Šta je novo?

Menjačnice

Dobro smisljena prevara. Moraju svi da prebace koine na novu adresu, pa nas lepo zavrnu za procenat zbog transakcije. Lepo sam ih pocastio.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

ko da prebaci gde? zar nije ko vec ima eth na staroj adresi samo ce migrirati novcice na novu, dok se za depozit koristi nova adresa...

Isecak iz mejla
cb77041eabe0dc0c4a710b5a2042b049.jpg

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Kada vec menjam adrese stavljam adrese u minerima od jax a i zavrsim sa tim i ovako je pravilo da se ne kopa na menjacnicu direktno

pa lepo pise sending to old adresses, nigde se ne spominje da treba prebaciti sa stare na novu adresu.

Kako verifikovati nalog na Bitfinex?

Nema Srbije u "Residential Address Country"

Migracija koina je na cex-u, nema provizije na transaksije. Adrese su nam vec promenjene, samo u minere treba uneti druge adrese

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jel ostaje novac na starim adresama ili moramo da podignemo ?

Šta se dešava sa cenama na WEX-u?!

Jel ostaje novac na starim adresama ili moramo da podignemo ?

rekosmo vec, cex sam radi migraciju coina i ne treba dirati nista, ako kopas direktno na cex menjacnicu treba se promeniti adresa u minerima na novu, takodje ako se salje eth sa druge menjacnice ili walleta na cex treba primenjivati novu adresu za depozit.

I mene je sacekalo to da potvrdim broj telefona kada sam se sada logovao na CEX. Nove adresu su vec aktive a stare su valjda negde u pozadini tako da jos uvek rade. Ja sada menjao adrese na mojim rigovima i kada sam video nove adrese na CEX u uplasio sam se da su rigovi dva dana kopali uzalud posto ce pool poslati ETH na nepostejcu adresu ipak se na kraju dobro zavrsilo, stare adrese su aktivne u pozadini ali ja sam sada zavrsio migraciju rigova na novu adresu :wave:

Imam par stotina na wex-u, da li je situacija toliko ozbiljna da bih trebao da povucem?

Ja sam povukao BTC i ETH pre maintenencea na bitstamp. BTC stigao odmah, ETH još nije

Sent from my FIG-LA1 using Tapatalk

Ja sa wex-a ne mogu ništa da povučem...sve piše disabled...wtf!?!

Nema da se povlači, može samo da se uplati, vidiš koliki je usdt i ZEC, 100% vise nego sto realno vrede, svi povlače pare preko toga.
Edit: idealno vreme za lov u mutnom :)

Poslednja izmena:
Moze li se sad iskombinovati ovako.
Prebacis btc sa binance na wex tamo prodas za usd/eur i cekas taj 22.07. Da isplatis?
Ralika u cijeni nije mala.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Apsolutno. Sem ako u medjuvremenu ne pobegnu :D

Da je istina, i da su posteni, napisali bi to kao planiranu aktivnost, ovako vise lici na manipulaciju, a mozda se ispostavi i kradju na kraju, videcemo...

Nazad
Vrh Dno