Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

probao pre neki dan los 15.1 oficial..i nikako da ga namestim da radi..gplay nekakav proces crkava non stop..sta radim pogresno?

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Verovato ništa ne radiš pogrešno. Još uvek ćudljiv ROM.

Kada ćemo dobiti tu desetku,zna li neko?

Kada ćemo dobiti tu desetku,zna li neko?
Pronadji RN4 u listi:

China Developer ROM (closed beta)
June 1st
Mi 8, Mi MIX 2S, Mi MIX 2, Mi MIX, Mi 6X, Mi 6, Mi 5, Mi Note 2, Redmi S2, Redmi Note 5

China Developer ROM (public beta)
Late June
Mi 8, Mi MIX 2S, Mi MIX 2, Mi MIX, Mi 6X, Mi 6, Mi 5, Mi Note 2, Redmi S2, Redmi Note 5

Late July
Mi Note 3, Mi 5X, Mi 5c, Mi 5s, Mi 5s Plus,Mi 4, Mi 4c, Mi 4S, Mi Max 2, Mi Max, Redmi 5, Redmi 5A, Redmi 5 Plus, Redmi 4, Redmi 4A, Redmi 4X, Redmi 3S/Redmi 3X, Redmi Pro, Redmi Note 5A, Redmi Note 4 Qualcomm/Redmi Note 4X, Redmi Note 4 MTK, Redmi Note 3 Qualcomm

The above information is only for MIUI 10 China Developer ROM. Please stay tuned to the forum for the upcoming news of MIUI 10 Global Beta ROM.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ne kapiram. Sta u procesu android trosi toliko? Juče je bio daleko manji potrošač.
Danas ce biti cirka 3-3.5h SOT.
750a689cedd8b72337e9d380a5e6e524.jpg
0497623ebc96d7cd44951cde94705485.jpg

95677698cc783735605c642c1422e83c.jpg

Ako pogledas awake liniju, videces da tebi non stop telefon nesto radi u pozadini..Probaj da ugasis BT, meni to lici kao da ti neka sinhronizacija cepa u pozadini...neka app kostantno budi telefon...

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

^ plus na sve to, signal je kriminalan.

Od kad sam "ubio" proces za playstore, baterija se preporodila

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Ja mislim da tu pise na koju je trenutno mrezu 'prikacen' fon, a kad upalis mobilni net onda koristi samo 2g, neka moja logika, jer je i kod mene tako :D

Scylla odličan 5 [emoji1305]

Pronadji RN4 u listi:

China Developer ROM (closed beta)
June 1st

China Developer ROM (public beta)
Late June

Late July
Mi Note 3, Mi 5X, Mi 5c, Mi 5s, Mi 5s Plus,Mi 4, Mi 4c, Mi 4S, Mi Max 2, Mi Max, Redmi 5, Redmi 5A, Redmi 5 Plus, Redmi 4, Redmi 4A, Redmi 4X, Redmi 3S/Redmi 3X, Redmi Pro, Redmi Note 5A, Redmi Note 4 Qualcomm/Redmi Note 4X, Redmi Note 4 MTK, Redmi Note 3 Qualcomm

The above information is only for MIUI 10 China Developer ROM. Please stay tuned to the forum for the upcoming news of MIUI 10 Global Beta ROM.

Hvala druže za info,svaki dan sam zverao u ažuriranja:sceptic:

Danas razbio ekran. rn4x 3/32 crni. Jel neko menjao? Koliko kosta original (pretpostavljam komplet prednji panel) sa zamenom?

Шта ти није јасно?

Valda hoce da kaze da bi trebao i sam da znas. Probacu ja mada nisam bas prava osoba jer sam jednom imao smece od Xiaomi a i nikad više smece tog proizvođača.

Isplati se, čitajući iskustva drugih ljudi.

То што пишем на форуму не значи да сам у току са Шаомијем.

Хвала за инфо.

То што пишем на форуму не значи да сам у току са Шаомијем.

Хвала за инфо.
Imas temu za RN5 i poredjenje ova dva modela u kratkim crtama... Iskoristi search opciju i ukucaj RN4 u toj temi...

Poslednja izmena:
Koji ROM se pokazao kao najfluidniji i stabilniji na RN4X? Da li i on ima neku Android One verziju kao A1?

Meni se recimo itekako isplatio prelazak sa RN4 na R5 Plus.

Pozdrav. Posle vise od dve godine na miui sistemu hocu da probam los. Da li bi neko strucan bio ljubazan da mi u poruci posalje instrukcije za flesovanje los 14.1. Otljucao sam bootloader. Hvala unapred!

Pozdrav. Posle vise od dve godine na miui sistemu hocu da probam los. Da li bi neko strucan bio ljubazan da mi u poruci posalje instrukcije za flesovanje los 14.1. Otljucao sam bootloader. Hvala unapred!
Lakse ti je da pogledas video na youtube nego neko da ti ovde pise...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Kao što je kolega rekao, lakše je da vidis video, no ono sto ti sigurno treba. Micro sd kartica, racunar, usb kabel. Kartica ti treba da bi mogao da uradis kompletan backup trenutnog sistema cca 9gb. Da bi to uradio treba ti TWRP recovery
http://en.miui.com/thread-646861-1-1.html

Nakon instalacije TWRP, mozes uraditi root i backup. Napomena, pre backup a obrisi sifru ekrana, pin, šablon, otisak prsta

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Исплати ли се прелазак на ноте 5?
Zavisi sta su prioriteti. Dosta bolji chipset, bolji ekran(ne samo 18:9, neko je presao i pisao da je bolji i prikaz boja), bolja kamera, zvuk pri snimanju, podrska tek krenula.

Bolji je uredjaj generalno, ako gledas doplatu, morao bi da prodas RN4 i u zavisnosti od verzije koje imas doplatis jos toliko, eventualno 70-80%, ali razlika je svakako primetna. Da li je vredno, to sam moras da procenis, svako telefon koristi na svoj nacin.

@Mikec

Ne postoji Android One verzija RN4, kao sto postoji A1 za Mi 5X.

Poslednja izmena:
Jel neko koristi dual apps?
Hteo bi da na taj način koristim dve različite verzije jedne aplikacije ako je to moguće?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno