boban.jolic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.06.2010
- Poena
- 320
Hello, jel moze neko upustvo kako instalirati gcam?
Sent from my CW-Hi8-super using Tapatalk
Sent from my CW-Hi8-super using Tapatalk
Jel zna neko nesto o kupovini ovog telefona u Kini? Da li moze da se nadje global verzija u radnjama? I kako ide sa carinom? Da li moze jedna osoba da prenesa dva telefona kao svoja?
Promašio si temu [emoji12] ovo je za note 5, a ima za Redmi 5 i plus verziju.Redmi 5 Plus rootovan i ubačen TWRP. Nakon automatskog update-a, obrisan TWRP i upadne u bootloop. Sve dok ne uradim factory reset i obrišem internu memoriju, ne bootuje. I to je slučaj već neko vreme. Postoji li neko rešenje?
Na Note 4x update uvek prođe, samo uradim fleš TWRP-a, uradim root i sve je kao pre.
Zna covek gde ce naci pravi odgovor, na to je ciljaoPromašio si temu [emoji12] ovo je za note 5, a ima za Redmi 5 i plus verziju.
Inače što guras twrp na telefon ako devojka koristi stock? Kontam da se ne razume kao ni moja, pa nisam hteo da joj svaki mesec kad dodje security petljam oko telefona [emoji16]
Promašio si temu [emoji12] ovo je za note 5, a ima za Redmi 5 i plus verziju.
Inače što guras twrp na telefon ako devojka koristi stock? Kontam da se ne razume kao ni moja, pa nisam hteo da joj svaki mesec kad dodje security petljam oko telefona [emoji16]
Pardon.Zna covek gde ce naci pravi odgovor, na to je ciljaoVerovatno mu devojka koristi gcam pa zbog toga?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Promašio si temu [emoji12] ovo je za note 5, a ima za Redmi 5 i plus verziju.
Hehe, a znas li mozda jos koji Miui rom imas global, china, india, stable, developer, beta? Miui 9 ili Miui 10? A gde su Miui custom romovi, xiaomi.eu, mi-globe, miuipro, multirom, miui.su, itd... LoL stvarno ga preterase, ali dobro je sto je to tako, sladje je i zanimljivije...Ja i dalje pokusavam da provalim koji telefon imam :d:d
Note 5, 5plus, pet pro, redmi pet pro fak det
Ti rece da neces uzimati RN5 i da te ne interesuje, secas se neo geo?citam ovo oko twrp i bootloop i update-a i slicno, pa me zanima jel ovo karakteristicno samo za oficijelne romove, i da li ako se ubaci twrp i posle neki custom rom, posto na xda ima lepa podrska, da li ubtom slucaju nece biti problema, tj sve ce biti bezbedno sto se tice bootloop-a itd ... takodje, ako neko ima linkove za provereno dobre maske na AE, da se poruci na vreme
Sent from my SM-A320F using Tapatalk
Znam, ja koristio miui jos dok je vecina bila na simbijanu.
Ne, tad sam bio na htc magic (cini mi se da sam koristio neku stariju verziju miuija), posle na droid razr motoroli, a na njoj sam koristio miui v4 cini mi se... Posle sam koristio miui v5 na Xiaomi Mi2s legendarnom telefonu koji koriste i dalje milioni ljudi sirom sveta:Eh to su bili dani
Spaxon je tada bio na 3310 :d
Miui4 je bio bum kod mene na S2.
Joooj, izvinjavam se, pomesao sam te sa @neogeo spojeno dakleja to nisam nikad rekao, mozda si me pomesao sa korisnikom vrlo slicnog imena ... u svakom slucaju i da sam to rekao (a nisam), nema razloga za osporavanje mog pitanja ako nemas odgovor, jer mimo svega pitanje je verujem korisno za dosta korisnika, da znaju sta mogu da ocekuju
Eh, da, sad sam se setio da sam v4 takodje koristio i na Jiayu G4 Advanced, sto je to bio dobar telefon u to vreme, setice se vec nekoEh to su bili dani
Spaxon je tada bio na 3310 :d
Miui4 je bio bum kod mene na S2.
Eh to su bili dani![]()
.
Kod Xiaomi-ja da bi offical rom radio na custom recovery-ju (twrp) mora da se patch-uje boot.img da bi prosao boot inace zaglavi , tj. upadne u bootloop.
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
ja to nisam nikad rekao, mozda si me pomesao sa korisnikom vrlo slicnog imena ... u svakom slucaju i da sam to rekao (a nisam), nema razloga za osporavanje mog pitanja ako nemas odgovor, jer mimo svega pitanje je verujem korisno za dosta korisnika, da znaju sta mogu da ocekuju
neo geo vs neogeoHah,zna @spaxon cesto da trci pred rudu.Cekaj da pocne prosipati oko romova na RN5,Xposed mu je specijalka..)
@Hector Ruiz
Redmi 5 Plus ne bih razmatrao pored ova dva. U sustini to je prilicno losija/slabija verzija RN5.
RN5 ima prilicno bolji chipset i kameru od oba, od A1 ima i bolju bateriju. Ako volis 18:9 ekrane, kao i vece ekrane, to je dodatan plus za RN5. Pogledaj moju poruku na A1 temi, neko je pisao svasta, pa sam morao da iznesem misljenje :d
A1 bih ramatrao iskljucivo ako su kvalitet izrade, Android One i zvuk na slusalicama/zvucniku na prvom mestu. Moj izbor bi bio RN5, kao sto sam i za sebe izabrao(6gb verziju doduse, mada je i 4gb odlicna), a izbor je bio mnogo veci jer dobijam direktno iz CN.
4/64 verzija za 20e vise, po meni nema smisla ici na 3/32.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari