Šta je novo?

Huawei P10 lite

Ne pomaze uvek. Meni nije pomoglo.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ja nisam nikad imao problem sa odzivom aplikacije za kameru. Moguce da u kombinaciji sa FB ili messengerom pravi neki bug. Svi se zale na FB i messenger cak i na modelu P20 koji uspori telefon za 50%. Ja to ne koristim pa ne mogu da komentarisem iz licnog iskustva ali dosta ljudi ima primedaba.

FB i messanger ubijaju tel, svaki. Stopke, cudi me, svakome je do sad pomoglo, ko je imao problem.

Sent from my 3310

Ni ja ne koristim ništa od društvenih mreža na tel. Nikad nikakav problem sa tim nisam imao....

FB i messanger ubijaju tel, svaki. Stopke, cudi me, svakome je do sad pomoglo, ko je imao problem.

Sent from my 3310

nije svakom, meni nije :)
samo ogranicenje na 4 pozadinske aplikacije, softver je djubre.
ako se ne ogranici posle 24h krece telefon da baguje i usporava.

Apsolutno nikakvih problema niti sa jednom drustvenom mrezom.Nikakvih usporenja ili problema nema.Cak ni sa apdejtom B207,koji je misteriozno povucen.

B207 je kod mene, sve radi ok. Jedino što sam ja skinuo Messenger lite umesto obicnog, mada mi isti djavo.

Sent from my 3310

Zna li neko ,ima li negde još uvek da se kupi original smart Flip cover ?
Jel neko uzimao one Flip miror case?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tema se zove bas kao i telefon honor8lite. ;)

Mozes je (uz sve ostale koje po defaultu dolaze uz taj telefon) skinuti odavde - KLIK

Nakon update na B207 baterija mi se veoma brže prazni, jel zna neko rešenje ?

Clear cache is recovery-ja, nek prodje par ciklusa baterije i ako se ne popravi, hard reset..

Izgleda ovog meseca nista od Orea zvanicno.Izasli B209 i B210.

Poslednja izmena:
Ne može. B207.
244b0d9e1f8f1c305717adbf8f1575b9.jpg

Sent from my 3310

Ma definitivno su poludeli. Sta sad krecu beta pa mi istestirasmo sve zivo....[emoji41] Ali stvarno nisam primetio jedan jedini bug sa ovom recimo beta b321-log.

Da li je neko imao problema sa aplikacijom za tel zadnja dva dana.

Ja sam juče imao problema

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Evo opet i danas neće da se uloguje i ja je deinstaliram sa telefona i nemogu sad da je nađem na play prodavnici.Mislim na aplikaciju za benchmark forum

Poslednja izmena:
A aplikacija za telefon je?

Juče jednom samo nije radila u toku dana, preusmeravalo na browser. Danas ok

Sad mi izbaci "Required client information missing" kad oću da se ulogujem

Problem je do benchmarka. Juče nije preko tapatalka da otvori bench.

Sent from my 3310

Ma definitivno su poludeli. Sta sad krecu beta pa mi istestirasmo sve zivo....[emoji41] Ali stvarno nisam primetio jedan jedini bug sa ovom recimo beta b321-log.

Taman kada izadje Android P,oni ce valjda da puste za P10 Lite verziju O.Nastavljaju sa nebulozama konstantno za ovaj model.Ne cudi me da posle pojave Orea,unakaze i njega njihovim cuvenim apdejtima.Vise nije ni vazno.

Nazad
Vrh Dno