Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ˇ@fructal Nisam se toga setio... Fala puno

Chrome sa Androida i preko Telenorovog moblinog neta se loguje bez problema... Ali kada je na WiFi-u (kućnom, naravno), ista priča ko i sa PC-ja...

Treba da kontaktiram support?

Iskreno, ne znam ni što su me banovali... Ne palim konzolu po dve nedelje nekad... Pre mesec dana je kum sa PS4 otvorio sebi nalog, jedina vanredna aktivnost koja je rađena, da tako kažem...

Ja sam Rayman Legends "iscedio" do platine i čak par puta prešao u coop-u, ali ne žalim što je na listi, jer vredi imati ovaj naslov u kolekciji.

Beyond: Two Souls nikako da se nakanim da ga kupim ili rentiram i tako da mi je ekstra ispalo.

ˇ@fructal Nisam se toga setio... Fala puno

Chrome sa Androida i preko Telenorovog moblinog neta se loguje bez problema... Ali kada je na WiFi-u (kućnom, naravno), ista priča ko i sa PC-ja...

Treba da kontaktiram support?

Iskreno, ne znam ni što su me banovali... Ne palim konzolu po dve nedelje nekad... Pre mesec dana je kum sa PS4 otvorio sebi nalog, jedina vanredna aktivnost koja je rađena, da tako kažem...
Pa ako imaš us psn account, a pretpostavljam da imaš, nisam siguran koliko je pametno cimati Sony support da skine sa blackliste IP koji pripada nekom srpskom provajderu.. 🙂

Idi na whatismyip.com, pogledaj ip, ugasi ruter na par min i nadaj se da ćeš dobiti drugi ip, ili u krajnjem slučaju kontaktiraj provajdera - meni nije bio neki problem što mi ne radi pristup ps storeu, tj. sa posla sam obavljao sve što mi je trebalo. 🙂

Sent from my OnePlus One using Tapatalk

Pa ako imaš us psn account, a pretpostavljam da imaš, nisam siguran koliko je pametno cimati Sony support da skine sa blackliste IP koji pripada nekom srpskom provajderu.. 🙂

Idi na whatismyip.com, pogledaj ip, ugasi ruter na par min i nadaj se da ćeš dobiti drugi ip, ili u krajnjem slučaju kontaktiraj provajdera - meni nije bio neki problem što mi ne radi pristup ps storeu, tj. sa posla sam obavljao sve što mi je trebalo. 🙂

Mozes da cimas koliko hoces da whitelistuju tvoj IP nikad nece da se desi. 🙂 Verovatno ta polisa koja je blokirala IP ima expiration time i samo treba sacekati par dana da se resi (samo od sebe). Bio sam nekoliko puta na fonu sa podrskom i ma koliko trazio da se slucaj eskalira to nikad neces da dobijes jer njihova podrska ne radi tako, ali svakako ce ti uzeti sve podatke sta je problem i kako se manifestuje.

@ fructal, Gdin M

Hvala momci! Ostaviću da vileni ovako par dana pa šta bude i kako bude...
Ionako sam kontao da ubacim VPN ovih dana kako bih skinuo sa PlayStorea PlayStation aplikaciju pa kontam da će i to pomoći, ako se ne reši samo od sebe

Šta koristite za to? Ono, da je bezbedno i lako za upotrebu... Vidim i da Windows 10 ima neki built-in VPN?

BTW, ima neko da prodaje američke diskove? God of War me zanima, Limited Ed. ... Voleo bih da ga imam na disku

Neće to pomoći. 🙂 kao što ti čovek reče, sačekaj par dana (čini mi se da je oko nedelju dana u pitanju) i automatski će te skinuti sa blackliste.

Što se VPNa tiče, ja sam ranije koristio tunnelbear koji daje 500mb mesečno free, mada je često radio kilavo tj nije radio, nisam se zezao sa komercijalnim varijantama.

Oh Sony hebo ti... Obe igre imam.. xD

I tačno sada gledam I razmišljam da uzmem Shadow of the colossus I The last guardian, a obe mi smrde na ps+ igre do kraja ove godine...
Taj fazon, od ps+ igara koje su dali u poslednje vreme već imam knack, bloodborne, trackmaniju i raymana. Srećom je sve osim knacka na share nalozima pa mogu da probam da zavaljam. 🙂

Rayman, R&C, MGS V, TT Batman + Life is Strange + GoT avanture (imam i odigrao na PC-u), Darksiders... Prakticno 2, mozda 3 meseca me nisu klepili sa dva naslova ili jednim da nisam imao od Jula kada sam uzeo pretplatu.
I onda bukvalno ne vredi uzimati ove "B" naslove jer mogu da klepe za dzabaka, vec samo "top" ekskluzive (mada kapa dole za MGSV i Bloodborne, pa i R&C).
Evo do leta leta vec ocekujem da ce da udele i Gravity rush rem. (koji sam uzeo proslog meseca) a do kraja godine SoC/TLG i mozda neki Uncharted rem. naslov.
Ali dobro ne mogu svakog meseca da dele mastodone od naslova poput MGS V i Bloodborne.

PS+ ko je uzeo od proslog jula rekao bih da mu se 2x ako ne i 3x isplatio do sada.

Poslednja izmena:
Doneo konzolu iz servisa, rečeno mi da je bilo dosta prašine.
Nekog napretka nema - pre servisiranja 64db, posle 67 (naravno vrednosti koje app meri nisu bas precizne a i dan je bio nešto topliji).

Tako je kako je. Sreća u nesreći je da ps4 koristim samo za ekskluzive, tako da se ne igram prečesto.

Šteta... Ali rekoh da su kuleri kod nekih problematični.
Jedina opcija je oglas i lutrija sa novom konzolom...

@shin-bojan

Kada sam igrao H:ZD dernjao se kao da ga kolju, ali kad odvrnem zvučnike ili stavim sluške, ne primećujem apsolutno ništa što bi me ometalo.
Ovo kažem kao neko ko ne podnosi vrisku GPU ventilatora u računaru (coil whine, zavijanja, rendanja itd.)

Ostaje nada da će PS5 imati bolji sistem za hlađenje, mada mi to svakako ne bi bio prioritet pri kupovini.

Slušalice jesu rešenje, ali imam problema sa ušima i gledam da ih sto redje koristim.
Prodaja i nova kupovina nisu sigurno rešenje jer mi niko ne garantuje da ću dobiti tihu konzolu.

Sreća pa se ovo dešava samo sa par igara.

Pe1A2ln.png

Tacno mislim da bi ga odneo u kinesku kuhinju i menjao za jednu porciju supe.

Šta zna ker šta je parče plastike 😀

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Au Sony svaka ti dala, konačno Rayman za klinca! [emoji106]

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

zna li neko koja je fora sa GoW igrom za 4.000 na kp?

deluje previse dobro da bi bilo istinito...

jedva cekam da ga uzmem pa ne znam sta da radim i gde da kupim. kod nas za 9k sigurno necu.

55€ na disku kod Ištvana.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

znam za to nego nadjoh i par oglasa za 4.000 pa rekoh da pitam koja je fora... od njega sam uzeo konzolu i on mi je proveren pa rekoh da vidim ko su ovi ostali i da li je neko kupovao.

Verovatno je digitalna verzija u pitanju, bez diska, nosilac nalog ili slično.... U svakom slučaju, isplati se uzeti ko voli i može.... 🙂

ma ja volim nego ne bih da me na kraju kosta mnogo vise 🙂

poslacu im onda poruku da vidim sta prodaju pa ako posumnjam nesto onda idem kod najpoznatijeg prodavca...

Jos mi samo pored ove klasicne buke fali i zvuk diska koji se okrece 🙂.
Inace, odlicna je igra, juce sam je presao (mada ima jos dosta dodatnog sadrzaja). Mozda su za moj ukus ocene malo vise nego sto bih ja dao igri, ali da li meta bio 90 ili 95, nema neke razlike.

Verovatno nosilac u razmeni, digitalna verzija igre.
Svakako možeš da ga prodaš posle, a razlika u ceni je ono što zapravo platio za GoW.

^pa verovatno je tako nesto u pitanju ali pitacu ih da vidim i sta oni kazu.

e da, procitao sam i to za buku pa isto razmisljam da li da idem na digital varijantu. mozda danas otvorim konzolu i stavim bolju pastu koja mozda pomogne malo. barem je na kompu pomogla.

Poslednja izmena:
Na oglasu im stoji da je spacenet i ja bih ti preporučio da ih zaobiđeš, jer su u pitanju nalozi koji su vršili kupovine kradenim karticama što znači da možeš svakog trenutka da ostaneš bez istog. Proguglaj iskustva sa takvom kupovinom.

Meni nimalo nije pomogla. Ali nikada se ne zna, svaka konzola je posebna 🙂.

ova moja jeste posebna, nije radila nekoliko meseci pa bih da je sad razmrdam kad je napokon izasla igra zbog koje sam je najvise i kupio 🙂

da, jedan od oglasa je i njihov. bataljujem onda. imam igara i na nalogu pa ne bih bas da rizikujem zarad 20€ razlike. hvala na odgovorima.

Poslednja izmena:
Doneo konzolu iz servisa, rečeno mi da je bilo dosta prašine.
Nekog napretka nema - pre servisiranja 64db, posle 67 (naravno vrednosti koje app meri nisu bas precizne a i dan je bio nešto topliji).

Tako je kako je. Sreća u nesreći je da ps4 koristim samo za ekskluzive, tako da se ne igram prečesto.

Gde ti stoji PS4, negde u polici ili negde gde ima protok vazduha sa svih strana?

Imao sam slicna iskustva i ciscenje ni zamena paste nisu pomogli. Onda sam ga izvukao iz police gde je stajao i stavio ga direktno na gornji deo komode tako da vazduh moze lepo da cirkulise. Razlika u zvuku je nebo i zemlja. Nije tih kao XBOX ali je sada neuporedivo tisi nego ranije.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno