Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U sustini kad se sve sabere dacu im isto para koliko bi im dao da ostanem na duo gold samo sto bi produzio ugovor na jos godinu dana.

Meni je istekap Trio Gold ugovor odavno i ove promocije sto nude su kazu samo za nove korisnike sto je bezobrazluk cist!
Nude mi neke dodatne kanale sto me ne interesuju za iste pare...Kako bi mogao da iskoristim akciju 12 meseci popusta jel moze neko iz moje kuce drugi da uzme sebi onda nov paket a ja moj napr. da ugasim?

Meni je istekap Trio Gold ugovor odavno i ove promocije sto nude su kazu samo za nove korisnike sto je bezobrazluk cist!
Nude mi neke dodatne kanale sto me ne interesuju za iste pare...Kako bi mogao da iskoristim akciju 12 meseci popusta jel moze neko iz moje kuce drugi da uzme sebi onda nov paket a ja moj napr. da ugasim?

ne moze...
cekaj kao i ja MTS optiku. :d

Da li je jos nekom racun za april uvecan za 100 dinara bez obavestenja?

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Kod mene je ista cena, trio Gold.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ako ti je istekla ugovorna obaveza može da se vodi na nekog drugog.
To sam ja uradio istog dana potpisao novi ugovor a stari sa isteklim UO ugasio.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Ako ti je istekla ugovorna obaveza može da se vodi na nekog drugog.
To sam ja uradio istog dana potpisao novi ugovor a stari sa isteklim UO ugasio.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

meni je decidirano receno da to nije moguce (u NS poslovnici na Bulevaru Oslobodjenja)

Potvrđujem ovo što je rekao Luksi. Tako sam i ja uradio i ostvario promociju kao novi korisnik. Samo na drugog člana potpisao, a na starog raskinuo. Samo im objasni šta želiš i da neće morati da razvlače ponovo kablove već samo da ubodu nove uređaje kada odšrafe stare i to je to. Malo su kako bih fino rekao, glupavi :D, preko telefona i moraš da im crtaš tj spominješ da ćeš prekinuti ugovor i promeniti provajdera ako ti ne dozvoljavaju to što želiš i odmah može i dobiju neko posebno razumevanje za tvoje potrebe i kreativne ideje.

Potvrđujem ovo što je rekao Luksi. Tako sam i ja uradio i ostvario promociju kao novi korisnik. Samo na drugog člana potpisao, a na starog raskinuo. Samo im objasni šta želiš i da neće morati da razvlače ponovo kablove već samo da ubodu nove uređaje kada odšrafe stare i to je to. Malo su kako bih fino rekao, glupavi :D, preko telefona i moraš da im crtaš tj spominješ da ćeš prekinuti ugovor i promeniti provajdera ako ti ne dozvoljavaju to što želiš i odmah može i dobiju neko posebno razumevanje za tvoje potrebe i kreativne ideje.

Hvala druze ja im vec rekao da raskidam ugovor i rekli su mi da ce me kontaktirati pa videcemo...

Ljudi kod njih sve ne moze i sve moze..

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Ljudi kod njih sve ne moze i sve moze..

Mislim da je stvar u onom detalju da se razgovori snimaju. Oni ne žele da izgube korisnika. Magično pitanje operateru kada kaže da ne može, i meni je tako pokušao, jeste: "da li vi možete da učinite nešto da ne moram da raskidam ugovor i saradnju posle svih ovih godina, već da potpišem novi ugovor na x godina i da rešimo problem na obostrano zadovoljstvo?"

Jutros me zovu i nude mi tri meseca da placam samo kablovsku haha koji lopovi!
Preko facebooka su mi rekli da ako postoji zaseban ulaz moze da se uvede novi prikljucak sa promocijama na drugu osobu.Preko kol centra kazu da moze da se prenese samo ugovor na drugoga kakva glupost pa ko meni napr. moze da zabrani da zasnujem ugovora koliko ja hocu stvarno su dno dna!

Oni više ni sami sa sobom ne mogu da se dogovore...

Srećom nisam pod ugovornom obavezom a jedina alternativa će biti mts optika ako nekim čudom krenu sa priključivanjem korisnika, ali kako sve stoji verovatno neće u skorije vreme.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

pre desetak dana sam obnovio ugovor sa telenorom i cimali me da se odreknem superset promocije zarad jaceg popusta na telenor pretplatu sto sam i uradio (jer za tu razliku svakako mogu da predjem na jaci sbb paket i dobijem vise nego superset)... a superset ostade aktivan svakako, videcemo dokle :D

Sad htedoh da pitam za superset.. prebacise me na trio gold extra, ali ugasise superset. Zvao sam telenor, kod njih je aktivan. Sinoc zvao sbb cc, devojka kaze bice vam aktiviran danas. Malopre ih pozovem, kazu imaju poteskoca, moci ce za par dana...

Jel ima neko pouzdani info?

Sad htedoh da pitam za superset.. prebacise me na trio gold extra, ali ugasise superset. Zvao sam telenor, kod njih je aktivan. Sinoc zvao sbb cc, devojka kaze bice vam aktiviran danas. Malopre ih pozovem, kazu imaju poteskoca, moci ce za par dana...

Jel ima neko pouzdani info?

Ja sam menjao paket u Telenoru obnova ugovora i cim su aktivirali paket superset mi je bio deaktiviran cak sam i dobio poruku.Kada sam otisao na mojSBB tamo nisam mogao da aktiviram kao prethodni put dok na mojTelenor sam imao opciju da aktiviram.Ukucao broj ugovora posle par pokusaja i dobio sms da mi je aktiviran superset.Na D3 nisam dobio HBO Premium kanala a ni 10Mb na brzini.Kada sam zvao SBB oni su rekli da ce biti aktivirano i sutra dan se pojavili i brzina i kanali i sve lepo se prikazalo na mojSBB.
Po prici na SBB forumu oni koji su imali aktiviran superset i on je deaktiviran zbog promene ugovora ili kod jednih ili drugih moze reaktivirati ali oni koji do sada nisu to koristili za sada nece moci da to urade.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Jel ovo DUO-GOLD pojeftinio? Odakle ova cifra? Upravo stigao račun? Prošlih meseci je bilo 3200 rad.. [emoji848][emoji848][emoji848][emoji848]
a740c4791852cbfad5e91b8c870f6097.jpg

Ne kažem da je to konkretno kod vas ali da niste prešišali potrošnju besplatnih minuta na telfonu ako ste trio korisnici.
A i u specifikaciji računa na moj sbb mora da se vidi gde je ta razlika u ceni.

Kod mene je sve normala isto kao i prosli mesec samo pretplara jer imam 3 meseca po dinar ali prvi put mi na mail stigao pdf racun i u njemu racuni i za april i za maj i za jun.

Nisu cene dignute svima. Meni je račun manji nego za prethodni mesec.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koja je razlika izmedju paketa hbo i hbo premium?

Uz premium dobijaš pored HBO i Cinemax kanala i pristup HBO Go servisu i HBo On-Demand sekciji "video kluba".

Hvala.

Druze, da li znas zasto na smart tv-u u eon aplijaciji ne radi Video klub? Na telefonu radi regularno.. Hbo GoT, sve ostalo...

A na tv-u pise nesto uskoro...

Poslednja izmena:
Ne kažem da je to konkretno kod vas ali da niste prešišali potrošnju besplatnih minuta na telfonu ako ste trio korisnici.
A i u specifikaciji računa na moj sbb mora da se vidi gde je ta razlika u ceni.
kod mene nije u pitanju prešišana potrošnja minuta, ova cena je samo za stavku "trio gold", ispod ima i ostalih stavki a između ostalog i prešišani minuti. konkretno, za mart je bilo ovako
mart.png

a za april ovako
april.png

Dali su krenuli sa digitalizacijom Beograda i znaju li se delovi grada kako ce da idu sa radovima

Mene su danas zvali da produzim ugovor trio silver i nudili ako ostanem na istom paketu daju mi cinestar premiere i pinkov paket dve godine,a ako predjem na trio gold 6 meseci pretplatu od silver i hbo paket godinu dana..Nisam jos nista resio

Sent from my NEM-L21 using Tapatalk

Bolje uzmi veći paket po ceni starog. Nego ove dodatke.

Oni koji imaju aktiviran superset na trenutnom paketu najbolje da ostanu jer ga gube i vise ne mogu da ga ponovo aktiviraju i da sracunaju da li im se isplati da prelaze.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno