Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koji je danas datum? :)

Lepe vesti :-D

Sent from my D2403 using Tapatalk

Kupujem rig, ponuda aktuelna cirka 24h :)

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

jel to znaci da ce tahitiji ponovo da kopaju eth na starim brzinama?

eth foeva in my heart, vitalik na posteru u mojoj sobi

CIm izadje vest da se povecava reward stara ekipa sa otplacenim rigovima se pojavi na forumu :)

Aprillilililiiiiiiii

Ima nas koji slabo gledamo kalendar :)

Sala mu je malo neslana zbog same situacije i bunara u kom je ether.

Da je neki drugi datum u pitanju, iskreno bih rasprodao vecinu eth-a. 10eth reward bi mu sahranio cenu kroz 20 dana. Svima bi isplativost odgovarala i vecina bi instant dumpovala, a to bi bila 3.3x veca kolicina nego sada. Gledali bi $100 brze nego sto mislimo.

Poslednja izmena:
ETH za 7 dana 30% niže.
Bez obzira na 1. April, 100$ bi mogli vidjeti još do kraja ovog mjeseca.

I ja bih voleo ali ne ide to bas tako.

ETH je vec sada u teskom oversell-u i uskoro ce morati jak bounce.

Support na $380-400 levelu je probijen, sledeca zona gde ga treba uzimati je $300-320. Tu je bas utemeljen. Ispod toga us sve okrugle cifre, $250-$200-$150-$100 ali misljenja sam da njih necemo skoro videti.

Inace mi je plan do kraja godine da ga uzmem izmedju $100-150 i hold. Njemu je support sledeci i jak na 0.035. Ako se btc dopelja do $3000-3500, to mu dodje taman to. Ali daleko je krasj godine i treba pratiti ponasanje support levela kroz eth/btc odnos. Ako se ozbiljno priblizimo 0.035-0.04 tokom leta, nije iskljuceno ni da se retestira 0.025. A to samim tim znaci i manji ulaz.

Ja shortujem sve vreme, a gadjam kupovinu na ceni na kojoj prodaja pokriva samo struju... dakle pocinjem kupovati od 300$ pa sve do 200$ ... onda gasim kartice i novce koje dajem za struju ulazem u kupovinu ... i tako do sledeceg bulla

ETH je ipak malo nesigurno područje i pitanje je da li će on doživiti sledeći bull. Od trenutnih tu bi se smio kladiti samo na BTC i LTC

@sunce86,

ok za short, ali kako znas koja cena pokriva struju kad ne placaju svi isto? Negde su u minusu vec, nege imaju jos malo lufta, negde je i ne placaju. Iskreno to je po meni nikakavp okazatelj i apsolutno nema dodirnih tacaka sa berzom. Ali dobro, svako ima svoj plan.

@forum1nick,

LTC se podrazumeva, njega vec 5+ godina praktikujem za kupovinu. ETH od prosle godine ima zasluzeno mesto na mojoj listi investiranja. Po meni, jedini ozbiljan projekat od nastanka crypto-a.

Može neko da mi objasni koja je svrha da se drži skoro 3 i po miliona LTC-a na nula dolara na gdax? Evo zakačena sličica
.
ltcgdax.JPG

Nije to nula, to su orderi koji su ispod $10 (tacnije mislim da se sve ispod $5 obelezava nulom, a sve preko spada u $10).

I sluze naravno kao pecaljka dubinka, ako neko popi3di ili se zezne pa isprazni knjigu do poda. To je ok strategija ali na nelikvidnim berzama. Tesko da ce mu na GDAX-u to proci ali postoji mogucnost.

Hvala na objašnjenju. I kul je što opet pišeš ovde, da ima i nešto pametno da se pročita :)

Imaju svi razlicitu racunicu za struju, pa sam zato i odredio okvirno neki opseg 200-300$... ako i ode jos ispod na neko duze vreme necu mnogo omasiti... zao bi mi bilo da sam kupovao na 400-500-600$ pa ostavio za hold na godinu dve tri...

200$ je moja granica isplativosti i to mi je momenat kad gasim rigove.

La sta mislis koje su sanse da imamo double bottom pattern pa onda neki bull trap (brzi do 9.5k) ili mozda cak potvrdu bull-a ukoliko bi presao 10k?

La sta mislis koje su sanse da imamo double bottom pattern pa onda neki bull trap (brzi do 9.5k) ili mozda cak potvrdu bull-a ukoliko bi presao 10k?

Ako mislis na 6k pa bull to ja cekam to je recimo moj plan, a vjerujem dosta ljudi to ocekuje, hocemo li uspjeti da ulovimo to ne znam blizu smo ;)

6400 nam skupo :-D

Napisao sam da je ~$6700 level dobar za ulaz. Sledeci na kom ide pojacavanje je nesto pre $6000(6,1k-6,2k). Dostigao to ili ne, i jedno i drugo mi odgovara. Jer krajnji izlaz tog $400 dropa ne menia nista.

Bulltrap nije 9,5k, to ce biti pullback na 1d grafiku. Bulltrap ce biti level koji ce manje iskusnim traderima oznacavati pocetak bull ciklusa i promenu trenda. A koliko vidim, sada se pominje 9,8k - 10k level. Dakle sve u toj zoni i preko toga je trap.

Napisao sam da je ~$6700 level dobar za ulaz. Sledeci na kom ide pojacavanje je nesto pre $6000(6,1k-6,2k). Dostigao to ili ne, i jedno i drugo mi odgovara. Jer krajnji izlaz tog $400 dropa ne menia nista.

Bulltrap nije 9,5k, to ce biti pullback na 1d grafiku. Bulltrap ce biti level koji ce manje iskusnim traderima oznacavati pocetak bull ciklusa i promenu trenda. A koliko vidim, sada se pominje 9,8k - 10k level. Dakle sve u toj zoni i preko toga je trap.
La baci pogled na PP....

Sry na off.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Kad bih sad hteo uzeti nesto crypta za do 800$, koji coin bi bio preporucljiv , ETH , BTC , ili ?

^najbolje $
Ali, ako si baš odlučio da se ubiješ onda pucaj na BTC

Poslednja izmena:
Kad bih sad hteo uzeti nesto crypta za do 800$, koji coin bi bio preporucljiv , ETH , BTC , ili ?
Najbolje btc u altovima letis dole mega brzo kad klizi cena, a najbolje sacekaj btc na 6k ako pridje ovih dana.

# LA #
Sta bi za ETC?Neka predvidjanja,hold ili prodaja ako opet dobaci nekih 20-21$?
Za BCC kazes hold,znas li do koje bi cene ti drzao tj koja je granica za prodaju po tvom misljenju?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno