Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam zamenio fiksni za ovaj od sbb-a i nisam nikada zažalio ...
Manja pretplata, dobiješ aparat za dž, besplatne minute, identifikator, bolji trio paket.

Ne znam šta vam smeta :)

https://sbb.rs/telefonija/zasto-telefonija

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Evo noviteta koje nas očekuju u narednom periodu. Moram ispoštovati izvore te ću navesti samo nekoliko...

- Od ponedeljka 16.04.2018. nove brzine INTERNETA!
- DIGITALIZACIJA je ''lagano'' krenula. Detalji o regionima u drugoj polovini maja meseca.
Što se tiče Beograda, ona će trajati verovatno oko 12 meseci...

- Vavoom, novi kanal za za tinejdžere od 16/17.04.2018.

TOTAL TV satelitska platforma, da, ima noviteta koje se pripremaju za puštanje.

NAPOMENA: BLOG prate i ostali kablovski i satelitski operateri kako u Srbiji tako i iz regiona kako bi bili u toku sa planovima SBB/TOTAL TV kompanije i iz tog razloga nekoliko noviteta za sada ostaju u TAJNOSTI!

Poz ;)

Izvor: SBB Serbia Broadband - Totalč TV / SBB - Udruženje korisnika.

Evo noviteta koje nas očekuju u narednom periodu. Moram ispoštovati izvore te ću navesti samo nekoliko...

- Od ponedeljka 16.04.2018. nove brzine INTERNETA!
- DIGITALIZACIJA je ''lagano'' krenula. Detalji o regionima u drugoj polovini maja meseca.
Što se tiče Beograda, ona će trajati verovatno oko 12 meseci...

- Vavoom, novi kanal za za tinejdžere od 16/17.04.2018.

TOTAL TV satelitska platforma, da, ima noviteta koje se pripremaju za puštanje.

NAPOMENA: BLOG prate i ostali kablovski i satelitski operateri kako u Srbiji tako i iz regiona kako bi bili u toku sa planovima SBB/TOTAL TV kompanije i iz tog razloga nekoliko noviteta za sada ostaju u TAJNOSTI!

Poz ;)

Izvor: SBB Serbia Broadband - Totalč TV / SBB - Udruženje korisnika.
I dalje samo za trio?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

nidzakv, izvini, ne mogu ti reci. Moraces da sacekas... Vec sam dobio telefonske pozive i mejlove u fazonu '' PA DA LI SI NORMALAN, STO BAS SVE INFORMACIJE MORAS DA OBJAVIS ?'' :) :) :) jer su se telefoni u call centru vec usijali... Mislim da ih ocekuje ludilo tokom vikenda :) :) :) Ljudi zovu da se raspituju...

UPDATE: Mislim da u call centru nisu informisani o brzinama tako da nema potrebe za zvanjem...

Poslednja izmena:
Mene su smarali telefonom da uzmem fiksni i dobijem HBO. Naaravno, fiksni mi ne treba, a ni HBO mi nije prednost u vreme kad gledaš kad i šta hoćeš.

Od mene imaju fore do pred kraj meseca, a onda gasim fixni i to je to, zabole me za HBO (iskreno, mene zabole za TV generalno, ali žene...šta da se radi...).

nidzakv, izvini, ne mogu ti reci. Moraces da sacekas... Vec sam dobio telefonske pozive i mejlove u fazonu '' PA DA LI SI NORMALAN, STO BAS SVE INFORMACIJE MORAS DA OBJAVIS ?'' :) :) :) jer su se telefoni u call centru vec usijali... Mislim da ih ocekuje ludilo tokom vikenda :) :) :) Ljudi zovu da se raspituju...

UPDATE: Mislim da u call centru nisu informisani o brzinama tako da nema potrebe za zvanjem...
Pa dobro brzine su rečene. 60/4 100/6 150/8 200/10

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Dobijaju svi isto povećanje. Duo i trio.

Sto se call centra tice to necu ni da komentarisem jer sam prilicno siguran da je uslov da dobijes posao tamo da budes clan mense :trust:

Hvala za info, a sad bi mogao da das neke savete preporuke "gazdama" (bicu kratak)

-da malo srede software oko Ubeee modema da se po njihovoj prici (tehnicke podrske "napredne") ne zaglupljuje svaka 3 dana "jer povuce lose parametre i onda se zaglupi" i da mora restart (jer uopste nema net-a) (to se na Ikomu nije desavalo za 10 godina mozda sam jednom restartovao modem-ruter, od integracije SBB-a do sad bar pet puta)
-Sto se EON aplikacije za smart TV tice, sramota je da to reklamiraju kao da je dosutpno svima koji imaju Smart TV (a ne samo kolicini ljudi koji su pokupovali televizore zadnjih par meseci) ili kad vec tako reklamiraju neka se SBB-ovi programeri (ako takvi uopste postoje tamo ) malo pozabave aplikacijom i naprave je dostupnijom i nama sirotinji sa "matorim i krs " smart televizorima ili da preprave na sajtu "dostupno odredjenim smart televizorima" iako se to nece desiti jer ovo je Srbija i viva la monopol. (zasto sam ovo pomenuo, ne znam da li pijes pivo i da li se secas slogana kompanije Heineken koji je glasio " the best beer in the world", dok jednog dana nekolicina pivopija nije presavila tabak, tuzila Heineken i rekla da njihovo pivo nije najbolje u svetu, pa kad su isplatili millionsku odstetu i dozvali se pameti, novi slogan je :"Heineken probably the best beer in the world". Ovo sve pisem da objasnim gospodi iz SBB-a da sreca njihova sto posluju o ovoj divnoj monopolistickoj drzavi bezakonja, inace da smo negde u EU ili ne daj Boze po njih u njihovoj maticnoj zemlji dragoj nam Americi, skupo bi ih kostalo sto pise da u paketu imam EON smart TV aplikaciju a ne mogu da je koristim jer imam "mator TV" ;) )
- Da ne budu vise takvi cigani kao sto jesu (bas tim recima) Zasto? Pa recimo, staticka adresa 610 dinara ili CGNAt, ne dajemo vise D3 uredjaje PDS seriju 3 (jer se pokazala kao odlicna, hej sto je ne bi naplacivali sad 4800 pa ko oce oce) nego samo 2 itd itd... Znam da ovo nije do tebe nije tebi ni bilo upuceno, al ako stvarno prate forum slobodno ih uputi na moj post.
Unapred zahvalan

Poslednja izmena:
Ovaj d3mini je baš krš, kolje mi se frekvencija sa lg tvom, recimo kad stisnem broj 8 na daljinskom od d3mini, ugasi se tv. Ima li leka, da tražim da mi zamene risiver za neki bolji, koji?

Poceo je sbb da povecava brzine prijatelj mi skoro poslao ima trio gold extra

Sindzo daj otkrij brate za duo korisnike jel moguce da pilicari nece povecati......

Neće, a i ne treba.
Šta realno dobijaš prelaskom npr. sa 60 na 100?

Isto što i sa 20 na 60. Šta će mi i 60?
Nemojte da spremate ražanj, dok je zec u šumi. Sačekajmo da vidimo da li se nešto uopšte i dešava, ako ne povećaju svima, ićiče tu ogromna peticija ratelu. Ne mogu uslovljavati i diskriminisati DUO korisnike. Zbog toga sam spreman da raskinem saradnju za sva vremena, pa korisnik po korisnik... osetiće.

Jedva cekam dan kada ce moci samo internet bez kablovskog prikljucka.. Juce zovu da uzmem telefon, a ja ni tv ne koristim...
posto do kraja UO imam malo preko godinu dana, mozda se tu sta i promeni.. Tako da meni nista ne znaci povecanje brzine, koliko ukidanje naplate kablovskog prikljucka.

^ Ista situacija i kod mene, placam kablovsku a ni tv nemam. Kad bi dali samo net to bi bilo super.

Inace evo ga moj speedtest na trio gold :D

7226380368.png

Prilozi

• 7226380368.png
    7226380368.png
    20.3 KB · Pregleda: 155
Opusteno, za sledeci ugovor ce biti kao na izborima. Realno, sad sve osim neta ima alternativu. Strimovi, Kodi i ostala cuda..

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Nesto poludeo speedtest. Ovako mi uglavnom izbacuje od jutros celo prepodne.

Poslednja izmena:
To je super. Ja od sinoć nemam net uopšte. Ne radi ni tel ni 72h unazad. Imam samo TV signal. Bulevar kod Liona je lokacija.

Спремају се да пусте нове пакете па се мало играју? ;)

Posle prijave reklamacije, restartovali su mi modem. I sad je ova brzina. Definitivno su povecali internet brzinu. Bio sam 100/6 a sad je 100/8

Trio gold
Mala tajna, tražite od podrške na fb npr reset gateway-a sa njihove strane i eto ga.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Isceknao sam trio gold extra po ceni trio gold na 2 godine. Jedno pitanje ko je upucwn. Imam cisco epc3925. Da li da ga ostavljam ili da uzmem ovaj noviji HG? Koji se pokazao kao bolji?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno