je face unlock radio maltene besprekorno, onda je nekoj budaletini iz googla palo na pamet da to ne radi tako na Huaweiu! I onda je uklonio jedinu opciju koja je postojala?! Zašto? Ili je to uradio neko iz takozvane Nokie. Uradili jedan dobar telefon i onda mu zakinuli svaku podršku...

Zakinuli svaku podrsku ili izbacili gotovo nebitnu opciju?

Pre bih rekao ovo drugo :)

Zakinuli svaku podrsku ili izbacili gotovo nebitnu opciju?

Pre bih rekao ovo drugo :)
A koju si podršku dobio od Nokie? Da nisu popravili svoju smrdljivu kameru? Da nisu dodali neku pametnu opciju? Da nisu sredili bag sa slabim zvukovima notifikacije? Rekao bih da su sklepali telefon i ostavili Googlu svu softversku podršku. Evo gde smo. Šta sledeće sklanjaju? Zvuk zvona? Osvetljavanje ekrana? Dobri stari Google? Obožavam ih.

Nazad
Vrh Dno