Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Nije ovo lose neo4 cela uo za 1000din, još ko ima onih 3gb od ranije i 1gb online što se dobija. Nije loša ponuda 8gb i neo minuti za 1k din.

Gesendet von meinem HUAWEI VNS-L21 mit Tapatalk

Da, ali ako vec imas jedan broj pod UO :(

U sustini ne vidim neku posebnu pogodnost, samo +2GB :) Ali nisam siguran da vazi za celu UO cena od 999! To NE pise. Pise da za postojeci broj ce biti 999 do kraja UO samo.

Dobija se Neo4 za novi broj, 999rsd cela UO, plus Neo4 na postojećem broju. Dakle dve Neo4 tarife za 2000rsd na 2god.

Nije 2 Neo4 na 2 godine, jedna (novi broj) je na 2, druga je do kraja trenutne UO... barem tako stoji, a sta se dobija i da li ti to u stvari produzuje ono 24+PREOSTALO_MESECI ne pise detaljno.

Ne. Baš tako kako sam napisao. Bar su mi tako rekli.

Meni drugačija poruka stigla [emoji16]
de1d8e88618b6bbcb4c5a27a9f701bb1.jpg

Nisu svima iste ponude. Imaju presek stanja korisnika i na osnovu njihovih potreba šalju kumulativne SMS. U mom slučaju je bolja ponuda jer imam samo 1 broj u Vip mreži.

Vidim na Facebook da VIP najavljuje nešto u vezi sa roamingom. Kao nije ukidanje roaminga, ali teaser za "kampanju" počinje sa "Šta prvo uradiš kada pređeš granicu" i na fotografiji je telefon sa uključenim roamingom, a sve ostalo na ekranu telefona je blurovano.

Šalju sve različito, pa ko se upeca, upeca se, a ni ne zna da postoje druge poruke i ponude.

Meni je 5 meseci ostalo do kraja ugovora.

Nisam dobio baš ništa, na poklon, od bilo kojeg operatera. Od kada sam na Vip mreži, bio sam više puta iznenađen. Prvo, poklon od 1/2GB za rođus, pa uvek neke akcije, povoljnosti.. Jeste da im je 3G puno lošija u poređenju sa 4G signalom ali se ne žalim. Konkretno, kome su potrebni Neo minuti na još jednom broju u kući, poslu.. whatever, ova Neo4 ponuda je više nego povoljna. Ako plaćate Neo2, uključite još jedan broj u Neo4, dobijete Neo4 po ceni od 999rsd tokom cele UO, plus upgrade na već postojećem broju sa Neo2@Neo4.

Druga je stvar što su svima potrebni Gigabajti, ali je svejedno extra ponuda.

Stavis BonBon karticu :d
Pretece me :D
Inace, ovde ispada da dobijas Neo4 za 999 ili su nesto lose formulisali :)

Druga je stvar što su svima potrebni Gigabajti, ali je svejedno extra ponuda.
Daj ti meni 10x manje nego sto nudi Neo2, za 2x manje, rado... u stvari i 10% manje da kosta, rado ;)

Ja ne znam gde cu sa GB :D A prosli mesec sam presao 50GB (od cega je <500MB za ostale appove, ostalo je za Speedtest). Sa druge strane... wifi 500GB :) Od toga, ESFE je naravno najvise, sa >450GB, ali opet... a ja kuci ne koristim Chrome i ostalo nesto.

Ja nisam dobio ni jednu poruku.
Mozda zato sto nisam Neo vec Nova 5 tarifa.
Opet cu da kazem da ja net potrosim do 10tog u mesecu.
Ovi ljudi koji misle da ce dobiti bilo sta od bilo kog operatera zive u zabludi.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ni ja nisam dobio, u januaru mi istice. Ali iskreno me i ne zanima.

Ja čekam da ponude bilo šta, ističe krajem avgusta :)

Imam utisak da oni to šalju random. Moja ugovorna obaveza ističe u januaru. Upravo sam shvatio da je moja ponuda drugačija od one sa kojom sam povredio. Meni nude PRELAZAK na Neo4, jer ja sam Neo2 trenutno. Potrošim max 100mb neta, pošaljem nekoliko stotina SMS (autoresponder) i pozovem 200-300min. Mesečno.
Ali zato primim 60-120 minuta. Dnevno.
Koji moj meni nude veći paket?!
Uzeo sam Neo samo zbog ovih poruka, da ne moram da štedim karaktere, već imam kulturne automatske poruke.

Vidim na Facebook da VIP najavljuje nešto u vezi sa roamingom. Kao nije ukidanje roaminga, ali teaser za "kampanju" počinje sa "Šta prvo uradiš kada pređeš granicu" i na fotografiji je telefon sa uključenim roamingom, a sve ostalo na ekranu telefona je blurovano.

Daj link.

Iz razloga jer imaš 1 broj u Vip mreži. I nije random, već svaki SMS se šalje ciljnoj grupi.

Мени(у породици)исто послали,а уговор обновљен прије 3-4 мјесеца.Није лоше ко има потребу,али ми не,доста један број за неограничене разговоре и сав интернет који нас следује.

Imam utisak da oni to šalju random. Moja ugovorna obaveza ističe u januaru. Upravo sam shvatio da je moja ponuda drugačija od one sa kojom sam povredio. Meni nude PRELAZAK na Neo4, jer ja sam Neo2 trenutno. Potrošim max 100mb neta, pošaljem nekoliko stotina SMS (autoresponder) i pozovem 200-300min. Mesečno.
Ali zato primim 60-120 minuta. Dnevno.
Koji moj meni nude veći paket?!
Da bi vise placao?

Od danas uz bilo koji NEO postpaid - 1GB neta mesečno u roamingu + 1RSD/MB za prekoračenje:
https://www.vipmobile.rs/privatni/ponuda/postpaid

1 GB u romingu i surf po specijalnoj ceni od 1 dinar / 1 MB uz NEO tarifu, možeš da koristiš u sledećih 30 zemalja, kod preporučenih operatora. Odabirom drugog operatora, korišćenje interneta neće biti omogućeno.

Korišćenje interneta u zemljama, koje nisu obuhvaćene ponudom, dostupno je po regularnim roming cenama.

Spisak zemalja partnerske operatere vidite na sajtu:

Albanija
Austrija
Belorusija
Bosna i Hercegovina
Bugarska
Češka
Crna Gora
Francuska
Grčka
Holandija
Hrvatska
Irska
Italija
Južna Afrika
Kanada
Lihtenštajn
Mađarska
Makedonija
Malta
Nemačka
Novi Zeland
Portugalija
Rumunija
Rusija
SAD
Slovenija
Španija
Švajcarska
Turska
Velika Britanija

I just got one word: woa! Ubise Bonbon ;)

Da li i postojeci korisnici Neo imaju taj 1GB ili mora novi ugovor da se potpise?

Jel ovo 4gb neta i neograničeni minuti mogu da se dobiju na novi ugovor za 999din?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Samo godinu dana posle godinu dana regularna cena...i ne mozes na pola da kazes ja bih da uzmem veci paket i telefon traze ti da nadoknadu.
Jel ovo 4gb neta i neograničeni minuti mogu da se dobiju na novi ugovor za 999din?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

I just got one word: woa! Ubise Bonbon ;)

Dobar je i bonbon, kad ides na duze, inace za izlet od dan dva, ovo u NEO paketima je ok.

Inače, evo jednog detalja bitnog:
A sta se desava ako se ipak telefon na trenutak poveze na nekog drugog operatera? Da li internet ne radi ili se naplacuje po standardnoj (skupoj) ceni?
Data saobraćaj ne bi radio, ali bi radile poruke i pozivi. Ali ako si u državi koja ne spada u 30 navedenih, koristićeš datu po standardnom cenovniku koji je važeći za tu zemlju.

Odgovor sa fejsbuka.

Ne bih se ja igrao sa romingom

Vrh Dno