Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Ti ostali, kako ti kažeš što furaju fazon 1-2-3 GB imaju 100-150 GB za 1000-1500 dinara mesečno kroz kućni internet a MTS to nema.

Kućni net je kućni net, nema minuta i poruka. Za to ti treba još jedna kartica i još jedna pretplata da bi bilo egal sa MTS. Istina je da je ta MTS ponuda ošišala u tom trenutku sve akcije do sada koje su ikada bile. Jedino što je meni MTS kanal u Žarkovu, džabe mi tih 100GB kada ne može da se obavi razgovor, inače da nije tako, uzeo bih tu MTS ponudu.

Kućni net je kućni net, nema minuta i poruka. Za to ti treba još jedna kartica i još jedna pretplata da bi bilo egal sa MTS. Istina je da je ta MTS ponuda ošišala u tom trenutku sve akcije do sada koje su ikada bile. Jedino što je meni MTS kanal u Žarkovu, džabe mi tih 100GB kada ne može da se obavi razgovor, inače da nije tako, uzeo bih tu MTS ponudu.
Upravo.
Telenor ne želim da me ograničavaju kroz aplikacije. Vip KN je ok, ali zauzima još 1 SIM slot, plus cena celog paketa bi bila 2150din (Neo2+KN1) umesto 1200din kao na mts:u, plus na mts:u je sve bilo combo, sve u jednoj SIM kartici. Zbog toga pitam koji je to potez mts:a bio, da stvori osećaj kod korisnika da im je uvek malo data? Po onoj Jevrejskoj, dabogda imao - pa nemao? [emoji849]

Kod Telenora mozes da koristis kucni net i bez kartice, kao i kod Vipa postpaid internet (za kucni/vikend net ne znam)...

Sistemski, ako su obe kartice/ugovora na tvoje ime
tele.jpg

Za Vip ne mogu da nadjem nista sem ovog vip.jpg a nisu mi pominjali to deljenje sa drugima i doplatu za tu uslugu...

Poslednja izmena:
Ljudi ima li neko problema sa mrezom. To mi se javlja vec par telefona u nazad. Z2, Alcatel Idol etc. SAda sam na P9lite i ako mi je mreza na 4g/9g/2g, precesto mi se desava da mi stigne poruka da sam imao propustene pozive. Znaci u pitanju je kao da sam nedostupan. TO mi se desava i kada sam u kuci,a telefon bukvalno u rukama ili da sam napolju. Znaci nema pravila. Sta mi je ciniti.
Probaj da podesis, barem za probu, na 3G-only. Onda ces znati da je do nepotrebnog prebacivanja medju 2G/3G/4G...
uglavnom, ako mozes da podesis telefon na 3G/4G-only (bez 2G, moram kroz neke menije ili dodatne aplikacije, ne postoji po defaultu), to bi ti verovatno resilo problem.

Vrlo retko se desavalo na VIPu.

Kome se desava tokom maja, oni su izgleda bas poceli da rade na mrezi, ali da li je sredjivanje postojeceg samo ili nesto dodaju ne znam... u Nisu su postali mnogo losiji.
NIje neupotrebljiv, daleko od toga, nemam propustene pozive (na S7 je lako na 3G/4G only da se podesi kada imas root barem), ali nije ona komocija kao u vecini BGa, ili ranije u Nisu..

Pozdrav kolege,

Trenutno sam na NOVA 2 paketu ( 3Gb + 600mb neta + sms + minuti).
Placam je sa 20% popusta cini mi se, 800 i neki dinara mesecno.
Dobio sam papirnu ponudu tri meseca pre isteka ugovora da predjem na Klasik plus tarifu za 799 dinara mesecno . To mi se ne svidja.
Broj koristi tinejdzer i treba mu MNOGO neta. Aparat mu ne treba.

Ima li neka od tarifa koju mi preporucujete ? Neo 2 za 999 dinara ?
Da li mu ostaje ovih 3Gb neta u slucaju prelaska na NEO tarife ?

Pozdrav kolege,

Dobio sam papirnu ponudu tri meseca pre isteka ugovora da predjem na Klasik plus tarifu za 799 dinara mesecno . To mi se ne svidja.

Ako je to onih 3gb zauvek onda mu ostaje.

Ostaje i pri prelasku na Klasik.

Sta je sa VIP online tarifama uz neki dodatak za razgovor / sms? To bi moglo da se koristi za mobilni ili ne?

Sent from my Cool1 C106 using Tapatalk

Moze, ali najniza je sada 600-700, koliko vec + dodaci... dok je bila Online 3 za 300 to je bila bombonica stvarno.

Pozdrav kolege,

Neo 2 online i dobije neo minute i poruke i 6GB (3 od ranije + 3 nova) interneta za 999din.

Danas aktiviram Net za čet u okviru WA, Viber, fb I fb Messenger aplikacija. Potvrdili su da slanje multimedije (video klipovi i fotografije) je moguće, u okviru aplikacija..tj. ne troše se data. Sada pozovem ponovo, operater kaže mogu fotke, ne može video. Pozovem još jednom, čisto da proverim kod sledećeg operatera, potvrdila je da je slanje multimedije, u okviru aplikacija moguće. Na posletku nisu bili sigurni, pa su proslediti zahtev tehničkoj podršci da oni potvrde.
Wtf.

Danas produzio ugovor 4 i nesto meseca ranije bez penala, i dobio 2 promocije,1GB u romingu i 1GB u nacionalnom saobracaju.
NEO 2 paket je u pitanju,sve ukupno 6GB + giga u romingu za 999 din.
Vise nego dobro za mene.

+1

U ugovoru mi pise da je i MMS uracunat u paket,da li je neko isprobao,tj.da li su mu naplatili?

OnLine ili u poslovnici?
Meni su u poslovnici rekli da mora OnLine, da bi se iskoristila promocija +1GB.
Popunio zahtev za prenos broja u aplikaciji ali ne vidim opciju da uzmem ugovor na 2 godine, vec nudi samo opciju bez ugovorne obaveze...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Morash se prenesesh. Pa tek kad to prodje onda ugovor.

OnLine ili u poslovnici?
Meni su u poslovnici rekli da mora OnLine, da bi se iskoristila promocija +1GB.
Popunio zahtev za prenos broja u aplikaciji ali ne vidim opciju da uzmem ugovor na 2 godine, vec nudi samo opciju bez ugovorne obaveze...

Telefonom.
Zvao sam ja njih prvo da prijavim problem oko rezervacije GB u romingu,jer nije stizao email za potvrdu,pa su me pre dva dana kontaktirali i covek me pita da li da proveri za mene da li mogu bez penala da produzim toliko ranije,ja mu rekoh neka proveri,i javio se covek posle 10-ak minuta i kaze moze.Tako da mi je sve ispalo kako treba.

Samo sto ti je ugovor i dalje 24+4 meseca, a onih zadnjih 4, ako ne produzis ranije, idu po punoj ceni.

I ja se iskreno razmisljam da produzim zbog ovog u romingu, ali mi nesto kaze da ce doci bolja ponuda... 1GB mesecno je meni i vise nego dovoljan, ali mozda ce Tln dati ponudu drugih zemalja.

A1 Slovenija sada ima ponudu ukljucenog data rominga u 65 zemalja, ako sam dobro razumeo! EEA + 34 zemlje van EEA sada.

Stvarno je Vip napravio razliku sa ovim roaming dodacima, kapa dole. Mislim da će morati konkurencija hitno da da neki odgovor na ovo.

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka

Ne ide sve po 999, samo 24 mes.

U ugovoru mi pise da je i MMS uracunat u paket,da li je neko isprobao,tj.da li su mu naplatili?

Ako se ne varam, MMS I SMS su na VIP oduvek bili jednaki. Ja koristim VIP nekih 5-6 godina i povremeno pošaljem MMS, nikada nije naplaćen.

Ako se ne varam, MMS I SMS su na VIP oduvek bili jednaki. Ja koristim VIP nekih 5-6 godina i povremeno pošaljem MMS, nikada nije naplaćen.

Nikad nisam slao MMS pa zato pitam.

Desi se da mesecima ne pošaljem MMS, a u maju, do sada 3 ili 4 :d
Potrebno je da dostavim fotografiju ljudima sa kojima nemam kontakt preko nekog IM.
I zapravo, MMS funkcioniše :)

Desi se da mesecima ne pošaljem MMS, a u maju, do sada 3 ili 4 :d
Potrebno je da dostavim fotografiju ljudima sa kojima nemam kontakt preko nekog IM.
I zapravo, MMS funkcioniše :)

Jel mms ide isto kao sms ili je potreban net?
Nisam siguran kako to funkcionise,mislim na mms.

Nije potreban net.

Edit: definitivno se ne naplaćuje MMS u Neo paketima
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
6bf900de4d93d0ff025e4e8fce6138b1.jpg

Poslednja izmena:
^jeste po defaultu. Ali na dosta telefona ima fore da se prebaci Messages da radi i bez obilnog neta.

Nazad
Vrh Dno