djomla43
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.12.2012
- Poena
- 265
Pomaže, uz brisanje cache-a iz recovery-a.Ne pomaze vadjenje kartice. Samo ograničenje procesa u pozadini na 4.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Sent from my 3310
Pomaže, uz brisanje cache-a iz recovery-a.Ne pomaze vadjenje kartice. Samo ograničenje procesa u pozadini na 4.
FB i messanger ubijaju tel, svaki. Stopke, cudi me, svakome je do sad pomoglo, ko je imao problem.
Sent from my 3310
Ima u Skoplju u salonima Telekoma ako te nosi putZna li neko ,ima li negde još uvek da se kupi original smart Flip cover ?
Jel neko uzimao one Flip miror case?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zna li neko ,ima li negde još uvek da se kupi original smart Flip cover ?
Jel neko uzimao one Flip miror case?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma tek sad krece beta program do kraja maja. Ako je neko na b206 nek proba beta.apk dal funkcuonise za SrbijuIzgleda ovog meseca nista od Orea zvanicno.Izasli B209 i B210.
+1Ma definitivno su poludeli. Sta sad krecu beta pa mi istestirasmo sve zivo....[emoji41] Ali stvarno nisam primetio jedan jedini bug sa ovom recimo beta b321-log.
Ma definitivno su poludeli. Sta sad krecu beta pa mi istestirasmo sve zivo....[emoji41] Ali stvarno nisam primetio jedan jedini bug sa ovom recimo beta b321-log.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari