Probaj sa "Do not validate" za sertifikatsad imam jedan problemcic sto kod MIUI-a nisam imao (sad sam na Omni-u). Naime nema sanse da mogu da se povezem na eduroam wireless mrezu, kod MIUI-a sam samo kucao svoj email i sifru i odma me konektuje, sad mi trazi neki sertifikat i nesto, pita me koja je vrsta autentifikacije(EAP- PEAP i phase 2 authentication), ali nece uopste da se konetuje. Je li neko imao slcnih problema?
Probaj sa "Do not validate" za sertifikat
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Nisam primetio da se neki izdvaja. Ja bi useo najjeftiniji i bacio na oglas.Ispade mi telefon danasStradao ekran. Imao sam tempered glass ali ne i zastitu za telefon, pade coskom na beton i ode.
Moze li preporuka iz necijeg licnog iskustva za ekran na aliju?
Hvala
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Nisam bas najbolje razumeo pod tim, bacio na oglasNisam primetio da se neki izdvaja. Ja bi useo najjeftiniji i bacio na oglas.
Ne to ti je kad si pravio ili ponovo aktivirao ili verifikovao nalog povezivao broj sa nalogom itd....Na poslednjem racunu vidim da imam medjunarodni sms na broj 447786209730
Koliko sam uspeo da izgluglam, to je vezano za aktivaciju mi cloud naloga. Ali nisam uspeo da nadjem kako da to iskljucim?
Zna li neko?
Meni baguje kad prebacim na snimanje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari