Pominjanje slušnog aparata zvuči a može biti i protumačeno kao uvreda (ja sam tako shvatio), tako da bih te zamolio bez takvih rečenica. Devojka je jedna od retkih na forumu, tehnički prilično potkovana, postovi jesu malo duži ali su svi ok, tako da bi trebali ceniti to
Drago mi je da na benchmarku normalni i pristojni ljudi nadziru naše konverzacije i reaguju adekvatno kada primete likove poput...xy ... @
Peca očigledno zna da odabere ljude...
Super izgleda U12 u ovom spotu; ovaj lik je (3:40) stvarno u fazonu "Laki je malo nervozan" :crash:, sad svi jedni od drugih prepisuju utiske za dugmiće, tj fora je da su svima sheat; pa kako on to misli, uzeo fon prvi put i oće da mu pritisak radi; pa treba valjda malo pritisak da prilagodi, na nauči fon na svoj pritisak, kao i Edge Sense; lik uopšte ne kapira U12, kaže na 6:03...
"it's a wired ineteraction", za squeeze opciju; a od 7:30 on ima monolog na temu "za koga li je ovaj telefon", pa kaže kako su njemu squeeze funkcije bzv... pa jb-g dečko, ti uzmi onda Huawei i ćao...

sve u svemu, površna recenzija. Odradio. A zvučnici su mrak...
E sad najvažnije... selektujem bitno...
(...) Dugmici. Ocito da ja nemam isti uredjaj kao i ljudi koji su radili testove jer od pocetka nikakav problem sa njima nemam. Bilo je stvarno u pocetku par puta dok se nisam navikao,ali posle nista,sto je i normalno jer je nesto sto prvi put koristim na telefonu. Vidjeli ste i na snimku koji sam danas okacio da sve radi normalno. Drugo. Baterija. Skroz na nivou U11(uporedjujem sa njim jer sam prije ovoga imao taj model HTC-a). Ni bolja ni gora. Okacicu screenshotove narednih dana. Zvuk. Za nijansu jaci nego na U11. Ekran. Nisam imao jos priliku da ga koristim na direktnome suncu. (...) Mnogo manje ostaju otisci na poledjini nego U11. (...) Otisak prsta mi se ne svidja sto je sa zadnje strane,ali to je sve stvar navike i kako ko voli. Ne svidjaju mi se ni onscreen home i back dugmad,previse prostora zauzimaju.
@retype12345 kao što već rekoh, fascinirana sam tvojim videom. U nekom od prethodnih postova sam postavila 1 video gde je lik rekao da se dugmići razlikuju od fona do fona; ti si baš imao sreće; pa crna gora, nema tu šta da se priča... ko tebi sme da uvali krš :smoke: šalim se... piši i dalje utiske;
Znaš šta me zanima? Čini mi se da sam videla u nekoj od recenzija da pominju da postoji pravi shortcut za screenshot (koji inače postoji na xy telefona), hajde proveri to, nije loše znati da postoji i ta funkcija; U Flosijevoj recenziji se vidi da on duplim tapom pravi screenshot i da se ekran može aktivirati kao i na LGu, tapom po ekranu, što je takođe ok, pored fp; ali gre'ota je iskoristi tap na to, ako ima shortcut za isto; vidi i da li postoji shortcut i za gašenje ekrana, jer i to postoji na mnogo telfona; ili, ako ne postoji, da li se nekim od tih tapova može i isključiti ekran; sve u cilju da se dugmići ne bi mnogo drndali;
Volela bih da sačekamo najavljivani HTC-ov update dugmića, da vidimo šta će se onda pričati o dugmićima.
Ja volim Flosijeve recenzije, meni je super cool faca. Evo na 8:47 on pali i gasi dumić kao i naš član @retype12345, doduše nije radio sa volume up/down, ovo je samo njegov unboxing a najavio je recenziju (možete videti i ono što sam gore pominjala) -
https://www.youtube.com/watch?v=9MkQDy5DH5k
@Sava89 da i tebi odgovorim. pošto sam već dobila reputaciju da pišem duge postove od @_Sale_ ta (kao i da su isti OK

), te sad mogu da se raspišem, za one koji imaju mentalni kapacitet a i želju da ih čitaju, voila...

@Sava89, aporopo tvojih "pros & cons" za S9+ i U12+, već sam pisala više puta "zašto ne" S9+ kad su mi predlagali, no ponoviću i tebi, zato što si fin dečko

: 1. generalno ne volim Samsunge; lična preferencija; što ne znači da u nekom momentu neću uzeti S ako mi se svidi; za sad mi se ne sviđa nijedan. Razlozi za NE za S9+ : edge ivice, prevelik, jarke boje, lošiji zvučnici nego na U12 (opšti utisak, nisam ga imala u ruci; znam da je nabudžen raznim meni nepotrebnim gadžetima, a npr ne može da mu se instalira bilo koji call recorder (bar na prošlim modelima nije mogao - meni bitno)). Dugmići su svakako na strani S9+, to je činjenica. I...
Šalu na stranu, bliže od s9+ što se tiče " savršenog " a da nisi sigurna za HTC mora s9+
Pa ne mora, ima valjda za te iste pare neki Sony ili meni, novootkriveni Blackberry. Ili uvek dobri LG.