Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018 (bez kvota i tipova)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I Nemačka je večera pokazala kako se igra fudbal, tj. sve ono što naših 11 nikada neće biti u stanju da urade - pobede iako su u lošijem položaju. A mi ćemo dotle da nađemo 1001 izgovor zbog kojih nismo pobedili (plus sudija je bio protiv nas).

U jednu ruku, drago mi sto su Nemci dobili, jer igraju fudbal više od 90min, a sa druge strane, pljujem ih, zašto.
Pre neko veče su Hrvati pobedili, policije kao nikad kroz Stuttgart, i to u panciru od glave do pete, kao i sinoć gde je Srbija izgubila, bilo ih previše. A eto večeras, puštaju sve, divljanje, lupanje itd...
Zar mora to tako da se navijači i Hrvatske i Srbije iščekuju sa previše policije pa jos uz sve to i policija provocira svakog navijača i Srbije i Hrvatske?
Ok, oni su u svojoj zemlji državi, ali koliko negativnih komentara od strane Nemaca bas zbig svega toga...

Gesendet von meinem GEM-701L mit Tapatalk

Zar mora to tako da se navijači i Hrvatske i Srbije iščekuju sa previše policije pa jos uz sve to i policija provocira svakog navijača i Srbije i Hrvatske?

Rekao bih da mora:

Mediji: Srbi izazivali incidente širom Švajcarske
U Švajcarskoj je, kako prenose mediji, tokom noći bilo incidenata koje su izazvali srpski navijači nakon pobede švajcarske reprezentacije nad Srbijom.

I takvih barem 50% imaju pasoše tih država i onda se pravimo mnogo fini i uvređeni jer neko maše rukama prilikom proslave gola :d

Kao što uvek napišem, prvo rešavanja svog dvorišta, pa tek onda tuđeg. :)

Rekao bih da mora:
Ne mora, verovatno da to nisi video i doživeo, što je jako uvredjujuce od strane Nemačke policije, da oni sami provociraju.
Ja kažem sve ovo na osnovu što se dešavalo u Stuttgartu, ostalo ne znam gde je i kako je bilo.
Spremili se kao da je ratno stanje, sad će neko da napise kao su naši ljudi i Hrvati i Srbi stoke ovde u de, nije tako koliko god ko mislio...

Samo sad za primer, Hrvatska je pobedila i slavila, a opet novine su drugačije pisali da je policija napadnuta od strane Hrvatskih navijača, što apsolutno nije tačno, policija je napala dva ili tri maloletnik u hrvatskom dresu jer su samo hteli da prodaju pored njih, a odmah je par policajaca skočio na njih i izazvalo nered, što normalno ostali navijači nisu mogli da gledaju sta se dešava...

A eno sad trenutno, svabe divljaju, lupaju itd policije nigde, ima ih njih 6 tri auta i to je to...

Gesendet von meinem GEM-701L mit Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa da to je ta kultura, i kad se oni tepaju to je civilizovano:

Šta se obazirete, stoka stoku vidi, bilo i ostalo - projekcija. Pa još nemci našli da se skanjeraju, moš' misliti mustre...:d

Poslednja izmena:
Brazil Srbija 3:1 i to tacno znam kako ce da ide utakmica

Brazil daje gol, jer su brazilci. Onaj mali sa spagetama verovatno, ili neki drugi chupavi.

Srbi kapiraju da su mega talenti i igraju fudbal koji da nije korupcije, menadzera, s*anja, mentaliteta, itd,mogu da igraju, i to je*eno neverovatan fudbal tih nekih 20-30 minuta, najbolji fudbal na svetskom prvenstvu, izjednacavaju jer realno to mogu da rade konstantno, da je Drzava neka zemlja utopija, sto nije.

Udara mentalitet, krece mini varijanta onog sto smo osecali posle Kosta Rike. Ej, dali smo gol Brazilcima, zovite kur*ve, cigane trubace, dajte nam Nemacku eto smo u finalu

Primamo gol jako brzo posle toga. Neki jako lak gol, ne moze takmicenje a da Stojke ne use*e nijednom, vreme je, a i cak da Stojke prekine niz tu je neko od ovih sto su pustili pas do Shacirija (ako ponovo pogledate gol , prosla lopta kroz TRI noge 60 metara a da je niko nije preseko: https://www.clippituser.tv/c/pldlqb )

kapiramo da smo ipak bulje nevidjene pre svega sa kreetenskim selektorom, menadzerskim igracima, krljavom naravi, indisponirani primamo jos jedan gol.

evo secem ga ako ne bude ovako, u detalj.

Poslednja izmena:
Ne mogu da verujem sta su Svabe promasile, drzali su me na tihoj vatri do samog kraja. A kladionice iskusno, podigle kvotu minimalno pri 1:0 za Svedjane. Ali dobro, realno je poklon ma kolika kvota bila jer sanse nije bilo da Nemacka ispadne sa SP. Obe utakmice (SRB-SUI i SWE-GER) su bile prelaz iz 1 u 2.

Sto se Srbije tice, brine me kalkulisanje Brazilaca jer izgleda idu na Nemacku a to ce pokusati da izbegnu. Tako da je moguce da ce igrati nereseno sa nama samo zbog toga. Da izgube, to ne smeju. Bice zanimljivo ako povedu jedan nula a nasi ne budu umeli da daju gol pa "slucajno" postignu autogol a cela Srbija slavi remi sa Brazilcima i moralnu pobedu :d

Pored ovoliko strucnjaka, pravih selektora i fenomenalnih igraca na Benchu, prosto mi nije jasno kako smo tako niski sa fudbalom... interesantno...

Talijani se preobukli i u swabe.[emoji16]

Znaci swedjani ko mi prakticno....daj gol i mislis reseno.e pa nije.

Od nemojmo da pravimo gluposti, nosamo zastave i prouzrokujemo incidente, budimo iznad toga, navijajmo korektno do Krstajiceve politikantske preduge jezicine i postupka protiv FSS....kad je neko bolid onda je bolid do koske.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Iz nekog razloga, imao sam utisak na osnovu TV nastupa da je Mateja Kezman manji primitivac nego li drugi nasi fudbaleri. To je vazilo sve dok nisam imao kratki, ali sasvim dovoljan licni kontakt sa doticnim. Kakvi su tek ostali...

Krstajic i njegovo ponasanje me uopste ne cudi, on je na mene preko TV ostavio slican utisak kao Ognjen Koroman, Lane Jovanovic ili bivsi selektori Petkovic i Zivadinovic. Sto bi se reklo, ortodoksna seljacina. Njihovo je vreme oduvek bilo na ovim prostorima ali u poslednjoj deceniji su van svake kontrole.

Inače....

MtsWJuk.jpg

Posle grupne faze nemam na koga da navijam, svi moji favoriti ce ispasti. Najverovatnije Meksiko, J. Koreja, Japan, Island, Iran, Tunis, ...

Opet Lineker:

"Fudbal je jednostavna igra, 22 čoveka jure loptu 82 minuta, onda Nemcima bude isključen igrač pa onda 21 čuvek juri loptu 13 minuta i na kraju Nemci nekako jeb**o pobede", oglasio je Lineker nakon gola Krosa.

Pored ovoliko strucnjaka, pravih selektora i fenomenalnih igraca na Benchu, prosto mi nije jasno kako smo tako niski sa fudbalom... interesantno...

Nadali se da ipak ipak naši nekako mogu da prođu grupnu fazu a onda oni učine, kao mnogo puta pre, da padneš na teme i probudiš se...:shock:

Verovatno da neko lupa ali krenula je neka priča na twitteru da su albosi dali ozbiljne pare za švajcarsku reprezentaciju u finalu i da ih zbog toga sudije guraju.
I protiv Brazila i protiv nas.
Videćemo da li će i kako se provesti protiv Nemačke ako na njih budu otišli

@NightCrawler: To su gluposti. Nemaju oni ekipu za ozbiljne rezultate. Hrvati i Belgijanci, na primer, bi ih otresli kao slinu. ;)

Vec pocele teorije zavere...

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

@NightCrawler: To su gluposti. Nemaju oni ekipu za ozbiljne rezultate. Hrvati i Belgijanci, na primer, bi ih otresli kao slinu. ;)
To smo predviđali i za Brazilce pa je bio dovoljan samo mali vetar (čitaj guranje) u leđa.

A i hvalospevi o Hrvatskoj nakon jednog meča protiv raspale Argentine, tim pre što protiv Nigerije nisu pokazali ama baš ništa.

Nabroj četiri ekipe koje su pokazale više od košija u ova dva uvodna kola. Već očekujem priče kako je ovo najgore prvenstvo ikada ako doguraju daleko :d

Hrvatskoj predviđam bar polufinale i to glatko, strašnu ekipu imaju.

Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk

Nabroj četiri ekipe koje su pokazale više od košija u ova dva uvodna kola. Već očekujem priče kako je ovo najgore prvenstvo ikada ako doguraju daleko :d
Hrvatska igra vrhunski ali za sad jeste jedno od slabijih, bukvalno niko nije pokazao neku ubedljivu igru, da ne pominjem sto nema Italije i Holandije, do sad nezamislivo nesto.. onu 'himnu' sam cuo jednom do sada.. oseca se tačno da fali nesto... Ne utice na mene doduse, i dalje gledam svaku utakmicu koju mogu..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Himna boba ne valja, kako ih nije sramota da posle Wavin' flag izbace onako nešto.

Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno