Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Nemam zamerki. Ne vraćam se na LOS 14.1. Jedino me kolje instalacija gappsa da bi radila gcam, ali izgleda da ću morati na giljotinu [emoji16]

sad imam jedan problemcic sto kod MIUI-a nisam imao (sad sam na Omni-u). Naime nema sanse da mogu da se povezem na eduroam wireless mrezu, kod MIUI-a sam samo kucao svoj email i sifru i odma me konektuje, sad mi trazi neki sertifikat i nesto, pita me koja je vrsta autentifikacije(EAP- PEAP i phase 2 authentication), ali nece uopste da se konetuje. Je li neko imao slcnih problema?

Kako da deaktiviram info na Omniju "Conditional call forwarding is active..." prilikom poziva? Ili je to do operatera uključeno, tipa info poruka da sam zauzet kad neko zove...
85cfdd9e983779c6ea0cf2cecccc2e27.jpg

Poslednja izmena:
sad imam jedan problemcic sto kod MIUI-a nisam imao (sad sam na Omni-u). Naime nema sanse da mogu da se povezem na eduroam wireless mrezu, kod MIUI-a sam samo kucao svoj email i sifru i odma me konektuje, sad mi trazi neki sertifikat i nesto, pita me koja je vrsta autentifikacije(EAP- PEAP i phase 2 authentication), ali nece uopste da se konetuje. Je li neko imao slcnih problema?
Probaj sa "Do not validate" za sertifikat

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Probaj sa "Do not validate" za sertifikat

probao i to, al nista. Nije mi jasno nikako, na MIUI-u nista nisam morao da podesavam dodatno

EDIT: uspio sam, morao sam instalirati aplikaciju eduroamCAT i preko nje instalirati sertifikat koji se skine sa eduroam sajta(konkretno povezan sa institucijom preko cijeg neta se spajate) i unijeti username i password i automatski se konektuje. Eto ako neko bude imao slicnih problema, da zna

Poslednja izmena:
Ispade mi telefon danas :( Stradao ekran. Imao sam tempered glass ali ne i zastitu za telefon, pade coskom na beton i ode.

Moze li preporuka iz necijeg licnog iskustva za ekran na aliju?

Hvala

Nisam primetio da se neki izdvaja. Ja bi useo najjeftiniji i bacio na oglas.

Nikako da nadjem dobar omni rom..prijavljuje mi gresku da nisam "mido".. Ne kontam.
Hvala @Dusanbbgk za info

Poslednja izmena:
Update-uj TWRP, skini verziju za mido sa official sajta.

Jel moze red wolf 3.2.1.0? Posto twrp ne mogu da skinem iz nekog razloga...tnx @Zile995

Taj link probao "x" puta..ne skida uopste..odradicu red wolf pa probam omnirom..javim se kad budem na omni romu..hopefully

Na poslednjem racunu vidim da imam medjunarodni sms na broj 447786209730

Koliko sam uspeo da izgluglam, to je vezano za aktivaciju mi cloud naloga. Ali nisam uspeo da nadjem kako da to iskljucim?
Zna li neko?

Na poslednjem racunu vidim da imam medjunarodni sms na broj 447786209730

Koliko sam uspeo da izgluglam, to je vezano za aktivaciju mi cloud naloga. Ali nisam uspeo da nadjem kako da to iskljucim?
Zna li neko?
Ne to ti je kad si pravio ili ponovo aktivirao ili verifikovao nalog povezivao broj sa nalogom itd....
To nemas non stop osim ako cesto ne radis prethodne stvari, inace obavezno za vezivanje naloga sa br telefona i telefonom. Nece ti to biti stalno.

Sent from my Redmi 5 plus using Tapatalk

Opa

377bbad689c26958385a090e3c0384bf.jpg

Jel moze ova za rn4 stock miui global?

Jesam, sad cu da je probam.

Kod mene slikanje na zadnjoj je dobro dok prednja ili razliva boje ili ima tackice. Video na zadnjoj je jako taman. To su difoltna podešavanja, ništa nisam dirao.

Definitivno najbolja verzija gcam za rn4(x) je od UriKill-a

Nazad
Vrh Dno