Šta je novo?

FIFA 18

Hvala Padawan. Zanimljiv predlog.
Zarobljen sam sa karticama Sane, Salah, De Bruyne, Kane, Crespo, Larson i Robertson.
Sada tu mozgam kako i koga da iskoristim, a koga da se odreknem.
Aguero bih mi doneo novac za dosta toga, a opet lepo je da on i Crespo budu u špicu, moram da razmislim.
Ovaj De Ligt, pa on može jedino da se uklopi sa 3-4 ikone. Nije loš štoper.

Ne znam da li ste imali priliku da igrate sa Klose-om, ali covek je ubica, bukvalno. Svaki sut u okvir gola je pogodak. Cudo jedno.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Ja sam sa De Ligtom napravio novi tim i prodao Calcio odbranu (Kolarova nisam, ide u SBC veceras), nek igra na 5 chem ko ga sisa. Bila je dobra, ali ocu da probam ikonu Del Pjera, uzeo sam malo da probam prime za presmesnih 280k.

Skupi su Vertongen i Kurtoa, to mi je jedini problem, tako da sam 100 i nesto k u minusu, u odnosu na prethodni sastav. Takodje verovatno je glupo sto sam sada tumbao pre nego sto vidim sta cu da izvucem u Ultimate TOTS-u.

1y4ga8.png

Poslednja izmena:
Nećeš zažaliti sa Pinturikiom, drži mi i dalje volju za igrom, ja sam se zaleteo i uzeo ga za 500k, a na pc je malo kasnio kreš pa je za par dana bio 380k al šta da se radi.
Ja ću ubaciti večeras Kulibalija i Krosa pošto me je smorio i zakucao mi bejla na krilo.
Nadam se da će večeras da sevne nešto dobro posle 10 očajnih kartica..

Jos neki De Hea i ja sam zavrsio, sem ako mi danas ne dodje neka bas dobra ultimate tots kartica, a ne vjerujem nesto u to.

fut.png

Inace imam jos tots Handanovica, Iguaina, Veratija, Iska, Kulibalija, Fekira, Nalda, De Lita, Saula, Marcela, Markinjosa i Torgena Azara

TOTS Aspiliketa je ubjedljivo najbolji stoper kojeg sam ikad koristio, a koristio sam Pujola, Desaija, Ferdinanda, Nestu, Ramosa, Boatenga, Akea, Baija izmedju ostalih

Poslednja izmena:
TOTS Aspiliketa je ubjedljivo najbolji stoper kojeg sam ikad koristio, a koristio sam Pujola, Desaija, Ferdinanda, Nestu, Ramosa, Boatenga, Akea, Baija izmedju ostalih

I meni, toliko je dosadan za protivnika da je to nerealno 😀 svuda se stvori i sa takvom lakoćom osvaja loptu i otklanja opasnost..

Svi cekamo taj poslednji ultimate tots sbc u nadi da ce da nas izvadi. Hardcore wishful thinking. 😀

Ja sam po prvi put ove godine zadovoljan timom sa kojim igram iako nemam sve na 10chem. Tri igraca na 8 chem i nikakva se razlika ne primecuje. Sta vise igram bolje nego ikad. Odigrao 10 utakmica (6 dkt) i sve dobio skoro pa bez problema.

@padawan Ukoliko ces tog Chiesu da koristis za sbc preporucujem ti da popunis rupu sa Daglasom Kostom jer nije tako skup, a leti po terenu i ubija levom nogom. Finesse mu je isto preterano dobar, ali ja bih ga pre koristio po levoj nego po desnoj strani.

@zokifcrs Jako je lako uklopiti De Ligta sa Arijasom i Rajkardom, a ako nisi chem whore (kao ja) onda ih koristi bez Rajkarda i bice na 7 chem.

Da, Costa me urnise svaki put, brz je kao metak. Ali duplo je skuplji od Insignea, a nisam siguran da je uopste bolji. Razmisljam da utopim Saula, mada je dobar supersub, a Chiesa ce se verovatno vratiti na 25k nakon sto se zavsi TOTS i ionako je najlosiji u timu.

U sustini, vidim vec da cu jos par puta da menjam i formaciju i igrace, pitanje je da li ce uopste biti nekih krila. Nedostaje mi poslednje parce slagalice, a to je novi ultimate TOTS (ako izvucem nesto upotrebljivo) i jos jedan elitni igrac tipa TOTS Messi ili TOTS Neymar. Za Gulita se bas lomim, ali nisam siguran da mi se isplati 1m coina posto vise nemam ni ikone ni high rated igrace koje sam potrosio na Ronalda.

Slatke muke... Ali blizi se trenutak kada mogu da zaboravim na coine i konacno uzivam u ULTIMATE TEAM-u. 😀

Sto se mog loseg navikavanja na R9 tice, otvorio sam topic na EA forumu i dobio odgovore od LOL do korisnih saveta, pa eto, ako se jos neko dvoumi...

https://fifaforums.easports.com/en/discussion/comment/7250385#Comment_7250385

Poslednja izmena:
Posto se jos uvek lomis u vezi Gulita samo cu ostaviti ovo ovde. 😀 https://twitter.com/dr_hyp3/status/1003996820576464899

Ja i dalje mislim da se Gulit isplati cak i za taj milion koliko kosta sbc, a jos vise sada kada je De Ligt u igri i moze strasan tim da se napravi.

Zvuci glupo, ali tek kad sprcas sve coine krenuces da uzivas u igri jer do tada lomis glavu, tumbas igrace, menjas formacije i slicno. Ostalo mi je celih 5k kada sam zavrsio Ferdinanda i progledao sam jer nema vise mozganja oko tima. 😀

Ja sada gledam Ronaldinha 91 na cam. Zna li neko kakav je? Bas se sada lomim. Aguero, da li da ga ostavim ili ne?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ma stavljaj Aguera, si lud 🙂

Ronaldinjo je zver na CAM-u, i sto je najbitnije, uzasno zabavan za igru.

Inace, dobio sam Kane-a. EA me zaista mrzi.

Послато са Moto Z2 Play уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Kane, je l, pa i nije loš on. Imam ga ja, ali znam, moglo je to mnogo bolje. E pa Ronaldinjo ili Aguero. Za sada Aguero, pa ću videti za posle.

Prokleti Kulibali... Nisam ni sumnjao da cu dobiti jednu od najslabijih kartica iz totsa, ali sam se nadao da ces bar biti neki supersub tipa Fekir ili nesto tako. Dosta mi je golmana i odbrambenih igraca.

Kupio TOTS Mesija. Kad se smorim, radicu Gulita verovatno.

Haha, u ovoj ludackoj ekipi najbolji Del Pjero 😀

Haa.
KDB.
Imam ga 94, imam i Kejna koji igra tu.
Sada definitivno ništa od Ronaldinja. Žalosno je da on bude tu umesto KDBa. Ostaje i Aguero.
d67ba9c050111b6923e6b50779e61da0.jpg

Kazu da je ovaj 96 dosta bolji od SBC verzije...

Dobar je, al nekako ga ne vidim da mi odmeni Del Piera 🙂 zao mi da ga prodam, bog fudbala je a de brujne mi je bio tiha patnja sve vreme..

Ako se ne varam KDB ima high/high workrates sto znaci da bez problema moze da odigra na CM i bice fantastican. ADP je tata na CAM, tu prica oko CAM prestaje. 🙂

Dobio opet stopera, nevjerovatno. Humels je sjajan ali mi ne treba, mada mogu da ga koristim kao super sub definitivno na sredini, jer je tenk.

To e to, zavrsio tim, najverovatnije sam odustao od Gulita, mada mozda ga jos i odradim do kraja, ili kupim ako baaas padnu cene.

Odlucio sam se za TOTS Neymara i TOTS Costu oko R9, dok mi je sredina suplja sa odbranom, ali nema veze, draze mi je ipak da se zezam sa trojicom 5* igraca u napadu nego da jurim pobede (a dva su jos i 5* wf).

Nejmar se super pokazao, probacu jos malo neke druge formacije ingame, prvi utisak je da leti po terenu i daje golove kroz noge. Poslusao sam i Bojanov savet i uzeo Costu desno, malo me brine 3* wf, al' pace bar ne fali. Jos samo kada bih uvezbao scoop turn, heel flick i drag back... bice vremena za vezbanje sledeca 3 meseca, ne igra se vise za pobede.

Sad sledi WC mode i malo odmaranja od FUT-a, pa nazad u Avgustu i Septembru, a onda novo ludilo sa Fifom 19. 😀

Poslednja izmena:
Ja uzeh Ronaldinja 91. Nisam mogao da odolim.
[emoji847]Sada mi je levo Sane, desno Salah. Polušpic Ronaldinjo i dva centralna De Bruyne 96 i Kane 95. Videćemo kako će ići sa ovim igračima sredina.

Rasmisljam o promeni formacije kako bih iskoristio i KDB i ADP, čuo sam da je dobar i na mestu špica.
Samo ne znam kakva je trenutna formacija u meti i koga staviti na RM sa 110k koina..
Untitled.jpg

Hm, mozda neka od verzija Salaha...

Hmm razmisljam ili njega ili Mareza.. nisam neki fan ove formacije, više volim da imam dva cdm-a ili cm-a ali šta sad..

TOTS Mahrez onda, njega je cak i Gorila koristio i to na ST poziciji, LUDACKI dobar igrac.

TOTS Mahrez onda, njega je cak i Gorila koristio i to na ST poziciji, LUDACKI dobar igrac.

Da, da, kompletan igrač, koristio sam ga i ja dok nije uleteo Kros, pa sam krnenuo u opšte promene ali došlo je vreme da završim i ja sa kompletiranjem tima pa da se posvetim igranju, ko šta zadnjih mesec dana kao na traci, samo dolasci i odlasci 😀

Poslednja izmena:
Rasmisljam o promeni formacije kako bih iskoristio i KDB i ADP, čuo sam da je dobar i na mestu špica.
Samo ne znam kakva je trenutna formacija u meti i koga staviti na RM sa 110k koina..
Pogledajte prilog 252366

Meni nekako ovi igraci vuku ga 4-1-2-1-2(2) i to u sledecem rasporedu: Napadaci LST Son (5* wf), RST Larson, CAM ADP, LCM Blanc, RCM KDB, CDM Tots Doucoure i odbranu vec imas.

Postoji mali bag gde u toj formaciji CAM i RCM cesto menjaju mesta pa ce tako i KDB podjednako da ti bude na CAM sto je skroz okej, a ukoliko ti Blanc vise odgovara na cdm onda na LCM stavi IF Pogbu koji je 136k buyout. Skupices tih 26k ocas posla, a mozda prodjes bolje na bid.

Nazad
Vrh Dno