Šta je novo?

Najpovoljniji mobilni operater za putovanja po Evropi

Поздрав, стиже ми БонБон картица ускоро и треба ми појашњење.Да ли по процедури активације картице из Србије #585 члана @alfaunits , након активације "искључивања податковног промета у ромингу" мора тај податковни промет поново да се укључи, или ће картица нормално радити у ЕУ ?

Одлична тема, решила ми је 99% дилема. Хвала свима.

Ja koristim T mobile za turiste samo za internet, radi u romingu,ali mora u MiFi da se stavi AP , mučio se u Italiji par sati dok nisam provalio, mislim da je limit 1.9 Giga u romingu, u Cro neograničeno,

Pitanje vidim VIP ima vrlo povoljne pripejd pakete za internet, Makedonija u Balkan tarifi, a Grčka dve nedelje isto ok, možda čak i bolje nego OTE ili Wind ili Vodafone, neka iskustva

Nije jeftiniji od njih sigurno, a i samo jednu mrezu mozes da koristis. Jedini plus je sto ne moras da juris GR kartice.
Bonbon je naravno mnogo bolja opcija, moze na sve mreze da se zakaci, pa i kad nema 4G za jednu/dve na kojima moze 4G, nakaci se na neku drugu, uvek imas najbolji signal.

Ciji T-mobile za turiste koristis, Cro?

Da T mobile za turiste flat rate ali u romingu mora da se za mi fi stavi AP što me mučilo u Italiji, u Sloveniji radilo i ušao u Trst i ništa, kad sam provalio AP i upisao u mi fi proradilo, ali prećiću na bonbon vidim imaju 6GB za 55 kuna plus 20 kuna za karticu, il ova kombinacija može u romingu, i da li treba neka podešavanja za AP unutar mi fi

Kartice ne "kosta" 20kn, posto ti dobijas 20kn kredit na kartici.

Treba za neke MiFi da se upisuje AP. internet.ht.hr

Za Bonbon i pricam ;)

Ja pojma nisam imao za bonbon, ali vidim da je odlična stvar pa ću je svakako uzeti..

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

hvala na savetima i samo još jedno pitanje, citam sad ceo forum , treba mi samo internet te da li da naručim turistički sim bonbon ili internet bonbon pa da posle adrese ulice ubacujem Srbija, imali uopšte neke razlike hvala

Razlika je u dostupnim dodacima.

Ne treba da ubacuješ Srbija, znaju svi gde je Beograd. Inače običan pripejd Bonbon otkada je ubacio tjedne pakete apsolutno pobeđuje internet simku (sa svojim dnevnim opcijama).

Poslednja izmena:
Treba mi neki mobilni internet za Spaniju (sim kartica koju bih gurnuo u drugi slot telefona). Neke preporuke?

Da li ima neko 6 kuna viška da mi prebaci ? Broj je +385 97 6811705 .Fali mi za paket.Pozdrav!

Kako se prebacuje sa Internet simki? Meni ne uspeva preko 13977 ili koji ono bese SMS broj :(
(nemam 6kn trenutno, ali da znam...). Leon mi je rucno prebacio, ali ako ukebam nekog drugog na FB ili chatu, samo gubim vreme: "Ma ne moze to" :D

Super im je aplikacija koliko vidim, sve je dosta lakše?

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Što neće? Generalno, prebacivanje kredita posredstvom aplikacije radi i za obične i za internet simice.

Poslednja izmena:
Više puta dobacivao kredit sa obične na internet i obrnuto, u sekundi izvrši transfer

Inace, od vas koji ste porucili od 25.5. pa nadalje, kome su stigle, a kome nisu? Jos mi ih nema od 2.6. Nisu mi neophodne do jula, tako da ne zurim, ali don't tell them that ;)

Poručena pre 7 dana, danas je dobio.

Da li običan SIM može da se ubaci u USB modem i da to radi kako treba?

Poslednja izmena:
Bonbon radi super jedina primedba sto nemaju iOS aplikaciju.

Inače običan pripejd Bonbon otkada je ubacio tjedne pakete apsolutno pobeđuje internet simku (sa svojim dnevnim opcijama).

Pa nije tako, i dalje je 5GB dnevno za 10 kuna na internet kartici daleko bolje od bilo cega sto nudi obicna sim karta. Ostali paketi su manje vise ekvivalentni na obe kartice, u prevodu ako ti ne treba velika kolicina podataka, onda je dovoljno imati samo obicnu karticu.

Jedno pitanje ako neko zna:
za 10kuna se moze aktivirati 1000 bonbon minuta i SMS-a unutar bonbon-a, kako pise na sajtu, a verujem da se misli na pozive i poruke izmedju dva bonbon broja. Vazi li to i kad su brojevi u romingu?

Poslednja izmena:
Telekom HU, 4G, na aerodromu u Budimpešti. Sasvim pristojno :)
f559b76dcf59c2bf1bcd50ebeeeb05e8.jpg

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno