Šta je novo?

[A1] Kucni net

Ovo nije normalno kako lose radi...
Signal Strength: 0%

Sva sreca pa su mi raskinuli

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Ovo danas je nesto drugo, jos uvek ne rade neke lokacije kako treba ni po BGu, isao sam do aerodroma cak.. na kratko je na 3-4 mesta padao na H+, sto se nije desavalo bar godinu dana da sam video (a isao sam od i do aerodroma nekoliko puta), recimo.

Kao da im je neki virus upao u bazne ili sta vec... jer 4G bazne nisu uopste radile na podosta lokacija (mozda i svim? ali ne smem da tvrdim), nije bilo uopste 4G signala, oko 12h danas.
Ili su sami odlucili da iskljuce sve 4G bazne zbog nekog azuriranja i onda.... haos :D

Vratilo se na normalu (2/2), jos juce. Medjutim, neko vreme je poludeo 70/50 Mbs, kao kod @urke-navip. To je bilo samo na kratko.

Ee samo bih da pitam nesto jel ovo zadnja verzija softvera RS_VIPMF283PLUSV1.0.0B01?.Posto kad pokusam da azuriram softver izbaci mi "provera nove verzije nije uspela" sa crvenim slovima i tako vec 15-20 dana.

Baš su krenuli da zezaju. Može li se nekako dokazati da ne pružaju dobro uslugu i raskinuti ugovor bez penala?
Generalno ne pukne njemu mreža ali u nekim trenucima, par puta dnevno, je stvarno neupotrebljiv.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Meni redovno prekine signal u toku noći. Ujutru moram redovno da restartujem ruter.

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Evo kod mene juče. Nema šanse da strimujem HD, odmah ga baca na krš 480p.

32302725dc685df393485d22a0d2af8d.jpg

Počnite da ih zovete telefonom, Ja sam im pisao i slao poruke više puta ali bez ikakvog odgovora sada ću da počnem da ih zivkam i žalim se. Možda ode i do glavne kancelarije.

Ja baš kad razmišljam da predjem, vi počnete da se žalite... [emoji36]

Možda je bolje na manje opterećenim baznim stanicama.

Ja imam bolji ping na Xpamu sa korejskog Gbit linka, a to je stvarno tesko nadmasiti :) (link van JK je uzasan, jer ide iskljucivo podmorski preko USA valjda).

Jesi probao obicnu VIP karticu u telefonu, ili barem tu karticu u telefonu prvo?
Ako ne, cimni ih na aSocMedia, javi lokaciju da srede...
Od pre dva-tri dana, ne secam se kada im je tacno ono puklo svugde na ~sat, ima jos stanica gde uzasno radi, evo i u centru BG na otvorenom. Verovatno jos uvek sredjuju.

Evo kod mene juče. Nema šanse da strimujem HD, odmah ga baca na krš 480p.
32302725dc685df393485d22a0d2af8d.jpg

Jedino mi i ostaje da ih smaram, znam da je do bazne stanice, imamo dva vip kućna neta na toj adresi, uvek zezaju u isto vreme.

Jedino mi i ostaje da ih smaram, znam da je do bazne stanice, imamo dva vip kućna neta na toj adresi, uvek zezaju u isto vreme.
Probaj obicnu VIP karticu u telefonu, cisto da vidis da li je sigurno lokacija, a ne kartica, modem ili Kucni Net. Moguce da su nesto limitirali ili zezaju korisnike Kucnog Neta (lupam, ali bolje proveri te prosto dokazive stvari prvo).

Ooo, komsija :)
Ja imam ocajan signal u stanu, Telepska. Samo kod prozora gde je modem je ok signal. 1 sam samo imao problema, i to su oni nesto ceprkali (pisao sam gore) mimo toga sve ok - dl/ul po specifikacijama - KN3

Meni signal razbija zato se i razmišljam. Zbog sbb ciganjenja sa trio paketima, razmišljam da ne produžavam ugovor, iako sam pored SBB-a i nikad nisam imao problem, a na teren izadju za pola sata [emoji16]

120/40 je u kući kod mene, kad izadjem bude i jače nema nikakvih problema sa 4G.

Meni signal razbija zato se i razmišljam. Zbog sbb ciganjenja sa trio paketima, razmišljam da ne produžavam ugovor, iako sam pored SBB-a i nikad nisam imao problem, a na teren izadju za pola sata [emoji16]

120/40 je u kući kod mene, kad izadjem bude i jače nema nikakvih problema sa 4G.

Kod mene je brzina stabilna :) Do sad se desilo 2-3 puta da ne radi kako treba na otrpilike sat vremena, ali to je kad nesto namestaju :d
Signal je u proseku -95dBm

Ali kucni ner ne moze 140, do 40/6

Jedan od prvih rutera:

Verzija Softvera RS_VIPMF283PLUSV1.0.0B01
Verzija Hardvera PCBMF283+V1.0.0

Kada pokušam da updejtujem kaže da nema novi FW.

Hvala na odgovorima.I kod mene je RS_VIPMF283PLUSV1.0.0B01 ,pitam zato sto mi je net jako usporio, pa reko da nije do softvera ali izgleda nije do toga.Pokusao sam da updejtujem ali pise "provera nove verzije nije uspela".

Vrh Dno