Mmm, pa aj razmisli? Na svetu ima nekoliko milijardi korisnika interneta (fizicka lica, pravna lica...), a ima svega 2 milijarde IPv4 adresa, a nisu ni sve koristive javno. Kolika je mogucnost da svi imaju javnu adresu?
Ne koristi se IPv6 jos uvek toliko svugde, ne mozes svemu pristupiti samo sa IPv6? (pitam, nisam gledao)
Što je najgore stavili nas na 84 mesto, verovatno na osnovu nekog njima znanog reda (po abecedi teško, ali na taj fazon nešto). Realno u tabeli stoji 0.0%. Tako da znači da smo poslednji.Kliknuti na "Contries", videti Rank #84.
Na poslu dva servera ista/slicna prica. 5 minuta za srediti ali svejedno. Interesuje me najvise uzrok. Antivirus naravno nista nije nasao.Znači nije lokalna stvar. Najgore je što ne znam uzrok, nije problem to vratiti na pređašnje stanje ali je smaranje kad me njih 10 zove zbog istog...
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Koji je provajder? Pokušavam da uočim neki šablom između pogođenih mašina, ali ga nema, totalno je random. Različit prateći softver, antivirusi, navike... Jedino je u 99% Telekom zajednička stavka za sada...Na poslu dva servera ista/slicna prica. 5 minuta za srediti ali svejedno. Interesuje me najvise uzrok. Antivirus naravno nista nije nasao.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari