Radi, ali mora da se instalira aplikacija Mouse toogle kako bi mogao da se koristi (aplikacija pretvara daljinski u mis-a)Pozdrav svima, da li eon radi na amazon fire stack?
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Ne vidim razlog zasto na ovom drugom ne bi radila...
Sent from my Samsung G950FD using Tapatalk
Pozdrav svima, da li eon radi na amazon fire stack?
Radi ali moras da ga "editujes" u apk editoru da verziju 1.14 izlaziras da je 2.16
...pozz
Lepo običan tv i android box... imam istu situaciju i isto sam hteo smart da uzmem, al sam odustaoDa li bi trebalo da radi eon smart tv aplikacija na bilo kom smart modelu samsung ili lg iz 2017-2018 godine? Mislim, da li bi aplikacija radila bez seckanja i na entry smart jeftinije modele?Uzeo bih neki manji 32“ za zatvorenu terasu i da preko wifi hvatam net i tako izbegnem kablove.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Imam android box za tv u dnevnoj sobi ali je cimanje za daljinac. Čak imam i mele air mouse ali mi se ne sviđa kako to radi. Svidela mi se ideja da daljinac od tv kontroliše i eon aplikaciju. Sestra ima lg smart tv star 3 godine i magic daljinac koji radi odlično. Mana tom daljuncu je što koristi punjive obične baterije ali osećaj pri korišćenju je baš dobar. Računam da kod novijih serija sistem radi bolje pa sam zato pitao da li neko ima iskustvo sa eon smart aplikacijom na nivijim entry modelima.Lepo običan tv i android box... imam istu situaciju i isto sam hteo smart da uzmem, al sam odustao
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
Jel tebi izbacuje ovo na sve kanale ?
Ja sam probao sa Hola VPN, ali ne rade SK ni Cinestar ni preko srpskih ni bosanskih ni hrvatskih proksija. Može li neko da mi preporuči VPN preko kojeg radi? Naravno, privatnu poruku. Da se ovi iz SBB ne bi uzbunili.
100% cpu usage je obicno znak da graficka ne podrzava hardversko dekodiranje za taj video codec. Mozes da probas da pustis ovaj 1080p h264 video http://distribution.bbb3d.renderfarming.net/video/mp4/bbb_sunflower_1080p_30fps_normal.mp4
Video Decode: Hardware accelerated
Na time. Is vreme mi nije ažurirano tj sat žuri po 10-15 sekundi. Kada uđem u podešavanja sata i pod opcijom synchronize with an internet time server u polje server upišem https://time.is dobijem gresku sa sledecom porukomResenje za crni ekran na pc-u: manuelno podesite vreme u win-u na vreme sa time.is i refresh.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari