Testiras preko kabla ili wireless?
Imaju u planu da menjaju sve rutera sa Cisco opremom
Sent from my Note 8
Još sam stavio i flux :d lemovi se sijaju mogu da se ogledam u njima)) bar sada znam ako nešto zeza net u budućnosti da nije do moje instalacije ...
@perafilozof ako si korisnik box3 onda nema ništa. Pozvao sam ih telefonom i rečeno mi je da će nas postepeno priključivati na nove brzine. Prednost imaju novi korisnici.
Koliko je to vremenski ne znaju, i kao po običaju nisu obavešteni.
Mi krajnji korisnici dobijamo cisco.Oprema za korisnike ce biti Cisco ili u njihovim centralama?
Gde si pisao?Opa! Sat vremena nakon sto sam im pisao da ipak nije povecana, zove covek iz MTSa, kaze "prijavili ste problem"Ovo su novi momenti!
Line standard VDSL2
Channel type Fast
Downstream line rate (kbit/s) 51197
Upstream line rate (kbit/s) 8192
I jos bitnije: http://www.speedtest.net/result/7254685285
4ms ping! Tako nizak ping nisam imao nikada! I do RV servera je tako: http://www.speedtest.net/result/7254692728
Sta se bre zbiva
Pu, pu, DnU!![]()
Na mai. Prvo sam pitao ka ce cisto, rekose vec je. Rekoh nijeGde si pisao?
Ocekuju da ce svima povecati u roku od mesec dana, tako su mi rekli.
Zavrsio i pre nego si mi odgovorio, hvala u sv slucaju.Na mai. Prvo sam pitao ka ce cisto, rekose vec je. Rekoh nije
Kao Suzana da je reagovala!
Bice kod starih evo kod mene je povecanje upravo bilo.Danas im pisao preko chat-a na mts sajtu. Kasnije me zvali.
Ono sto kazu je sledece:
"Promena se odnosi na nove korisnike. Ali ce i kod starih biti povecanja u narednom periodu".
Samo je sigurno da ce biti, kad... niko ne zna.
Bio bih veoma zahvalan ako bi neko mogao da mi protumaci ove parametre, vidim da je maksimalna brzina koju bi mogli da mi daju ovde nekih 44/10 ali me interesuju ostali podaci(errors) jer mi je stabilnost bitnija od brzine.
Pogledajte prilog 250260
Mi krajnji korisnici dobijamo cisco.
Pocece prvo testiranje u odredjenim zgradama kako funkcionise a ona ide u celoj zemlji
Sent from my Note 8
Na 1,6 km:
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari