Pazi ako rootujes, gube se podaci otkljucavanjem bootloadera.
Evo da kazem za ovaj poslednji update od pre dan dva:
Svaka cast Xiaomi na jos jednoj gluposti. Ja nisam imao nikakvih sumova, ko ima, neka kupi normalne slusalice.
Sada sam samo dobio d mi neke pesme zvuce tise.p
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Nemoj da dajes oprecne informacije, jer on mozda ima i dalje april gde nece izgubiti podatke ako otkljuca bootloader. Od majskog security patch-a se gube podaci otkljucavanjem bootloader-a.
Factory reset je kroz settings, hard reset kroz recovery mode.Oba imaju isti rezultat,s tim sto je u teoriji moguce da kroz factory reset mozda moze neki rep da ostane.Licno, nisam nikakvu razliku osetio, ali preferiram kroz recovery da radim hard reset.Imam malo pitanje da mi pojasni neko od iskusnijih. Koja je razlika izmedju factory reset i hard reset-a? Factory reset u podesavanjima, vraca na fabricka podesavanja to znamali vidim da se dosta preporucuje i hard reset, pa kako se on radi, i da li je uopste drugacije ili samo drugo ime?
Ps. Znam da treba da postoji reset prilikom drzanja power i dugmeta za pojacavanje.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari