"Šta prvo uradiš kada pređeš granicu"
Meni drugačija poruka stigla [emoji16]
Haha, uze mi reč iz usta.Stavis BonBon karticu :d
Pretece meStavis BonBon karticu :d
Daj ti meni 10x manje nego sto nudi Neo2, za 2x manje, rado... u stvari i 10% manje da kosta, radoDruga je stvar što su svima potrebni Gigabajti, ali je svejedno extra ponuda.
Vidim na Facebook da VIP najavljuje nešto u vezi sa roamingom. Kao nije ukidanje roaminga, ali teaser za "kampanju" počinje sa "Šta prvo uradiš kada pređeš granicu" i na fotografiji je telefon sa uključenim roamingom, a sve ostalo na ekranu telefona je blurovano.
Da bi vise placao?Imam utisak da oni to šalju random. Moja ugovorna obaveza ističe u januaru. Upravo sam shvatio da je moja ponuda drugačija od one sa kojom sam povredio. Meni nude PRELAZAK na Neo4, jer ja sam Neo2 trenutno. Potrošim max 100mb neta, pošaljem nekoliko stotina SMS (autoresponder) i pozovem 200-300min. Mesečno.
Ali zato primim 60-120 minuta. Dnevno.
Koji moj meni nude veći paket?!
1 GB u romingu i surf po specijalnoj ceni od 1 dinar / 1 MB uz NEO tarifu, možeš da koristiš u sledećih 30 zemalja, kod preporučenih operatora. Odabirom drugog operatora, korišćenje interneta neće biti omogućeno.
Korišćenje interneta u zemljama, koje nisu obuhvaćene ponudom, dostupno je po regularnim roming cenama.
Jel ovo 4gb neta i neograničeni minuti mogu da se dobiju na novi ugovor za 999din?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
I just got one word: woa! Ubise Bonbon![]()
A sta se desava ako se ipak telefon na trenutak poveze na nekog drugog operatera? Da li internet ne radi ili se naplacuje po standardnoj (skupoj) ceni?
Data saobraćaj ne bi radio, ali bi radile poruke i pozivi. Ali ako si u državi koja ne spada u 30 navedenih, koristićeš datu po standardnom cenovniku koji je važeći za tu zemlju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari