Šta je novo?

Huawei P10 lite

I uz pomoc HWota metode odoh na b208. Bice I tutorial uskoro ma mom kanalu
e58346c11d5ce38cc4e246f6282a98c6.jpg
e08ab742620cb2aab963280a0db52df6.jpg

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

@Alexxx1,hvala puno_Odlicno objasnjeno.Interesuje me,dali ovom metodom mogu da instaliram i starije verzije firmware-a.Npr. B127?

Moze bilo koja, jedino sto ce ti nakon instalacije Ota odmah ponuditi novije verzije.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Hvala.Super.znaci,mozemo da se zezamo na Emui 5 firmware-om kojim hocemo :)

Lik na XDA napisao da se update.zip fajl ne menja,a kod mene pise update.zip.temp.Treba li ovo temp da obrisem?

FF pokazuje da je skidanje zavrseno.Moja greska.ja sam nesto zeznuo.Sve je ok. ;)

Poslednja izmena:
Ipak sam smogao hrabrosti i flešnuo oreo za ovih sat vremena nije loše.IMG_20180414_194239.jpg

Sent from my WAS-LX1A using Tapatalk

Koji je to region? Jesi uradio relock bootloadera?

Poslednja izmena:
Nisam radio relock bootloadera, ne pokazuje region, a flešnuo sam c432.

Jeste B321 verzija koju sam skinuo, nemam pojma što je 046 kod mene.

Uf, cudno. Nesto se uzjblo. Sad ce i kingofmezi da izbaci neki flesabilan pa da ga mozda pregazis, ili da ne cackas nista dok u ffinderu b321 ne bude distpan pa da ga pregazis.

Izgleda da je ubo verziju za 4GB model.pise mu model WAS-LX1A

Lele, tek sad vidim zeznuo se. Tacno upucao p9gresnu verziju. Pa to je mana recovery nocheck jer protera sve zivo kompatibilno ili ne. Jedan drug se zeznuo sa tim umesto za p10 plus upucao za Honor 9 i proslo ali pola stvari nije radilo i na kraju ga hard brikovao. Ni servis nije pomogao.
Elem, Ima na xda kingofmexi postavio flesabilan. Moze da ga wipuje i oper fleshuje. Jedino sto ce ostati twrp umesto stock recovery.
https://forum.xda-developers.com/p10-lite/development/compilation-firmware-flash-emui-8-0-0-t3777658

Poslednja izmena:
Ubacih Emui 8 ovom HWota metodom. Odmah nakon instalacije proverio sam i funkcionisu i recovery i erevovery pa sam zakljucao bootloader komandom fastboot oem relock 1234456.... Uradio je automatski reset i sve lepo funkckinise. Javljam utiske, ali odmah vidim da brze radi.

Poslednja izmena:
Ja odradio B207.Sve radi super.Dosta brze radi fon,ali jede i brze bateriju.Mada tako je bilo posle svakog update-a,a posle nekoliko punjenja,sve se vrati u normalu.

@Alexxx1,vidim da je samo jedna verzija EMUI 8.Dali je ista i za SS i za DS?

Poslednja izmena:
@Alexxx1,posto si uspeo da zakljucas bootloader na 8-ici.Dali to znaci da mogu da se instaliraju preko HWOTA,ponovo predhodne verzije firmware-a,bez problema?Da se vrati na EMUI 5?

Poslednja izmena:
Instalirao i ja Oreo.Sve radi super.Za sada mi izgleda da bateriju drzi odlicno.Zakljucan bootloader bez ikakvih problema.Boot nije kao kod flagship modela,ali mnogo bitna stvar ;) Javljam kako se ponasa uz malo vise opterecenja ;) Antutu 84977

Poslednja izmena:
@Alexxx1,vidim da je samo jedna verzija EMUI 8.Dali je ista i za SS i za DS?
Ako cekas klasican Ota ili Ffinder kad dobije autirizaciju on ce sam prepoznati sta treba da instalira na osnovu oeminfo. Inace ovom rucnom merodom se izwberu iz ffindera tri zipovana fajla koja tebi trebaju, skinu i prebace u folder HWota na SD karticu. Imas screen iznad gore u postu sta sam ja izabrao za DS 3gb u ff.

@Alexxx1,posto si uspeo da zakljucas bootloader na 8-ici.Dali to znaci da mogu da se instaliraju preko HWOTA,ponovo predhodne verzije firmware-a,bez problema?Da se vrati na EMUI 5?
Bootloader sam zakljucao da bi kasnije ili Ota ili preko Ffindera mogao naredne verzije da azurira ili eventualno rollback na emui 5 pomocu ffindera kad bude autorizovan. Ako je bootloader otkljucan nece proci verifikaciju bilo koji Ota rollvack jer tako pise i u opisu axuriranja. Ovo je zvanicna verzija Emui 8 tako da ne vidim razlog za vracanje na Emui 5 jer sve i rsdi savrseno ukljucujuci i bateriju. Hwota metoda nskom prelaska na Emui 8 ne moze da se koristi i nikako ne pokusavati bilo sta dok ne izwdje HWota8 metoda za rollback ako neko bas zeli Emui 5, ili eventualno kad bude autorizacija na ffinderu za rollback.

Poslednja izmena:
Bootloader sam zakljucao da bi kasnije ili Ota ili preko Ffindera mogao naredne verzije da azurira ili eventualno rollback na emui 5 pomocu ffindera kad bude autorizovan. Ako je bootloader otkljucan nece proci verifikaciju bilo koji Ota rollvack jer tako pise i u opisu axuriranja. Ovo je zvanicna verzija Emui 8 tako da ne vidim razlog za vracanje na Emui 5 jer sve i rsdi savrseno ukljucujuci i bateriju. Hwota metoda nskom prelaska na Emui 8 ne moze da se koristi i nikako ne pokusavati bilo sta dok ne izwdje HWota8 metoda za rollback ako neko bas zeli Emui 5, ili eventualno kad bude autorizacija na ffinderu za rollback.

Koje fajlove da stikliram za c432 ss u ffinderu da bih instalirao oreo? Posto je meni barem obelezavanje fajlova zbinjujuce.

@Alexxx1,brate,hvala puno za objasnjenje.Jesi li procitao da sam vec instalirao UMUI 8 ;) Radi odlicno.kakvo vracanje na EMUI 5.Posle 6h mirovanja,baterija nije mrdnula.Ipak mora da se izabere prilikom skidanja sa FF-a,za SS je L01,a za DS je L21,onaj jedan fajl.Nadam se samo da nece i Oreo unistiti svojim poznatim update-ima ;) Trenutno je neuporedivo bolji od bilo koje verzije na EMUI 5.

Da, bat radi ok, antutu ko sto rece mugy iznad 80k, geekbench 900+ single, 3500+ multi... Ispada da mu bolje leži nov sistem... Ima par korisnih tweak-ova po meni-u, protalaškajte... Definitivno ne nazad na 5 [emoji3]... Baterija za sat sot-a otišla 11% samo... Par razgovora par slika i nešto browsinga... Neka tera i 5 sati sota- Puna kapa

Poslednja izmena:
Da, bat radi ok, antutu ko sto rece mugy iznad 80k, geekbench 900+ single, 3500+ multi... Ispada da mu bolje leži nov sistem... Ima par korisnih tweak-ova po meni-u, protalaškajte... Definitivno ne nazad na 5 [emoji3]... Baterija za sat sot-a otišla 11% samo... Par razgovora par slika i nešto browsinga... Neka tera i 5 sati sota- Puna kapa

Ako smanjis rezoluciju trajace evidentno vise a razlike u prikaxu neces videti. Evo meni na 95% a vec koristim 1h sota. Screenshot_20180415-142006.jpg

Vrh Dno