I meni je EON pravio probleme i onda sam počeo da koristim besplatne orion i rts planeta aplikacije. Mnogo bolji i stabilniji prenos.Meni je radio očajno sad tokom utakmice.
Počeo sam na Linuxu da gledam, ali sam se prebacio na Windows jer je bilo problema sa izbacivanjem slike sa laptopa na TV. Nakon toga sam pola poluvremena proveo pokušavajući da pokrenem Eon na svim mogućim pretraživačima, uz čišćenje cookies-a i istorije. Mislio sam da ima neke veze sa Windows-om, ali sad kapiram da je do aplikacije bilo jer i kad sam uspeo nekako da pustim kvalitet snimka je bio očajan...
<div data-v-520939e0="" class="close"></div>
Trebalo bi da može. Aplikacija treba da se modifikuje i postavi minimalni sdk.Da li postoji neka fora da se eon instalira ne neke ranije verzije androida,recimo 4.0? Preko nekog programa ili tako nesto?
Nemam stari android da bih mogao da testiram. Hajde da se čujemo preko poruka pa ću da ti pomognem.Gde to da trazim? Posto ne znam da to napravim?
Da li je za EON na webos 3.5 na LG tv-u potreban isto mis za kretanje kroz meni, tj prebacivanje kanala, kada kliknem 1 da to bude kanal na prvom mestu N1, kada kliknem 180 da on prebacii na kanal koji je na mestu 180 ili su sredili to, nervira me na android tv box-u sto moram sa misem da menjam kanale (znam da ima i daljinski, ali opet je cimanje), ili bar da li radi + i - za menjanje kanala?
Da li postoji neka fora da se eon instalira ne neke ranije verzije androida,recimo 4.0
ssasa81j;553921..... > je napisao(la):Stvarno svaka cast na trudu. Ako hoces mozes postaviti apk javno pa da i drugi ljudi mogu da gledaju koji imaju stariju vrziju androida. !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari