Šta je novo?

Google Pixel 2

Verovatno i to u fabrici u Indiji , tako da verujem da je taj desire za njihovo tržište.

Neke spec?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Android Go, znači fazon 1-2GB rama i SD4xx.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Postoji, pogotovo kad nabudžiš gcam sa podešavanjima 3 godine starih 5X i 6P telefona :D

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Valjda ovaj put nece toliko podbaciti kao sa drugom generacijom.

Još je rano :)

Pixel 3 name leaked by Google

pix3.png

https://www.phonearena.com/news/Google-leaks-pixel-3-name_id103856

Poslednja izmena:
In the club, od danas pa do kraja godine nadam see :)
Pixel2 beli 128gb

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk

Vrh, piši šta, kako, koliko :D

Čestitke :)

Ne znam kako posle Mate 10 na taj mali ekran od 5 incha i sa 4000mah na 2700mah , ali ajde :)

Poslednja izmena:
Čestitke ! :D

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

In the club, od danas pa do kraja godine nadam see :)
Pixel2 beli 128gb

Ahhaha,pa kakav si ti kralj :) nek te lepo sluzi...bar mesec dana ako se zadrzi kod tebe :)

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Drugari koji punjač za kola da uzmem za ovaj telefon (i buduće usb C uređaje) i kablove za taj punjač + kablove za klasično punjenje po kući,spajanje na laptop? Može i sa amazona.com

Koji je razlog prelaska? Koliko citam, baterija ti je mnogo bitna

S9+ via TT

Jedva čekao da uvali nekom Mate 10 Pro :d

Drugari koji punjač za kola da uzmem za ovaj telefon (i buduće usb C uređaje) i kablove za taj punjač + kablove za klasično punjenje po kući,spajanje na laptop? Može i sa amazona.com

Ako već možeš sa Amazona šta god da uzmeš od Dadocool nećeš pogresiti

Sent from...

Bas javi utiske u koriscenju Pixela 2...cenim da ces brzo da ga se resavas [emoji16]

S9+ via TT

Bas javi utiske u koriscenju Pixela 2...cenim da ces brzo da ga se resavas [emoji16]

S9+ via TT
Utisci su izuzetni za sada,osim autonomije (nedostaju još neke sitnice doduše)...ali sam popalio bukvalno sve što može na on (nešto preko 4h sot)...kad pogasim live wallpaper, aod, ono slušanje muzike iz pozadine, stiskanje za asistenta, zamenim facebook i msg za lite, videću onda kakva je situacija. I onda ću takođe da pratim da li vremenom opada kao kod s ili stagnira kao ood huaweia.

Inače ko god je uzeo tel u ruke za ovih dva dana, bilo je woow ala ovo radi (korisnici ajfona takođe).

Što se rešavanja tiče, kod mene se to nikada ne zna, ali ovaj mislim da će da potraje do nekog sledećeg pixela.
Nisi dobio kabl i punjac uz telefon :)
Full pack druže, ali imam samo brick i c na c kabel...hoću i full usb na type c (da mogu da spajam na kompjuter) i autopunjač sa brzim punjenjem. Našao već sve na amazonu,još samo da poručim ;)

Bitno ili ne ima ih koji posle iosa11 traže alternativu,a svi negde u podsvesti imaju kako je android nekad sporo radio kada du prelazili na ios i sada misle da je to još uvek tako.

Nazad
Vrh Dno