Ljudi hitno mi treba strucna pomoc. U potrazi sam za biciklom rekreativno vozim po 20km na dan. Dojadilo mi da uzimam komsijinu svaki dan pa resih da pazarim. Za oko mi zapala Scott voltage XY 4, cena joj je 150e. Da li vredi te pare u utorak treba da idem da je vidim. Molim vas za neki savet. Hvala
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Sa fotki ne vredi. 100-ak eura maksimalno i to ako delovi nisu potrošeni.
Video sam sada i taj oglas na KP-u i kada vidim sledeći tip rečenica, ja automatski preskačem oglas. "Bicikla uvezena iz Beca, kao nova vozena par puta, ne fali joj nista. Prodajem je jer je ne koristim.
Nova u radnji kosta 330€ ali je prodajem za 150€ jer je hitno, naravno za cenu mozemo i da se dogovorimo." U rangu onog tipa "neispitano i zato takva cena". Jes malo sutra...
Vodi računa i o veličini rama (obično veličinu koja ti treba možeš da odrediš i pomoću sopstvene visine).
Inače, preprodavci sve više valjaju krš bajseve ovih dana. Do 200e bukvalno otpad prodaju i moraš da kopaš i kopaš da bi našao nešto da valja. Imao sam par puta prilike da baš aktivno tražim bajseve u prethodnih par meseci i sa fotki većina izgleda ok, ali uživo kada kreneš da pregledavaš stvari, shvatiš da je većina krš kupljen do 50-70e maksimum i pokušavaju da zarade 2-3x više. Da ne spominjem ulaganje u potrošne delove...
Naravno, nisu svi takvi, ima i ok likova, ali ih je sve manje. Nije strašna situacija kao sa preprodajom mobilnih telefona i likovima koje u tim kombinacijama možeš da sretneš, ali ovim tempom... stiže i tu ekipu.
Sad, preporuke... Gledao sam oglase i nisam našao ništa do 150e da mogu da kažem, uzmi ovo - sigurno je dobro.
Ono što ti mogu reći jeste da gledaš nešto
ovog tipa. Ram nije M, prodavac je pogrešio, ali tako nešto sa takvom opremom za te novce.
Ako ulaziš u svet biciklizima i vozio bi, video kako sve to radi i slično, onda je
ovo dobra opcija. Jeste "čeličana", ali ako čovek ne laže, Cobra je uvek bila zahvalan bicikl, posebno za ovu cenu za koju se prodaje. Ne ide teško, ima delove koji nisu totalni krš i izdržljiva je.