Bice uskoro koliko hoces. Taman da se konacno kupi opreme po normalnim cenama.![]()
Znaci jos uvek nema niko ??
Onda nista idem da trazim najpovoljnije do tada
Bice uskoro koliko hoces. Taman da se konacno kupi opreme po normalnim cenama.![]()
kako propala? zar ne vazi ona cuvena "uvek ce biti nesto da se kopa...". bice naravno samo sa duplo vecom potrosnjom struje i 10x manjom isplativoscu...
Ne znam sto si tolko siguran da posle cara nema car? Zar dosad nije bilo da kad god neki algo prebace na asic ono se pojavi neki novi koji se kopa karticama?
Naravno da ce biti nekog perioda koji je los, u kome ce se menjati algoritmi svaki dan, u kome ce otpasti 80% "kopaca", u kome ce stradati menjacnice i mi sa njima ali ce se na kraju opet doci do neke tacke gde ces moci normano da minujes oko 1$ po karti (sto je po meni jedino odrzivo).
Asic za ETH nije nista revolucionarno, prosto me cudi da to nisu i ranije napravili, ili mozda jesu ali nisu pustili sirokim narodnim masama nego sada kad je eth u bunaru oni su resili da uzmu jos koju paru na opremi koja nece moci nikada da se odplati u rukama obicnog kopaca.
@nesic1
Sto da nas ne izdrzavaju, pa cela ekonomija se zasniva da pola rade i izdrzavaju drugu polovinu koja nista ne radi. Red je da i ja malo budem u onu polovinu sto nista ne radi. :d
Ta karta je rezervisana?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari