Šta je novo?

Najpovoljniji mobilni operater za putovanja po Evropi

Jeste videli ovo?

4.1 Promotivna ponuda "bonbon start paket s tri uključena srednja paketa"
U razdoblju od 27. travnja 2018. do 30. travnja 2019. godine u prodaji je dostupan bonbon start paket s tri pred-uključena srednja paketa. Na ponudu imaju pravo novi korisnici na bonove koji kupe i aktiviraju poseban start paket s uključena tri srednja paketa koji je dostupan u ponudama pojedinih partnera. Korisnik unutar 24 sata nakon odabira broja dobiva SMS obavijest da ima pravo na 3 aktivacije srednjeg paketa po izboru. Nakon primanja SMS obavijesti korisniku je dodijeljena mogućnost aktivacije srednjeg paketa za priču, SMS-anje ili surfanje za 0 kn jednom u kalendarskom mjesecu. Ako korisnik preskoči aktivaciju pred-uključenog paketa u jednom mjesecu, moći će iskoristiti aktivaciju idući mjesec ili u bilo kojem mjesecu do 31. srpnja 2019. godine tako da nema brige da će paket propasti. U slučaju automatske reaktivacije srednjeg paketa u idućem mjesecu, paket će se reaktivirati za 0 kn osim ako korisnik u tom mjesecu već nije iskoristio aktivaciju pred-uključenog srednjeg paketa.

Posle koliko vremena vam je stigla bonbon kartica od trenutka porucivanja?
Porucio 18-og maja, jos nije stigla, podrska nema uvid u pracenje paketa van Hrvatske.

Jeste videli ovo?

4.1 Promotivna ponuda "bonbon start paket s tri uključena srednja paketa"
U razdoblju od 27. travnja 2018. do 30. travnja 2019. godine u prodaji je dostupan bonbon start paket s tri pred-uključena srednja paketa. Na ponudu imaju pravo novi korisnici na bonove koji kupe i aktiviraju poseban start paket s uključena tri srednja paketa koji je dostupan u ponudama pojedinih partnera. Korisnik unutar 24 sata nakon odabira broja dobiva SMS obavijest da ima pravo na 3 aktivacije srednjeg paketa po izboru. Nakon primanja SMS obavijesti korisniku je dodijeljena mogućnost aktivacije srednjeg paketa za priču, SMS-anje ili surfanje za 0 kn jednom u kalendarskom mjesecu. Ako korisnik preskoči aktivaciju pred-uključenog paketa u jednom mjesecu, moći će iskoristiti aktivaciju idući mjesec ili u bilo kojem mjesecu do 31. srpnja 2019. godine tako da nema brige da će paket propasti. U slučaju automatske reaktivacije srednjeg paketa u idućem mjesecu, paket će se reaktivirati za 0 kn osim ako korisnik u tom mjesecu već nije iskoristio aktivaciju pred-uključenog srednjeg paketa.
Travanj je april ako se ne varam, izgleda da je ova ponuda prošla.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ovo je ok za onog ko troši manje od 2.8gb u EEA romingu na mesečnom nivou.

Pa nije, 6GB je jeftinije :) Jedino sto je u HR flat stvarno za ovih 80kn.

Nisam siguran da sam skapirao ovaj tekst, moramo nove kartice da porucimo?

Idem sedam dana u Mađarsku, bonbon mi stiže na vreme. Najbolji paket je ovaj od 6GB za mesec dana? Izvinite, uopšte ne mogu da se snadjem oko paketa, šta mi je najbolje da uzmem, samo net?

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Mesecni je najzgodniji. Ali imas i jeftinije nedeljne, ako je obican, a ne internet paket SIM.
Nema puno opcija, nije tesko odabrati.

Meni je dnevni 3kn, 300mb najbolji.

zavisi od potrebe, ja cu sad u nemacku i moracu aktivirati ovaj dnevni za 10 kn od 5 gb (dnevno) na internet kartici. za pozive bice dovoljan skype, wa, viber.

Sent from Galaxy S8

Mesecni je najzgodniji. Ali imas i jeftinije nedeljne, ako je obican, a ne internet paket SIM.
Nema puno opcija, nije tesko odabrati.

Meni je dnevni 3kn, 300mb najbolji.
Hvala, uzeću ovaj nedeljni od 5GB dnevno za 10 kuna. To je 70 kuna za 35GB a u velikom bih platio 55 kuna za 6GB mesečno.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

zavisi od potrebe, ja cu sad u nemacku i moracu aktivirati ovaj dnevni za 10 kn od 5 gb (dnevno) na internet kartici. za pozive bice dovoljan skype, wa, viber.

Sent from Galaxy S8
Dali neko zna dali se kod ovog paketa neiskoristeni mb prenose u sledeci dan ako se sam reaktivira...?

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Da (zna), ne (prenose se) :( I zvanicno je samo iz mesecnog, ali probao sam u praksi, brisu se prethodni MB/GB :(

I sto je najgore ako potrosis 5Gb koje imas za taj dan i ako nastavis surf potrosi ti sve kune koje imas na racunu. A malo je nezgodno kad je kartica u ruteru. A bonbon mi jedina solucija bila i nemam posle kako da dopunim kredit.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

cini mi se da je neko pisao da nekim kodom moze da se blokira ta potrosnja izvan paketa ili gresim?

Sent from Galaxy S8

Moglo je ranije, sada ne moze. Barem na Net kartici. Probao sam sve USSD kodove, uopste ne postoji ta opcija.
Podrska se slaze, mada njima verujem koliko i sebi da na registraciji udaljenoj 100m pise ABCDEF :)

Valjda ce i MTS onda!
Can't believe it!

Valjda ce i MTS onda!
Can't believe it!

Preskupo je ovo alfa, preskupo:

- mroming DATA tiket 3 dana (256MB)- 4.9 eura
- mroming DATA tiket 7 dana (512MB)-8.9 eura
- mroming DATA tiket 15dana ( 1GB) - 16.9 eura

a nepovoljno je i ovo:

Nakon isteka validnosti mroming data tiketa, data saobraćaj se tarifira po standardnom cjenovniku, a tarifiranje se vrši na 100 KB (a povoljno je što se internet ukida do isteka validnosti tiketa).

Poslednja izmena:
Ali opet zgodno. A vazi i u Kini, SAD, Kanadi.
Ali ne znak da su dogovorili nesto.

Jel na Bonbonu funkcionise ona registracija broja, pa dobijes jedan paket sa 50%?

Narucio novu karticu, posto mi na staroj istekla validnost, al u medjuvremenu uspeo sam da obnovim, pa sad ako moze 50% koristicu novu, a stara nek stoji.

Inace narucio 29.05. stigla danas 11.06.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Jel na Bonbonu funkcionise ona registracija broja, pa dobijes jedan paket sa 50%?

Narucio novu karticu, posto mi na staroj istekla validnost, al u medjuvremenu uspeo sam da obnovim, pa sad ako moze 50% koristicu novu, a stara nek stoji.

Inace narucio 29.05. stigla danas 11.06.

Bolje čuvaj tu novu ako je nisi aktivirao.
50% na 6gb ti je 350 din. Nemojmo preterivati

Nisam aktivirao.... Odlozicu je.... Koliko ima fore da se aktivira?

danas stigoh u nemacku, jedva mi je proradio bonbon posle par cetova sa podrskom.. te ukljucena zabrana poziva, te apn, pa neka ogranicnja.. posle par restarta telefona, resetovanja usluge na kartici i uklanjanja jos nekih zabrana koje nisam ni postavljao, jedva je proradilo. sad radi super, izbor operatera na automatski, tip mreze na 4g 3g 2g automatski. telefon je povezan na telekom.de na 4g mrezi. (u pitanju je internet sim)

brzina 27/27. thethering sa j5 2015 na s8.

manhajm..

popust na prvu aktivaciju vazi valjda za onaj veliki mesecni paket od 6gb.
za ovaj dnevni od 5gb ne vazi

Sent from Galaxy S8
ab690c4c85596ce83ae59afc3f342646.jpg

Poslednja izmena:
Nema popusta za prvu aktivaciju mesečnog interneta od 6GB. Tek nakon registracije broja, (naravno ukoliko uspeš da ga registruješ, što je maltene nemoguće), dobija se 50% popusta na prvu sledeću aktivaciju paketa od 6 giga neta.

Vrh Dno