Temp znaci da ti jos nije skinuto....Lik na XDA napisao da se update.zip fajl ne menja,a kod mene pise update.zip.temp.Treba li ovo temp da obrisem?
Zar nije b321.... Kako kod tebe pise 046Nisam radio relock bootloadera, ne pokazuje region, a flešnuo sam c432.
Sent from my WAS-LX1A using Tapatalk
Jesi dobro stiklirao fajlove za tvoj model. Moj je lx1 dual sim 3gb pa stiklirsm ovoJeste B321 verzija koju sam skinuo, nemam pojma što je 046 kod mene.
Ako cekas klasican Ota ili Ffinder kad dobije autirizaciju on ce sam prepoznati sta treba da instalira na osnovu oeminfo. Inace ovom rucnom merodom se izwberu iz ffindera tri zipovana fajla koja tebi trebaju, skinu i prebace u folder HWota na SD karticu. Imas screen iznad gore u postu sta sam ja izabrao za DS 3gb u ff.@Alexxx1,vidim da je samo jedna verzija EMUI 8.Dali je ista i za SS i za DS?
Bootloader sam zakljucao da bi kasnije ili Ota ili preko Ffindera mogao naredne verzije da azurira ili eventualno rollback na emui 5 pomocu ffindera kad bude autorizovan. Ako je bootloader otkljucan nece proci verifikaciju bilo koji Ota rollvack jer tako pise i u opisu axuriranja. Ovo je zvanicna verzija Emui 8 tako da ne vidim razlog za vracanje na Emui 5 jer sve i rsdi savrseno ukljucujuci i bateriju. Hwota metoda nskom prelaska na Emui 8 ne moze da se koristi i nikako ne pokusavati bilo sta dok ne izwdje HWota8 metoda za rollback ako neko bas zeli Emui 5, ili eventualno kad bude autorizacija na ffinderu za rollback.@Alexxx1,posto si uspeo da zakljucas bootloader na 8-ici.Dali to znaci da mogu da se instaliraju preko HWOTA,ponovo predhodne verzije firmware-a,bez problema?Da se vrati na EMUI 5?
Bootloader sam zakljucao da bi kasnije ili Ota ili preko Ffindera mogao naredne verzije da azurira ili eventualno rollback na emui 5 pomocu ffindera kad bude autorizovan. Ako je bootloader otkljucan nece proci verifikaciju bilo koji Ota rollvack jer tako pise i u opisu axuriranja. Ovo je zvanicna verzija Emui 8 tako da ne vidim razlog za vracanje na Emui 5 jer sve i rsdi savrseno ukljucujuci i bateriju. Hwota metoda nskom prelaska na Emui 8 ne moze da se koristi i nikako ne pokusavati bilo sta dok ne izwdje HWota8 metoda za rollback ako neko bas zeli Emui 5, ili eventualno kad bude autorizacija na ffinderu za rollback.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Da li si flesnuo oeminfo was lx1a ili was lx1 ili si samo greskom selwktovao firmware za lx1a?Nisam radio relock bootloadera, ne pokazuje region, a flešnuo sam c432.
Ako smanjis rezoluciju trajace evidentno vise a razlike u prikaxu neces videti. Evo meni na 95% a vec koristim 1h sota.Da, bat radi ok, antutu ko sto rece mugy iznad 80k, geekbench 900+ single, 3500+ multi... Ispada da mu bolje leži nov sistem... Ima par korisnih tweak-ova po meni-u, protalaškajte... Definitivno ne nazad na 5 [emoji3]... Baterija za sat sot-a otišla 11% samo... Par razgovora par slika i nešto browsinga... Neka tera i 5 sati sota- Puna kapa
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari