Nema jeftinijeg neta (i paketa sa minutima) od bombona u nemackoj...danas stigoh u nemacku, jedva mi je proradio bonbon posle par cetova sa podrskom.. te ukljucena zabrana poziva, te apn, pa neka ogranicnja.. posle par restarta telefona, resetovanja usluge na kartici i uklanjanja jos nekih zabrana koje nisam ni postavljao, jedva je proradilo. sad radi super, izbor operatera na automatski, tip mreze na 4g 3g 2g automatski. telefon je povezan na telekom.de na 4g mrezi. (u pitanju je internet sim)
brzina 27/27. thethering sa j5 2015 na s8.
manhajm..
popust na prvu aktivaciju vazi valjda za onaj veliki mesecni paket od 6gb.
za ovaj dnevni od 5gb ne vazi
Sent from Galaxy S8
![]()
Nema popusta za prvu aktivaciju mesečnog interneta od 6GB. Tek nakon registracije broja, (naravno ukoliko uspeš da ga registruješ, što je maltene nemoguće), dobija se 50% popusta na prvu sledeću aktivaciju paketa od 6 giga neta.
Šta si tačno time dobio!? Pa šta ih sprečava da dele tu fotku? Jedino da si se slikao sa Politikom sa druge straneVidiš, kad malo bolje razmislim, lako zabrađena dama jeste pogledala pasoš i mene, kao da je uradila vizuelnu proveru da li sam to ja. U sledećoj takvoj prilici tražim da pasoš držim pored lica, da se zna da sam to bio ja :d
Šta si tačno time dobio!? Pa šta ih sprečava da dele tu fotku? Jedino da si se slikao sa Politikom sa druge strane
Koliko "traje" prepaid kartica? Nadjoh kod njih 90 dana, pa onda jos 90 dana u okviru kojih mozes uplatom da sacuvas kredit. Tacno?
Nisam je aktivirao. Mada, ako ti treba u vecim vremenskim intervalima, porucis novu ...
Ili taj ko to tvrdi nema pojma, ili im je web stranica u banani..Kazu da ne moze registracija stranih drzavljana. Kontaktirao sam u vezi toga, rade na tome da otklone to da stalno iskace poruka, slanke kopije pasosa nisu ni nudili, cakni odbacili kao opciju.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
I ja sam to tako odradio sa prvom karticom, ali taj sms nikad nije stigao i stalno iskace poruka, nudi se registracija.Ili taj ko to tvrdi nema pojma, ili im je web stranica u banani..
Ranije su prolazile registracije i bez kopije pasoša.![]()
![]()
+1I ja sam to tako odradio sa prvom karticom, ali taj sms nikad nije stigao i stalno iskace poruka, nudi se registracija.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari