Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Jesu. Meni je to smetalo, sad mi je ok.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Novo na 8.1
Sad pored Bututa ima pokazivač nivoa tj potrošnje baterije,baš korisn!!!!
f3bc42ebdae8fb842e553085795e732a.jpg

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Ima više aplikacija,jeli možeš da navedeš neku dobru,i kako se podešava.Nije ovo loše što je pomenuo.I ja sam želeo to da smanjim ton za sms poruke od WhatsUp i Vibera a kad me neko zove da mi je povećan ton da čujem.Jeli može to sve tako ?
Volume Butler

Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk

Novo na 8.1
Sad pored Bututa ima pokazivač nivoa tj potrošnje baterije,baš korisn!!!!
f3bc42ebdae8fb842e553085795e732a.jpg

Meni nista ne pise. Povezan mi sa Gear S3 i nemam nikakvih informacija, samo da je povezano

To je generalno na 8.1, kapiram da treba i uređaj da podržava.

Meni pre neki dan ispadne telefon u diskoteci sa visine grudi. I pade pravo na ekran na nogar od stola. Ja sam mislio nema nista od njega, kad sam ga uzeo nisam mogao da verujem da mu nista nije bilo, samo sitna ogrebotina na cosku, koja se jedva vidi. Nemam ni zastitno staklo ni masku. [emoji3]

Mnogo znaci bilo kakav prikaz blutut baterije, ali na vecini uredjaja pokazuje i procenat.

Da li je i vama opao sot bilo je pre preko 5 a kad sam.kuci na wifi 6 a sad 4:15 od 100-5%. Bas slabo...

I meni sada Wi Fi mnogo manje fata nego na 8.0..A malo pre sam procitao,google povukao 8.1 oreo zbog Bagova.

Da li je i vama opao sot bilo je pre preko 5 a kad sam.kuci na wifi 6 a sad 4:15 od 100-5%. Bas slabo...

Slika 1(53%): Ne bi rekao, meni je super, mada ja wifi ne gasim, jer imam UniFi pa se svaki cas konektuje negde i kad izlazim iz kuce kao danas par puta...

Slika 2 (dan pre 8.1): Evo i druge slike pre Update-a, kad sam bio zauzet i manje koristio telefon, blago je reci da sam baaaas prijatno iznenadjen
ffadb308fccc6f10bee6b5376f319724.jpg
98b8cf31c728b557eca0bbdc5e5ac538.jpg

Je l imate neki proveren link za displej sa neta i za kameru? Posto te dve stvari moram promeniti..Otvarao sam danas telefon da vidim ima li nekih vidljivih ostecenja oko kamere i nista, sve izgleda ok, ali opet sve mutno.

Nabavi dispely,pa HARD RESET pa vidi dali radi kamera,ako ne bude radila,ona je menjaj.Vidi na KUPUJEM PRODAJEM dali ima.

Ništa videćemo na romovima u julu. Fala k da su rešili. Podelio sam na xda, nadam se da će implementirati.

Kod mene je baterija na 8.1 primetno bolja.

drugar mi poslo video snimak sa Xiaomi Mi A1, zvuk je uzac kao da neko lupa u serpe, el to do telefona ili nesto drugo

Nešto drugo.

Je l ima neko ideju kako da ugasim ovu glupost? Kad god izgubim mrežu iskoči ovo i zazvoni, a to mi je dešava svakodnevno pošto imam signal samo u krugu od 5km oko mog mesta. Screenshot_20180704-130513.jpeg

Meni video sa mog telefona na stock je zvucao super.
Na custom romu još nisan probao, a imam ga mesec dana. 31 tačno.
Haha

Ovi Indijci su ludilo,sit se nasmejem dok čitam postove u Mi A1 grupi na fejsu!!!!
0f5ae8da5cd61f5995149774284475b7.jpg
af086b48b89de642bfe88431b8fce036.jpg

Probaj u Developer settings, možda tamo ima nešto za podesiti...
Nema tamo ništa vezano za mrežu ili roaming. Već sam pokušavao u "Cellular network settings" da menjam između manuelnog biranja mreže i automatskog, ništa nije pomoglo, a ni na jednom drugom mestu nisam našao nešto što makar približno liči na podešavanje ovakvih stvari.

Nema tamo ništa vezano za mrežu ili roaming. Već sam pokušavao u "Cellular network settings" da menjam između manuelnog biranja mreže i automatskog, ništa nije pomoglo, a ni na jednom drugom mestu nisam našao nešto što makar približno liči na podešavanje ovakvih stvari.

Udji u Settings imas gore search opciju ukucaj "roaming" i izaberi drugu opciju (ukoliko si aktivirao developer settings), nek ti u podesavanja WiFi bude sve iskljuceno, restartuj i probaj da li ce ti opet iskakati.
Druga opcija resetuj podesavanja mreze (znas one konfiguracije koje dobijes za internet i mms) i skini ponovo ta podesavanja i instaliraj i nek ti bude iskljucena opcija roaminga (ukoliko ti ne treba). Srecno.

Jel radio neko clean install 8.1 i stavio gcam, ali da ostane OTA?
Ne bih da koristim magisk niti bilo koje dodatke, ok mi je sve stock da bude, samo gcam da radi i ima ota.

Vrh Dno